2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım Instagram da mühendisin oğlu var o tüm mamaları incelemiş ona bakabilirsin.ben hipp kullanıyorum memnunum da .aslında sütün yetiyorsa mamaya hiç bulaşma derim .dur ben sana ekran görüntüsü atayim

Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorum masallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Maşallah canım ya kızların dediği gibi pesinde çok kosturacak.benimki çok tembel ancak yan dönüyor yüz üstü durmaya tahammül u de yok gerçi kolları ile bacakları okadar çırpıyor ki annem çok harekli olacak diyor

Çok teşekkurler canım iyi oldu bu liste ❤ Ya aslında süt yeterli var doyuyo çocuk ama ben geçen ay regl olunca azaldı panik oldum, öyle aldım içirdim boş bulunup. Dün akşam da hiç emmek istemedi süt gelmiyo galiba dedim içirdim, içirmez olaydım. Bugün gayet iyi, belki dişten dolayı emmiyodur bazen

Ay tariflere benide etiket yapın ben tadım vs yapmak istemiyorum kabak yaptim buharda bogaza kactı kackere korktum bana corbalı pureli seyler lazım direk yemelik bu arada si nekadarlik oldunuz cnm biz tam 6ayligiz bugun acaba ek gida baslasammi yoksa sute devammi halen dusunuyorum 8-9 aya kadar sut verip sonrami baslasam

Benimki de aynı. Yuz ustu hic sevmiyor yan dönüp duruyor donme olayini umursamiyor bile

8-9 ay çok geç canım, sonra çok zorlanırsın, direk vermek istemiyorsan mesela kabağı buharda haşla, çatalla ez, dolaptaki sütünden ekle azcık, kıvama gelir yedir
Patates havuç ballabağı hepsinde bunu yapabilirsin
Meyveleri ez çatakla , yada rendele , onlardan yedir arada . En azından 1 öğün olarak başlaman lazım artık

Kuzum bizimkiler aynı gün doğmuş ben de blw düşünüyordum ama vazgeçtim. Sadece blw tadım listesine göre ilerleyecegim ve kendi yedirdiğim dışında kemirsin diye eline de bir parmak falan tattırdığımdan vereceğim. Birden koca koca mamalar hazırlayıp vermek istemiyorum. Annem de önce 1-2 tatlı kaşığı tattıracaksın dedi. Ben bugün kabağı buharda haşlayıp sütümden kattım, çatalla ezerek hafif pütürlü püre yaptım. Sebzeleri önce tek tek, sonra birbirine karıştırarak deneyeceğim

Altı ay dört gunluguz canım.
Tadımi da püre şeklinde yapabilirsin maksat alerjik bir şey olacak mi bunu denemek ve verdiğin şeyin tadına ayrı olarak varmasını saglamak. Sonra karışık yapabilirsin .
8-9 ay çok gec. Sonra kabul etmeyebilir. Sütun varsa sen sadece iki üç günde bir yeni bir şey tattir o zaman. Zaten ilk birkaç ay tadımlık yiyorlar büyük öğün seklinde değil yine ağırlık anne sütü veya mama. Yüzde 70-80 süt.
Ben bugün bir kayısı verdim sabah, birkaç yemek kaşığı da kabaklı çorbadan verdim öğlen. Doyumluk değiller hala.
Tarif yazarsam seni de eklerim canım.

Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorum masallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Oyyy masaallah kuzuma 41 kere maşallah

Canım yetiyorsa hiç bulaşma canım mamaya maşallah bu aya kadar gelmişsiniz

tesekurler kuzum bende verdim kabak ama bogaza cok kaciriyor ara sıra verim bende ben bu ek gida isini cozemedim daha bi caybardagi mesela corba yapacan bir cay kasigi yicek canak canak yiyecegi gunler gelse

O dedigin olur bak bugun kabak yarin patates sonra karmanlayip ama ben ucgun kabak veremem bi butun kabah buharda pisti buzdolabinda bekliyor birde bugun buharda pisen yarın verilmez dimi gunluk tazemi pisecek ??

tesekurler kuzum bende verdim kabak ama bogaza cok kaciriyor ara sıra verim bende ben bu ek gida isini cozemedim daha bi caybardagi mesela corba yapacan bir cay kasigi yicek canak canak yiyecegi gunler gelse
Kız yok niye bir çay kaşığı yesin
kabağı ve yoğurdu üçer gün denedikten sonra yaptığın bu çorbadan istersen yarım ya da bir çay bardağı kadar verebilirsin. Altı ayı geçtiler artık. Benimki de çay bardaginin üçte biri kadardı. Daha versem yerdi aslinda ama az yapmışım :)

O dedigin olur bak bugun kabak yarin patates sonra karmanlayip ama ben ucgun kabak veremem bi butun kabah buharda pisti buzdolabinda bekliyor birde bugun buharda pisen yarın verilmez dimi gunluk tazemi pisecek ??

Ben de alerji olma ihtimali düşük gıdaları 2şer gün denerim sanırım. Bugün bi video izledim canım. Kadın onu anlatmış. Tercihen günlük taze haşlayın diyo. Fazla olduysa, fazlasını temiz bi kaba ayırıp buzdolabında 48 saat tutabilirsiniz ama o kaptan yedirmiceksin, yedireceğin zaman ordan başka bi tabağa alip dolaptakini temiz muhafaza edeceksin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…