- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Aynen aceleye gerek yok.her anını n güzel şekilde geçirmek lazım zaten o bebekligini yeni doğduğu halini çok özlüyorum şimdidenKuzum masallah bebisine valla sakin olsun daha rahat hepsi zaten ayaklancak yurucek koscak aceleye ne gerek
Oy maşallah. Sen hiç kilo vermeye çalışma canım bu kız sana bol kilo verdirir.Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Bir çay bardağı mıKız yok niye bir çay kaşığı yesin
kabağı ve yoğurdu üçer gün denedikten sonra yaptığın bu çorbadan istersen yarım ya da bir çay bardağı kadar verebilirsin. Altı ayı geçtiler artık. Benimki de çay bardaginin üçte biri kadardı. Daha versem yerdi aslinda ama az yapmışım :)
Emzirdikten ne kadar sonra verdin canım?Bir çay bardağı mı
Bebek kaşığıyla 2-3 kaşık ancak yedi dolu dolu bile değil
Meyve emziği ile denemiştim ben bir kere cnm normalde başlamadım da emziği denemek için minicik verdim meraktan yumuşaktı epey akan suyunu yalamıştı:))Kızlar blw yapanlara sormak istediğim birşey var. Meyveleri nasıl veriyorsunuz? Mesela şeftali biraz sert o yüzden eline o şekilde vermek sıkıntı olur mu? Çok yumuşak oluncada ağzına götürene kadar parçalanıyor
Bu bilgi guzelmis tskler en azindan kabak havuc icin ikigun haslmyla ugrasmimBen de alerji olma ihtimali düşük gıdaları 2şer gün denerim sanırım. Bugün bi video izledim canım. Kadın onu anlatmış. Tercihen günlük taze haşlayın diyo. Fazla olduysa, fazlasını temiz bi kaba ayırıp buzdolabında 48 saat tutabilirsiniz ama o kaptan yedirmiceksin, yedireceğin zaman ordan başka bi tabağa alip dolaptakini temiz muhafaza edeceksin diyor
Yarin kucuk tencereede kabak az su azda patates haslayip blwndirdan gecirip azda süt yag ekleyip yedirecem bugun seftalili muhallebi yedik dKız yok niye bir çay kaşığı yesin
kabağı ve yoğurdu üçer gün denedikten sonra yaptığın bu çorbadan istersen yarım ya da bir çay bardağı kadar verebilirsin. Altı ayı geçtiler artık. Benimki de çay bardaginin üçte biri kadardı. Daha versem yerdi aslinda ama az yapmışım :)
Ek gıdaya gecmissiniz farkında değilsiniz kuzumYarin kucuk tencereede kabak az su azda patates haslayip blwndirdan gecirip azda süt yag ekleyip yedirecem bugun seftalili muhallebi yedik d
Her gün temizlikten canin çıkıyor bugün de böyle olsun kahve de yapiver kendineBugun hicbirsey yapmadım yedigim tabagi bile mutfak tezgahina koydum
tesekurler kuzum bende verdim kabak ama bogaza cok kaciriyor ara sıra verim bende ben bu ek gida isini cozemedim daha bi caybardagi mesela corba yapacan bir cay kasigi yicekcanak canak yiyecegi gunler gelse
Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Daha oncede vermistim kuzum bende ama duzenli degil baktim sut icmeye yer kalmadi birde kabiz cok olunca biraktimEk gıdaya gecmissiniz farkında değilsiniz kuzum
Afiyet olsun bebisine yarasın insallah canım.
Gel beraber icelimHer gün temizlikten canin çıkıyor bugün de böyle olsun kahve de yapiver kendine
S Sevimlipanduf kesinlikle tariflerini çok seviyorum uygulayacağım da eklemeye devam etOğluma kabakli yoğurt çorbası yaptım S Sevimlipanduf un tarifiyle. Çok güzel oldu severek yedi.
Yalnız içine tam buğday unu değil yulaf unu kattim. Kabızlık durumu sebebiyle.
Sevimlipanduf sen çok güzel tarif paylaşıyordun canım neden artık paylaşmiyorsun ?
Soydum kuzum ama cokmu pisirmedim bilemedim baya kucuk cubuklar yaptim elinde falan ezdi heryerine surdu ama baktım cok oguruyor oksurmeye baslayinca yeter ettim suda yapmamistim ama buharda pisirdim ogure oksure ogrenecek artikKabagin kabugunu soyup suda iyice haslarsan catalla bile kolayca pure olur, bogazina kacma riski olmaz.
Soydum kuzum ama cokmu pisirmedim bilemedim baya kucuk cubuklar yaptim elinde falan ezdi heryerine surdu ama baktım cok oguruyor oksurmeye baslayinca yeter ettim suda yapmamistim ama buharda pisirdim ogure oksure ogrenecek artik
Meyveleri meyve emziğiyle veriyorum canım parçalanmamım oluyorKızlar blw yapanlara sormak istediğim birşey var. Meyveleri nasıl veriyorsunuz? Mesela şeftali biraz sert o yüzden eline o şekilde vermek sıkıntı olur mu? Çok yumuşak oluncada ağzına götürene kadar parçalanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?