Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar internette The Beginning of Life diye 10 bölümlük belgesel keşfettim mutlaka izlemenizi tavsiye ederim. Ebeveyn olmak,çocuk gelişimi,eğitimi hakkında bilgiler içeriyor.Okumayı,öğrenmeyi,araştırmayı sevenler ve benim gibi zihni hiç susmayan kaygılı anne adayları için motive edici,öğretici olmuş :)

Kızlar selam ‍♀️bende 7+3 teyim doğumumuz Allah izin verirse 25 Ocak ❤️ İlk hamileliğim ve çok korkuyorum doğum yapmaktan nasıl olacak bilmiyorum varmı korku yaşayanlar

Kızlar selam ‍♀️bende 7+3 teyim doğumumuz Allah izin verirse 25 Ocak ❤️ İlk hamileliğim ve çok korkuyorum doğum yapmaktan nasıl olacak bilmiyorum varmı korku yaşayanlar
Canım bende sezaryandan çok korkuyorum kesecekler düşüncesi çıkmıyor aklımdan . Şimdilik normal doğumdan hiç bi korkum yok ınslalah normal olur :)

Bende ocak annesiyim tatlı anneler bir kızım var buda ikincisi bakalım kizimda ocakta doğmuştu allah nasip ederse buda ocakta doğacak insallah

Merhabalar bende yeni katildim araniza. Bizde 4 ayimizi tamamladik allahin izniyle. BiraZ uğraştırdı kizim gelmek icin ama kavuştuk kismetse.:)

Merhabalar bende yeni katildim araniza. Bizde 4 ayimizi tamamladik allahin izniyle. BiraZ uğraştırdı kizim gelmek icin ama kavuştuk kismetse.:)
Hayırlı olsun sağlıkla gelir inşallah :) ben de 18+4 üz benimki cinsiyetini gizledi göstermedi :) inşallh yarın öğreneceğim :)

Kizlar merhaba. Bende inş kısmet olursa nisan 2019 annesi olucam. Bir sorum vardı. Suan 6+6 dayım. Sabahtan beri karınımda kasılma ve sertleşme var. Sertleşiyor birakıyor tekrar oluyor. Aşırı derece gaz ve kabızlıkta var. Normal mi sizce. Kabızlık normal ama bu kasılma ne için. Kasıklarımda batma var. Sizce neden oluyor.

Hiç merak etme cok guzel olucak. Gun nasıl geçtı bile anlayamiyeceksin. Ben birinci doğumum sezaryen oldu. Çatım cok genişti. Dr 15 dk doğurursun dedi. Ama Rahim asla açılmadı. 12 saat beklediker. Sonra sezaryen oldum

Kizlar merhaba. Bende inş kısmet olursa nisan 2019 annesi olucam. Bir sorum vardı. Suan 6+6 dayım. Sabahtan beri karınımda kasılma ve sertleşme var. Sertleşiyor birakıyor tekrar oluyor. Aşırı derece gaz ve kabızlıkta var. Normal mi sizce. Kabızlık normal ama bu kasılma ne için. Kasıklarımda batma var. Sizce neden oluyor.

Onlar normal canım.
MERAK etme mesela batma ağrı ile birlikte muthiş bel ağrımda vardı.
Biz ona yerleşiyor diyelim.
Diğer saydığınız herşeyi ohaftalarda bende yaşadım

Merhabalar tatlı anne adayları :anneadayı: baby shower, hastane odası, mevlit gibi organizasyonlarınız için hepinizi sayfama beklerim :KK15:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar günaydın dr dan geldik şimdi. 29+5’teyim. Kilosu 1385 gr olmuş. Değerleri haftasıyla uyumlu sadece fl değeri kafama takıldı. Bebeğin uyluk kemiği yani fl değeri 53.61 mm, 28+3 haftada. Dr önemli olmadığını söyledi ama yine de kafama takıldı. 10 gün yaklaşık geriden. Benzer bir durum yaşayanınız var mı?

Back