Gebeliğe Hazırlık 2019 ocak anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben de hamileliğimi dün öğrenmiş bulunmaktayım. Ben de henüz doktora gitmedim perşembe randevum var. Tahimini doğum 31 Ocak haydi hayırlısı hepimize :)

Kızlar hamileliklerimiz çok yeni acaba siz benimsediniz alıştınız mı? Ben biraz tuhafım da. Planlayarak oldu ama yine de beklemiyordum sanki.Hiç bişey hissetmiyorum. Kalp atışını bi duy değişirsin diyorlar muhtemelen öyle olur ama ne bileyim.Kötü enerji yaymak istemiyorum akışa bıraktım hayırlısı olsun diyorum. Yıllarca arayıp bulamayan var çok şükür halime diyorum ama yine de hislerime engel olamıyorum şimdilik.

Kızlar hamileliklerimiz çok yeni acaba siz benimsediniz alıştınız mı? Ben biraz tuhafım da. Planlayarak oldu ama yine de beklemiyordum sanki.Hiç bişey hissetmiyorum. Kalp atışını bi duy değişirsin diyorlar muhtemelen öyle olur ama ne bileyim.Kötü enerji yaymak istemiyorum akışa bıraktım hayırlısı olsun diyorum. Yıllarca arayıp bulamayan var çok şükür halime diyorum ama yine de hislerime engel olamıyorum şimdilik.
Valla ben de henüz birşey hissetmiyorum.. hiç hamile değilmişim gibi. Hamileliğe dair belirtilerim de yok :) geçen çarşamba keseyi gördük ama yine de benimsemiş değilim hala.. sanırım içerde hareketleri hissedene kadar anne olacağıma inanamayacağım :KK48::KK48:

S sgokcen Hmmm içim rahatlayacak sanırım biraz :) forumda da okudum var ben gibi daha ayrıntılı açmışlar konuyu hatta biraz onları okuyayım

Hayırlı olsun cnm. Ben ilk hamileliğimi çok istedim ve hamd olsun 2.ayımda hamile kaldım. Ama hamileliğimi öğrenince, sanki o isteyen ben değilmişim gibi “aman Allah ım ben ne yaptım!” diye hissettim. Bir korkular bir telaşlar falan..! Sanırım hormonal bir şey. Merak etme geçecek. Sonraki gebelikler böyle olmuyor :)

Canım aynen senin gibiyim, o yıllarca uğraşıp olmayanlardan biriyim. Tüp bebek hem de.. ama şuan hiçbir belirtim olmadığından mı, bu kadaf zaman bekledikten sonra hep kötüyü düşünmeye alıştığımdan mıdır bilmiyorum bi garibim. Bugün dr a gidicem ilk defa kalp atışını duyarım inş, üzerimdeki bu anlamsız durum da ortadan kalkar

Canım aynen senin gibiyim, o yıllarca uğraşıp olmayanlardan biriyim. Tüp bebek hem de.. ama şuan hiçbir belirtim olmadığından mı, bu kadaf zaman bekledikten sonra hep kötüyü düşünmeye alıştığımdan mıdır bilmiyorum bi garibim. Bugün dr a gidicem ilk defa kalp atışını duyarım inş, üzerimdeki bu anlamsız durum da ortadan kalkar
Hayırlı olsun :) Demek ki çok bekleyip isteyen de böyle hissedebiliyor,teşekkür ederim.

Ben de pazartesi günü öğrendim salı değerim 20, perşembe 90 a çıkmış :) daha çok yeni hiç belirtim Yok bel ağrısı dışında. Arada adet olacak gibi ağrı oluyor diye ve tutunmaya yardımcı olması için progestan mı ne o ilaçtan kullanıyorum. Folik asiti ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce almıştım başlamıştım kullanmaya :) belirti falan olda belki hissederiz ama şu an belirti 0 :)

Repse Repse hayırlı olsun size de:) Progestanı doktor mu önerdi. Folik asit gibi genelde kullanılan bişey mi yoksa sorun olursa mı verilen bişey mi?

Slm kızlar benim cücük un kalp atışını aldık biz biraz zor oldu küçük olduğu için de çok şükür duyduk ama valla ben de bulanti halsizlik var ah öyle uyusam bi kalp atışını duyun da o zaman konusalim:anneadayı: ilk bebeğim i vefat etti kalp atışını duyunca ben ağladım hanım annem eşim de de ağladı doktorum da agladi derken aglastik işte Allah herkese nasip etsin :KK15:

Back