Sorma kesinlikle anlıyorum seni oğlumu hergün 9 da yatırıyorum bugün misafir geldi 10 30 da gittiler 10 dan itibaren çığlıklar attı yarım saat önce uyudu uykusu kaçan çocuk daha geç uyuyormuşYok canım 10 da girersem 12 yi buluyor bu kez de
Nilufer_3457 prospan yetişkinlerde bile 6 saatte bir içiliyordu diye hatırlıyorum yine de yanlış olmasın tabi googledan da bak istersen ama bence hemen verme biraz daha bekle ne olur ne olmaz
Sagolun kizlarSabah öğle akşam 1çay kaşığı diyor canım balgamı atacak daha çok öksürüyor diye düşünme ertesi gün kesiliyor inşallah öyle olur
Paslanma... Vs oldu mu. Yoğurt kıvamında yapıyor mu?Ben kullanıyorum ilk kızım da 15 ay kullandım şimdi de ikinci kızım da kullanıyorum.
Ben memnunum.
Ama parça yıkama zahmeti var belirtmek isterim.
Birde sebzeleri küçük doğramak gerek iyi pişsin malum direk ısı almıyor buharda pişiriyor
col gecmii olsun kuzum yaGomulme ve kilodan dolayi yapisti pipimiz canim o yuzden tekraroldu
Sagolun kizlar
Vermedim uyudu,olmadi gece veririm.
Yatarken keciboynuzu özüne biraz su katip ilittim, zencefil tozu koydum icirdim iyi gelir insallah
Uyandı bile benimkiSorma kesinlikle anlıyorum seni oğlumu hergün 9 da yatırıyorum bugün misafir geldi 10 30 da gittiler 10 dan itibaren çığlıklar attı yarım saat önce uyudu uykusu kaçan çocuk daha geç uyuyormuş
Of ne olacak bu halimiz Rabbim yardımcımız olsunUyandı bile benimki
Geçmiş olsun canım. Bel ağrısı.... Ne illettir... Allah şifa versin.Kizlar benim belim ağrıyor dünden beri çok fazla
esim yakı koydu
Ömer devamlı kucak istiyor tasısam belim fena
taşımasam ağlıyor
bende bel kaymasi riski var bel çukurun geniş normale göre hala doğum kilom gitmedi kilo veremiyorum
Biz de hunnap şurubu sürüyoruz. Bunu da denesem mi ki. Tadı nasıl?Benimkinin diş etine karanfil yağı sürdüm erkenden uyudu, bi kere memeye uyandı daha da uyanmadı
Amin canim sagolCanım geçmiş olsun hemen iyileşir inşallah
Benimki 4 parmaginda sokuyor artik iyice azdi disleri heraldeBenimkinin diş etine karanfil yağı sürdüm erkenden uyudu, bi kere memeye uyandı daha da uyanmadı
Canım pekmez ve tereyağı karıştırıp ılıtıp içiriyodum ben o da iyi geliyor öksürüğeSagolun kizlar
Vermedim uyudu,olmadi gece veririm.
Yatarken keciboynuzu özüne biraz su katip ilittim, zencefil tozu koydum icirdim iyi gelir insallah
Bu da aklimda olsun sagolCanım pekmez ve tereyağı karıştırıp ılıtıp içiriyodum ben o da iyi geliyor öksürüğe
Biz de hunnap şurubu sürüyoruz. Bunu da denesem mi ki. Tadı nasıl?
Evet demiyorkiadam hic hayir desin yok ben her yolu denedim olmuyor adam odun naparsan yap degismiyor neler yaptim ya mumlarla evi donattim
Masalar hazirladim sevgilelrr gunuydu bugunmuymus dedi insan bi cop alir
Gelir hic daha bana hediye almisli yoktur bi paketle gelmedi eve daha biz sevgiliyken gs formasi aldim
Hem ona hem bana gsstordan karsilik yok n isanliyken dogumgunu vardi 3600 tl tlf aldim o bana cicek aldi evliykene denk geldi dogumgunu otu napacaksam
Begendin kolyeyi alalim begenmezsin diye almadim dedi ogun bugundur alacak iki sene gecti bi halt olmaz bundan zenginin ekmegi yenmez diye bosa dememisler bisey yedirmicek cocuga alsin ben ona seviniyorum ben umudumu yitirdim
Artik allah kahretsin ki oyle bi vicdan varki bende simdi isten geldi millet gezmelerde bizimki kopek gibi calisiyor yumurta kirdi yerken gordum aglayasim
Geldi allahin belasi yumurta yiyo diye yuregim sizlarken o hayvan benim gozyasimi sel etti bir gram insan uzulmezmi demekki merhametsiz olmak lazim hic birseye uzulmuyor adam ya
Benimki 4 parmaginda sokuyor artik iyice azdi disleri heralde
Ama o karanfil yagini bir kere sürüyum dedim 4 5 gün odadan çıkmadı kokusu
Kizimin kendi kokusu gitti karanfil koktu resmen ya
Hicte hoşlanmam daha da surmdim
Baska altarnatif var mi acep
Aynen yaO koku bizi de çok rahatsız etti. Bi müslin bezi parmağıma sarıp yağdan döküp sürmüştüm. Bezi odasında unutmuşum gidiyorum geliyorum oda nasıl kokuyor. Elde yıkadım da hala kokuyor. Eczanelerde diş tozu, jel falan varmış ama içerikleri nedir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?