2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Kız taş olsa çatlar hee.. Mesajına cevap yazmaya tenezzül etti mi

Amin amin inşallah tüm bebişlere inşallah

benimkide 30dk dan 20dkya dusurdu iff ne guzel oyun halisinda duran bebe ben her yonden sanssizim arkami donsem bi yere kalkiyor birakamiyorum yere koyunca agliyor kucakta sikiliyor hep ama hep ayaga kalkcak
Sen ona yürüteç al en azından düşmez aklında durmaz bazı bebekler yürüteç istiyor bence

benimkide 30dk dan 20dkya dusurdu iff ne guzel oyun halisinda duran bebe ben her yonden sanssizim arkami donsem bi yere kalkiyor birakamiyorum yere koyunca agliyor kucakta sikiliyor hep ama hep ayaga kalkcak
Durmuyor kız oyun halısında artık bütün salon bizim kıza oyun halısı masa altlarından topluyorum kızı yuvarlana yuvarlana gidiyor, sehpalarımı kaldırdım devirmesin uzerine diye hafifler, kafasını gözünü Çarpa çarpa gidiyor, halı olmayan yerler hoşuna gidşyor ses çıkıyor şap şap vuruyor yere

Z zeLina bizde de temizlik isi yok aslinda 1000 tl ye temizligi katanlar da var ama benim tanidik oldugu icin cekinirim sanirim. Sadece soyle ustunden supurur çocuk emeklerse diye o da. Yarim günden kastim 12-18 oglenciyim de ben:)

Sen ona yürüteç al en azından düşmez aklında durmaz bazı bebekler yürüteç istiyor bence
Katiliyorum benimki de oyun halisinda durmuyordu ve hala durmuyor da. Yurutec yemek yememi, yapmami sagliyor en azindan 15-20 dk oyuncaklari var ya onunde onlarla oynarken geciyor:)

biz abiden dolayı evi bebeye uygun hale getirmiştik.
şimdi kızçe istediği gibi takılıyor.
orta sehpa yok edildi.
kanar ve köşelere aparat takıldı
tv sehpasının önünde plastik çit var.
pencere, çekmece ve kapılarda çocuk kilidi var.

Z zeLina bizde de temizlik isi yok aslinda 1000 tl ye temizligi katanlar da var ama benim tanidik oldugu icin cekinirim sanirim. Sadece soyle ustunden supurur çocuk emeklerse diye o da. Yarim günden kastim 12-18 oglenciyim de ben:)
Bende bu görüşeceğimiz kişi tanıdık olduğu için diyemem yapmazda zaten:) o yüzden bir tarafım istiyor diğer tarafım istemiyor:)) biz tam gün olduk 8 buçuk 3buçuk diyelim..:)) 1 saat öğle arası farkı:))

Aslinda bu Çocuklar elbet uyuyacak o surecte yapiverir diyor insan ama guvenilir olsunlar da ben rahatca birakirim diyordum da zaman yaklastikca bi kotu olmuyor degilim:) bir de endisem sut olayi sagsam ogleden sora icecek kdr sut cikar mi ona emin degilim nasil olacak bakalim:/

Ay yok ya saglik acisindan cok zararli ben rahat edeyim diye alamam ark yuruteci var koydum bi kere sevmedi onu kendi dizleri ayaklariyla yapicak kendi kendine adim atmalari ogreniyor su an isim is her sn yanindayim yani soyle diyim bizim bacagimiza dek tirmanip kalkiyor bugun damacanaya kalkti falan duvarlarda dahi deniyor

Yemek demişken diyet nasıl gidiyor :) ben başladığımın ertesi gün bıraktım hatta üstüne 3 kg daha aldım sütüm azalmasın diye hep :)
70 e düştüm canım şükür 3,5 kilo verdim 8-10 kilo daha vermek hedefim

Gunaydin kizlar hayirli cumalar

Igrenc bir gece gecirdik cok şükür
Bu sefer büyük dahil oldu ama bu duruma bir sn öksürüğü kesilmedi
Kar oynamış gibi sabaha kadar ne uyudu ne uyuttu
Canim geçmiş olsun pasana daha da ilerlemez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…