Geçmiş olsun cnm.. umarım ciddi bir şey değildir size kavuşmak için sebep olmuştur sadece:))Yaa çok teşekkür ederizAslında 1 hafta sonra gelecekti ancak halısaha maçında dizini sakatlamış doktor da rapor vermiş. Öyle olunca erken geldi. Hem iyi hem de kötü oldu aslında. Ama geldiği için biz mutluyuz tabi
Ay cok heyecanliBiz bugün 6 ayımızı doldurduk
Kabak almıştım onu haşlayıp vericem bugün, hadi hayırlısı
Niye agladi mi ne olduBu sefer yolculuk zorr gectia dostlarrr
Sumdi iniyorum ay evet agldi sinlara dogru 1buck saat uyuda yarim saat epey bi susmadsn agladiNiye agladi mi ne oldu
Ulastin mi evine
Ay donumunuz kutlu olsunnn nice ay donumlerinee❤Biz bugün 6 ayımızı doldurduk
Kabak almıştım onu haşlayıp vericem bugün, hadi hayırlısı
İzleyelim film önerisi arıyordum bendeGünaydın hanımlar
dun çok geç yattım doğumdan sonra ilk kez eşimle film izledik ama oğlan yine erkenci bu nedenle uykusuzluk tavan durumda
Julia Roberts in mucize filmini izleyin hanımlar tavsiye ederim
Dun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir
Kız masallah valla buse sen degilde baskasi dese yeminle inanmazdım bizimki neden ayaga kalkamiyor basamiyor diye kız bu cocuk ne yedi ictide boyle oldu duz duvara tirmanacak yakinda aman sana eziyeti yoksa bosver uyumasin dun parka goturim dedim cocuk aglamaktan helak oldu bebek arabasindan kucagima aldim sustu eve kadar bebek arabasi bos geldi cocuga guvenip iki dk uzaklik yok parka bile goturesim gelmedi insani kepaze edip geri getiriyor bunlarida uyumak icin yapiyor cocuk bir saat uyanik kalamiyor uyuyamadimida eziyet uzerine eziyet annemde sen alistirdin uyuta uyuta boyle oldu al iste uyumadimi sana eziyet ediyor diyo masallah eziyet etmiyorsa uyumasin keyfi yerinde olsunda bizimki hep yatiyor uyku saati geldimi durmuyo hicDun arklar 7gibi geldi gece 1de yolculadim. Fena gecmedi. Bizimki zateb 10da yatti millet gidene kadar 2kere kalkti. Arklardan biri uyku egitimi almisti 2cocugu iicinde. Onu bunu bosver uykuyu ogrenmesi lazim. Karnini iyice doyur yatagina koy maksimum 10dk aglar sonra uyur kendi uyudugu icinde uyanmaz dedi. Ama aglatmaya gonlum razi degil... Bir de zaten yataga koyunca aglamiyor ki durmadan donuyor tirmanmaya devam durmadan durmadan durmadan.. dun kendisi dizinin ustunden ayaga kalkmayi ogrendi mesela su an surekli onu yapma cabasinda besiginde salonda koltuklarima tv unitesine vs.. sizin dusunceniz nedir
Maşallah cnm benimkide kollarıyla sürekli sürünüyor kendi etrafında 2 gündür de popoyu kaldırıp dizleri kırıyor emekleme çalışmaları başladı büyüdükçe daha da zevkli oluyor herşeyBesigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Masallah canimBesigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Şunlardan bolca gönderiyorum bu atom karıncayaBesigi indirdik en alt kademeye sonuc yine ayni benimli harekete gelmis dunyaya diyorummasallah kizima ❤ hepimizinkilere 41kere hepsinin farkli ozellikleri onde❤ bin sukur Rabbime bizlere bagisladi bu mucizeleri ❤
Oyyy masallah kuzumaa ❤❤Maşallah cnm benimkide kollarıyla sürekli sürünüyor kendi etrafında 2 gündür de popoyu kaldırıp dizleri kırıyor emekleme çalışmaları başladı büyüdükçe daha da zevkli oluyor herşey
GalibasiŞunlardan bolca gönderiyorum bu atom karıncayabu kız seni peşinde çok koşturacak annesi❤
Az kaldı anne anne diye koşacak lar peşimizde minik sıpalarOyyy masallah kuzumaa ❤❤dimi dimiii hele bide opseler falan senin de zor gunler basliyor yavastan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?