- Konu Sahibi Feride1990
-
Valla ben de henüz birşey hissetmiyorum.. hiç hamile değilmişim gibi. Hamileliğe dair belirtilerim de yok :) geçen çarşamba keseyi gördük ama yine de benimsemiş değilim hala.. sanırım içerde hareketleri hissedene kadar anne olacağıma inanamayacağımKızlar hamileliklerimiz çok yeni acaba siz benimsediniz alıştınız mı? Ben biraz tuhafım da. Planlayarak oldu ama yine de beklemiyordum sanki.Hiç bişey hissetmiyorum. Kalp atışını bi duy değişirsin diyorlar muhtemelen öyle olur ama ne bileyim.Kötü enerji yaymak istemiyorum akışa bıraktım hayırlısı olsun diyorum. Yıllarca arayıp bulamayan var çok şükür halime diyorum ama yine de hislerime engel olamıyorum şimdilik.
Kızlar hamileliklerimiz çok yeni acaba siz benimsediniz alıştınız mı? Ben biraz tuhafım da. Planlayarak oldu ama yine de beklemiyordum sanki.Hiç bişey hissetmiyorum. Kalp atışını bi duy değişirsin diyorlar muhtemelen öyle olur ama ne bileyim.Kötü enerji yaymak istemiyorum akışa bıraktım hayırlısı olsun diyorum. Yıllarca arayıp bulamayan var çok şükür halime diyorum ama yine de hislerime engel olamıyorum şimdilik.
Canım aynen senin gibiyim, o yıllarca uğraşıp olmayanlardan biriyim. Tüp bebek hem de.. ama şuan hiçbir belirtim olmadığından mı, bu kadaf zaman bekledikten sonra hep kötüyü düşünmeye alıştığımdan mıdır bilmiyorum bi garibim. Bugün dr a gidicem ilk defa kalp atışını duyarım inş, üzerimdeki bu anlamsız durum da ortadan kalkarKızlar hamileliklerimiz çok yeni acaba siz benimsediniz alıştınız mı? Ben biraz tuhafım da. Planlayarak oldu ama yine de beklemiyordum sanki.Hiç bişey hissetmiyorum. Kalp atışını bi duy değişirsin diyorlar muhtemelen öyle olur ama ne bileyim.Kötü enerji yaymak istemiyorum akışa bıraktım hayırlısı olsun diyorum. Yıllarca arayıp bulamayan var çok şükür halime diyorum ama yine de hislerime engel olamıyorum şimdilik.
Hayırlı olsun :) Demek ki çok bekleyip isteyen de böyle hissedebiliyor,teşekkür ederim.Canım aynen senin gibiyim, o yıllarca uğraşıp olmayanlardan biriyim. Tüp bebek hem de.. ama şuan hiçbir belirtim olmadığından mı, bu kadaf zaman bekledikten sonra hep kötüyü düşünmeye alıştığımdan mıdır bilmiyorum bi garibim. Bugün dr a gidicem ilk defa kalp atışını duyarım inş, üzerimdeki bu anlamsız durum da ortadan kalkar
doktor verıyor canım evet , doktor onermeden kullanma lutfen.Repse hayırlı olsun size de:) Progestanı doktor mu önerdi. Folik asit gibi genelde kullanılan bişey mi yoksa sorun olursa mı verilen bişey mi?
Gayet havali bi tarih olmus.Allah nasip ederse 29 ocak 2019 :)
Amin inşallah hepimiz için :)Gayet havali bi tarih olmus.
20.01.2019
Benim de gonlumden gecen 20.02.2020
Hayirlisi olsun tabi insalah..Allah hayirli zamanda nasip etsin saglikla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?