- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Canım Instagram da mühendisin oğlu var o tüm mamaları incelemiş ona bakabilirsin.ben hipp kullanıyorum memnunum da .aslında sütün yetiyorsa mamaya hiç bulaşma derim .dur ben sana ekran görüntüsü atayimGünaydın kızlar
Ben oğluma bi 7-8 gün mama vermiştim. Kusması ve kakasında mukus olunca bırakmıştım. Dün akşam yine yatırmadan önce verdim, 1 saat sonra fışkıra fışkıra kustu uykudan uyanıpbu sabak da yine mukuslu kaka yapmış. SMA almıştım. İlk doğduğunda Aptamil verdiğim olmuştu, onda sorun çıkmamıştı. Aptamil alsam mı sizce? Bu Aptamil'de de laktoz vs var mı
Ay donumunuz kutlu olsunnn nice ay donumlerinee❤
Maşallah canım ya kızların dediği gibi pesinde çok kosturacak.benimki çok tembel ancak yan dönüyor yüz üstü durmaya tahammül u de yok gerçi kolları ile bacakları okadar çırpıyor ki annem çok harekli olacak diyorBesigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Canım Instagram da mühendisin oğlu var o tüm mamaları incelemiş ona bakabilirsin.ben hipp kullanıyorum memnunum da .aslında sütün yetiyorsa mamaya hiç bulaşma derim .dur ben sana ekran görüntüsü atayimEki Görüntüle 2286248
Ay tariflere benide etiket yapın ben tadım vs yapmak istemiyorum kabak yaptim buharda bogaza kactı kackere korktum bana corbalı pureli seyler lazım direk yemelik bu arada si nekadarlik oldunuz cnm biz tam 6ayligiz bugun acaba ek gida baslasammi yoksa sute devammi halen dusunuyorum 8-9 aya kadar sut verip sonrami baslasamOğluma kabakli yoğurt çorbası yaptım @Sevimlipanduf un tarifiyle. Çok güzel oldu severek yedi.
Yalnız içine tam buğday unu değil yulaf unu kattim. Kabızlık durumu sebebiyle.
Sevimlipanduf sen çok güzel tarif paylaşıyordun canım neden artık paylaşmiyorsun ?
Benimki de aynı. Yuz ustu hic sevmiyor yan dönüp duruyor donme olayini umursamiyor bileMaşallah canım ya kızların dediği gibi pesinde çok kosturacak.benimki çok tembel ancak yan dönüyor yüz üstü durmaya tahammül u de yok gerçi kolları ile bacakları okadar çırpıyor ki annem çok harekli olacak diyor
8-9 ay çok geç canım, sonra çok zorlanırsın, direk vermek istemiyorsan mesela kabağı buharda haşla, çatalla ez, dolaptaki sütünden ekle azcık, kıvama gelir yedirAy tariflere benide etiket yapın ben tadım vs yapmak istemiyorum kabak yaptim buharda bogaza kactı kackere korktum bana corbalı pureli seyler lazım direk yemelik bu arada si nekadarlik oldunuz cnm biz tam 6ayligiz bugun acaba ek gida baslasammi yoksa sute devammi halen dusunuyorum 8-9 aya kadar sut verip sonrami baslasam
Ay tariflere benide etiket yapın ben tadım vs yapmak istemiyorum kabak yaptim buharda bogaza kactı kackere korktum bana corbalı pureli seyler lazım direk yemelik bu arada si nekadarlik oldunuz cnm biz tam 6ayligiz bugun acaba ek gida baslasammi yoksa sute devammi halen dusunuyorum 8-9 aya kadar sut verip sonrami baslasam
Altı ay dört gunluguz canım.Ay tariflere benide etiket yapın ben tadım vs yapmak istemiyorum kabak yaptim buharda bogaza kactı kackere korktum bana corbalı pureli seyler lazım direk yemelik bu arada si nekadarlik oldunuz cnm biz tam 6ayligiz bugun acaba ek gida baslasammi yoksa sute devammi halen dusunuyorum 8-9 aya kadar sut verip sonrami baslasam
Oyyy masaallah kuzuma 41 kere maşallahBesigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
İlk tadım başarılı geçti
Ayy cok sevindimmmİlk tadım başarılı geçti
Canım yetiyorsa hiç bulaşma canım mamaya maşallah bu aya kadar gelmişsinizÇok teşekkurler canım iyi oldu bu liste ❤ Ya aslında süt yeterli var doyuyo çocuk ama ben geçen ay regl olunca azaldı panik oldum, öyle aldım içirdim boş bulunup. Dün akşam da hiç emmek istemedi süt gelmiyo galiba dedim içirdim, içirmez olaydım. Bugün gayet iyi, belki dişten dolayı emmiyodur bazen
Bakalım bizimkiler ne zaman emekleme ye çalışacak :) hiç rahatı kaçsin istemiyorlarBenimki de aynı. Yuz ustu hic sevmiyor yan dönüp duruyor donme olayini umursamiyor bile
tesekurler kuzum bende verdim kabak ama bogaza cok kaciriyor ara sıra verim bende ben bu ek gida isini cozemedim daha bi caybardagi mesela corba yapacan bir cay kasigi yicekAltı ay dört gunluguz canım.
Tadımi da püre şeklinde yapabilirsin maksat alerjik bir şey olacak mi bunu denemek ve verdiğin şeyin tadına ayrı olarak varmasını saglamak. Sonra karışık yapabilirsin .
8-9 ay çok gec. Sonra kabul etmeyebilir. Sütun varsa sen sadece iki üç günde bir yeni bir şey tattir o zaman. Zaten ilk birkaç ay tadımlık yiyorlar büyük öğün seklinde değil yine ağırlık anne sütü veya mama. Yüzde 70-80 süt.
Ben bugün bir kayısı verdim sabah, birkaç yemek kaşığı da kabaklı çorbadan verdim öğlen. Doyumluk değiller hala.
Tarif yazarsam seni de eklerim canım.
O dedigin olur bak bugun kabak yarin patates sonra karmanlayip ama ben ucgun kabak verememKuzum bizimkiler aynı gün doğmuşben de blw düşünüyordum ama vazgeçtim. Sadece blw tadım listesine göre ilerleyecegim ve kendi yedirdiğim dışında kemirsin diye eline de bir parmak falan tattırdığımdan vereceğim. Birden koca koca mamalar hazırlayıp vermek istemiyorum. Annem de önce 1-2 tatlı kaşığı tattıracaksın dedi. Ben bugün kabağı buharda haşlayıp sütümden kattım, çatalla ezerek hafif pütürlü püre yaptım. Sebzeleri önce tek tek, sonra birbirine karıştırarak deneyeceğim
Canım yetiyorsa hiç bulaşma canım mamaya maşallah bu aya kadar gelmişsiniz
Kız yok niye bir çay kaşığı yesintesekurler kuzum bende verdim kabak ama bogaza cok kaciriyor ara sıra verim bende ben bu ek gida isini cozemedim daha bi caybardagi mesela corba yapacan bir cay kasigi yicekcanak canak yiyecegi gunler gelse
O dedigin olur bak bugun kabak yarin patates sonra karmanlayip ama ben ucgun kabak veremembi butun kabah buharda pisti buzdolabinda bekliyor birde bugun buharda pisen yarın verilmez dimi gunluk tazemi pisecek ??
Kuzum masallah bebisine valla sakin olsun daha rahat hepsi zaten ayaklancak yurucek koscak aceleye ne gerekCanım yetiyorsa hiç bulaşma canım mamaya maşallah bu aya kadar gelmişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?