- 18 Nisan 2018
- 194
- 219
- 103
- Konu Sahibi Feride1990
-
Canım bende sezaryandan çok korkuyorum kesecekler düşüncesi çıkmıyor aklımdan . Şimdilik normal doğumdan hiç bi korkum yok ınslalah normal olur :)Kızlar selam bende 7+3 teyim doğumumuz Allah izin verirse 25 Ocak İlk hamileliğim ve çok korkuyorum doğum yapmaktan nasıl olacak bilmiyorum varmı korku yaşayanlar
Hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah :) ben de 18+4 üz benimki cinsiyetini gizledi göstermedi :) inşallh yarın öğreneceğim :)Merhabalar bende yeni katildim araniza. Bizde 4 ayimizi tamamladik allahin izniyle. BiraZ uğraştırdı kizim gelmek icin ama kavuştuk kismetse.:)
Benim 24 eylule randevum.Kızlar ayrıntılı ultrasona gireniniz var mı ?
Kızlar selam bende 7+3 teyim doğumumuz Allah izin verirse 25 Ocak İlk hamileliğim ve çok korkuyorum doğum yapmaktan nasıl olacak bilmiyorum varmı korku yaşayanlar
Kizlar merhaba. Bende inş kısmet olursa nisan 2019 annesi olucam. Bir sorum vardı. Suan 6+6 dayım. Sabahtan beri karınımda kasılma ve sertleşme var. Sertleşiyor birakıyor tekrar oluyor. Aşırı derece gaz ve kabızlıkta var. Normal mi sizce. Kabızlık normal ama bu kasılma ne için. Kasıklarımda batma var. Sizce neden oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?