Gebeliğe Hazırlık 2019 nisan tup bebek anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1994mucuzeikizlerim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
64
54
38
30
Mrb kizlar nisan tup bebek transferi yaptiranlar varmi ben yaptirdim șůkurrr ikiz annesiyim șuanda birbirimoze destek. Olalim diye aciyorum konuyu yeni uye oldum :anneadayı::anneadayı:

Son düzenleme:
Ne kadar guzelbisey ben progestan ignesi 💉kulaniyorumm sen de kulaniyomusun kalp atoslarinida duydum sukur bebek hareketlerini hisetmeye basladin mi acaba 🥰 cok heycanli bi donem
Evet canim bende kullanıyorum transferden beri o iğneyi hemde fitilini
Hareketleri için daha erken 18-22 haftalar arası hissetmeye başlanıyor.

Hayirlisi olsun takildin seyled varsa sorabilin yaprakali hangi sehirdesin dogtor onerelim
Cok saol canim sizlerde bebeklerinizi saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah. Canim benim bulundugum sehirde malesef tup bebek yok bende sehir ve doktor arastiriyordum erzurum trabzon ve istanbul arasinda kaldim ama istanbul cok maliyetli olur galiba

Cok saol canim sizlerde bebeklerinizi saglikla hayirla kucaginiza alirsiniz insallah. Canim benim bulundugum sehirde malesef tup bebek yok bende sehir ve doktor arastiriyordum erzurum trabzon ve istanbul arasinda kaldim ama istanbul cok maliyetli olur galiba

Eklentiler

• Screenshot_20190601_232008_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20190601_232008_com.instagram.android.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 17
Canim ben bu doktorda oldum yapistirma teknigini kulanan bi doktor super mesaaj at kendisine hed turlu cevapliyo durumunu anlatiyon yardimci oluyo maddi yonden heryerde 9 du. Acibademde daha fazlaydi ama bu dktr bana 7700 yaptirdi memnun da. Kaldi. Ama sen tabi iyi arastir tatlim benim ki bi oneri tabi ilac parasi haricc

Canim ben bu doktorda oldum yapistirma teknigini kulanan bi doktor super mesaaj at kendisine hed turlu cevapliyo durumunu anlatiyon yardimci oluyo maddi yonden heryerde 9 du. Acibademde daha fazlaydi ama bu dktr bana 7700 yaptirdi memnun da. Kaldi. Ama sen tabi iyi arastir tatlim benim ki bi oneri tabi ilac parasi haricc
Canim hangi sehirde benim icin oncellikle onemli olan titiz calisiyorlarmi ozellike laboratuar ortami esim haberlerde gormus hic istemiyor ama ikna oldu. Guvenilir ve iyi bir doktor artiyorum istanbulda kalmakta sikinti olacak bana ama napalim hayirlisi. Yapistirma teknigi ne oluyor canim ben bilmiyorum

Canim hangi sehirde benim icin oncellikle onemli olan titiz calisiyorlarmi ozellike laboratuar ortami esim haberlerde gormus hic istemiyor ama ikna oldu. Guvenilir ve iyi bir doktor artiyorum istanbulda kalmakta sikinti olacak bana ama napalim hayirlisi. Yapistirma teknigi ne oluyor canim ben bilmiyorum
Bebeyin dahafa iyi tutmayi sagliyo bu dktr sayfasina gir istersen bi canim hemde bi mesaaj at kendisine sorun varsa sor sıkıntinida paylas
Aci bademde yaptirdim temiz ve luks biyer saaten

Back