2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Geçmiş olsun cnm.. umarım ciddi bir şey değildir size kavuşmak için sebep olmuştur sadece:))

Günaydın hanımlar
dun çok geç yattım doğumdan sonra ilk kez eşimle film izledik ama oğlan yine erkenci bu nedenle uykusuzluk tavan durumda

Julia Roberts in mucize filmini izleyin hanımlar tavsiye ederim
İzleyelim film önerisi arıyordum bende Bizde ilk kez diziye başladık dün gece, çernobil. Çok iyi. Ama gece 2 de yattık. Sabah 8 de kalktı paşa, hangimiz kalkcaz derken oğlum babasının koluna vurup bababababa dedi son günlerde Bikaç kez söylemişti ama bgn tam yerinde denk geldi , babası kalktı böylelikle ben 10 a kadar uyumuşum eşim de o gazla ilk kez altını değiştirmiş, ben şok ilk oğlumda hiç yapmamıştı böyle bişey

allahım yarabbim, bizimkisi göt atarak dönüyor yan yan diye nasıl sevinip mutlu oluyoruz tam tur bile dönmedi daha hiç. Maşallah sübhanalllj prensese uyku ile ilgili bende şunu farkettim. Mesela uyandığında meme verip geri uyuttuğumda çabuk uyanıyor. Ama babası pış pışlayıp hafif salladığında bidaha uyanmıyor. Kendi uyuması önemli tabi. Ama ağlatmaya bende dayanamam hele 10 dk

Kız masallah valla buse sen degilde baskasi dese yeminle inanmazdım bizimki neden ayaga kalkamiyor basamiyor diye kız bu cocuk ne yedi ictide boyle oldu duz duvara tirmanacak yakinda aman sana eziyeti yoksa bosver uyumasin dun parka goturim dedim cocuk aglamaktan helak oldu bebek arabasindan kucagima aldim sustu eve kadar bebek arabasi bos geldi cocuga guvenip iki dk uzaklik yok parka bile goturesim gelmedi insani kepaze edip geri getiriyor bunlarida uyumak icin yapiyor cocuk bir saat uyanik kalamiyor uyuyamadimida eziyet uzerine eziyet annemde sen alistirdin uyuta uyuta boyle oldu al iste uyumadimi sana eziyet ediyor diyo masallah eziyet etmiyorsa uyumasin keyfi yerinde olsunda bizimki hep yatiyor uyku saati geldimi durmuyo hic

Oğluma kabakli yoğurt çorbası yaptım S Sevimlipanduf un tarifiyle. Çok güzel oldu severek yedi.
Yalnız içine tam buğday unu değil yulaf unu kattim. Kabızlık durumu sebebiyle.
Sevimlipanduf sen çok güzel tarif paylaşıyordun canım neden artık paylaşmiyorsun ?

Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorum masallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-07-16-01-36-016.jpeg
    50,4 KB · Görüntüleme: 55
Besigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorum masallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Maşallah cnm benimkide kollarıyla sürekli sürünüyor kendi etrafında 2 gündür de popoyu kaldırıp dizleri kırıyor emekleme çalışmaları başladı büyüdükçe daha da zevkli oluyor herşey

Masallah canim
Yakında yürürse sasma

Şunlardan bolca gönderiyorum bu atom karıncaya bu kız seni peşinde çok koşturacak annesi❤

Oyyy masallah kuzumaa ❤❤ dimi dimiii hele bide opseler falan senin de zor gunler basliyor yavastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…