Yaa hep ağlak mıyım gerçekten dur kız güleyim artık halbuki çok güler yüzlüyümdürBende mesajlarındabundan görünce şaşırdım kız seni la özdeşleştirmişim:)) hep böyle uyusunda neşelen inşaşlah
Anam
Bizimkide eve gelir duş alir. Gezmeye gider cunku o calisıyor gitme desen ben ölim zaten calisip oleyimaksam cok sinir oldum kacgun oldu dusa girmiyeli beyfendi gene disaridaydi mesah yazdim allahçarsini pazar etsin eve gelme ben gic bir iae yetisemiyorum kiyafetlerini kendin yika katla bundan sonra diye yemekte yapmiyorum ongundur
Z zeLina vemevsiminegore maşallah maşallah kızlarıniza 41 kere maşallah Allah'ım bizede nasip etsin uyumayı
Z zeLina Tekirdağ da 1300 TL ev işi de yapiyor bir iş arkadaşımın oğlu iki yaşında yemek yok
Burda yemek ve ev işi olursa 1500 u buluyor ev işi yemek yoksa 1000 TL
Sen ona yürüteç al en azından düşmez aklında durmaz bazı bebekler yürüteç istiyor bencebenimkide 30dk dan 20dkya dusurduiff ne guzel oyun halisinda duran bebe ben her yonden sanssizim arkami donsem bi yere kalkiyor birakamiyorum yere koyunca agliyor kucakta sikiliyor hep ama hep ayaga kalkcak
Durmuyor kız oyun halısında artık bütün salon bizim kıza oyun halısı masa altlarından topluyorum kızı yuvarlana yuvarlana gidiyor, sehpalarımı kaldırdım devirmesin uzerine diye hafifler, kafasını gözünü Çarpa çarpa gidiyor, halı olmayan yerler hoşuna gidşyor ses çıkıyor şap şap vuruyor yerebenimkide 30dk dan 20dkya dusurduiff ne guzel oyun halisinda duran bebe ben her yonden sanssizim arkami donsem bi yere kalkiyor birakamiyorum yere koyunca agliyor kucakta sikiliyor hep ama hep ayaga kalkcak
Yaa hep ağlak mıyım gerçekten dur kız güleyim artık halbuki çok güler yüzlüyümdür
Katiliyorum benimki de oyun halisinda durmuyordu ve hala durmuyor da. Yurutec yemek yememi, yapmami sagliyor en azindan 15-20 dk oyuncaklari var ya onunde onlarla oynarken geciyor:)Sen ona yürüteç al en azından düşmez aklında durmaz bazı bebekler yürüteç istiyor bence
biz abiden dolayı evi bebeye uygun hale getirmiştik.Durmuyor kız oyun halısında artık bütün salon bizim kıza oyun halısı masa altlarından topluyorum kızı yuvarlana yuvarlana gidiyor, sehpalarımı kaldırdım devirmesin uzerine diye hafifler, kafasını gözünü Çarpa çarpa gidiyor, halı olmayan yerler hoşuna gidşyor ses çıkıyor şap şap vuruyor yere
Bende bu görüşeceğimiz kişi tanıdık olduğu için diyemem yapmazda zaten:) o yüzden bir tarafım istiyor diğer tarafım istemiyor:)) biz tam gün olduk 8 buçuk 3buçuk diyelim..:)) 1 saat öğle arası farkı:))
Aslinda bu Çocuklar elbet uyuyacak o surecte yapiverir diyor insan ama guvenilir olsunlar da ben rahatca birakirim diyordum da zaman yaklastikca bi kotu olmuyor degilim:) bir de endisem sut olayi sagsam ogleden sora icecek kdr sut cikar mi ona emin degilim nasil olacak bakalim:/Bende bu görüşeceğimiz kişi tanıdık olduğu için diyemem yapmazda zaten:) o yüzden bir tarafım istiyor diğer tarafım istemiyor:)) biz tam gün olduk 8 buçuk 3buçuk diyelim..:)) 1 saat öğle arası farkı:))
Ay yok ya saglik acisindan cok zararli ben rahat edeyim diye alamamSen ona yürüteç al en azından düşmez aklında durmaz bazı bebekler yürüteç istiyor bence
Yemek demişken diyet nasıl gidiyor :) ben başladığımın ertesi gün bıraktım hatta üstüne 3 kg daha aldım sütüm azalmasın diye hep :)Sürülebilir peynir kıvamında aynen tadı çok güzel demi ben de yiyorum
70 e düştüm canım şükür 3,5 kilo verdim 8-10 kilo daha vermek hedefimYemek demişken diyet nasıl gidiyor :) ben başladığımın ertesi gün bıraktım hatta üstüne 3 kg daha aldım sütüm azalmasın diye hep :)
Hoşnuldum
Canim geçmiş olsun pasana daha da ilerlemez insallahGunaydin kizlar hayirli cumalar
Igrenc bir gece gecirdik cok şükür
Bu sefer büyük dahil oldu ama bu duruma bir sn öksürüğü kesilmedi
Kar oynamış gibi sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?