- 15 Eylül 2012
- 8.345
- 6.820
- 398
Çok şükür canım. Bulantım var hala ilk günler gibi değilim hergün kusmuyorum hamdolsun ama zofer içiyorum ara ara.. Sabahları çok zor benim için kahvaltım öğleden sonrayı buluyor. Vitamin kan ilacı vs. İçemiyorum içtiğimde ilk günlere dönüyorum öyle böyle zaman geçiyor. Hala halsizlik var hep evdeyim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşAllahAh canım siz de bayağı büyüdünüz kırk bir kere maşallah.
Hala bulantın var mı canım ya? Çıkarıyor musun peki? Zofrana devam mı ?
Herseye rağmen bizi bu haftalara ulaştıran Rabbime hamdolsun binlerce milyonlarca kez.
selam, talebi nasıl yapıyoruz? Dilekçe mi veriyoruz?Saol canim. Konusup talep edicem bende.
Ben de yaşamıştım benzer durumları, istemsiz oluyor sanki o an sonra çok pişman olsan da..Arkadaşlar transfer yapılalı 7 gün oldu. 2. Günün akşamı kabızlık şikayeti çektim ve lavaboda bi süre oturdum. Bir iki şiddetli ıkınma oldu ve çok pişmanım.. Böyle bi durumla karşılaşıp pozitif sonuç alan var mı
Canim benim patronum biraz sıkinti cikartti mola konusunda bende riske atmamak icin dilekce verdim. Kafana takilirsa calisma bakanligini ara, bana neyi nasil yapmam gerektigini herseyi detayli anlattilar.Selam
selam, talebi nasıl yapıyoruz? Dilekçe mi veriyoruz?
Üzülme sakın ben kendimi bildim bileli hep kabızdım zaten.. transferden sonrasında da aynı durum devam etti.. istemeden de olsa son gücümle ıkınıyordumArkadaşlar transfer yapılalı 7 gün oldu. 2. Günün akşamı kabızlık şikayeti çektim ve lavaboda bi süre oturdum. Bir iki şiddetli ıkınma oldu ve çok pişmanım.. Böyle bi durumla karşılaşıp pozitif sonuç alan var mı
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inanki :) Transferin ertesi günü istemsiz olarak yaşadım, günlerdir çok olumsuzum tutmadı diye.Üzülme sakın ben kendimi bildim bileli hep kabızdım zaten.. transferden sonrasında da aynı durum devam etti.. istemeden de olsa son gücümle ıkınıyordumve 7.gün önce erken gebelik testinde daha sonra aynı gün kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim çok şükür
Ben de yaşamıştım benzer durumları, istemsiz oluyor sanki o an sonra çok pişman olsan da..
Hiç canını sıkma, ben emziriyorum şu an oğlumu.
Nasibi varsa ve doğacaksa önünde hiçbir engel duramaz. İnşallah pozitif sonuç almak nasip eder Rabbim.
Olumsuz düşünme canım elini karnına koy ve orada bebeğin varmış gibi konuş.. bide bir sürü tutunması için ilaçlar ve iğneler kullanıyoruz oyüzden bi ıkınmayla tutunduysa düşmez merak etmeÇok teşekkür ederim içimi rahatlattın inanki :) Transferin ertesi günü istemsiz olarak yaşadım, günlerdir çok olumsuzum tutmadı diye.
inşallah benim de pozitif sonuçlanır.
Merhaba canım hiç sıkıntı yapma kabızlıkla alakası yok bende hep kabızdım hatta 16.haftaya kadar hiç wcye çıkamadım kusmam yüzünden bişey yiyemedim iyice kas katı kesildim Rabbim koruyor. Test yaptınız mı?Arkadaşlar transfer yapılalı 7 gün oldu. 2. Günün akşamı kabızlık şikayeti çektim ve lavaboda bi süre oturdum. Bir iki şiddetli ıkınma oldu ve çok pişmanım.. Böyle bi durumla karşılaşıp pozitif sonuç alan var mı
Merhaba canım hiç sıkıntı yapma kabızlıkla alakası yok bende hep kabızdım hatta 16.haftaya kadar hiç wcye çıkamadım kusmam yüzünden bişey yiyemedim iyice kas katı kesildim Rabbim koruyor. Test yaptınız mı?
Bildirimi görünce bebek doğdu sandım:) tarih belli oldu mu?Kızlar nasılsınız? Özledim sizleri❤
Cok yaklaştınBildirimi görünce bebek doğdu sandım:) tarih belli oldu mu?
Oyy çok az kalmış, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doğum sonrası ağrıların az, sütün bol, bebişin uslu uykulu olsun inşallah :)Cok yaklaştınpazartesi sabah 6.30 hastaneye giris yapacagım 8-9 gibi doğum inşallah
Ay maşAllah canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bize dua et bizedeCok yaklaştınpazartesi sabah 6.30 hastaneye giris yapacagım 8-9 gibi doğum inşallah
Oyy çok az kalmış, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doğum sonrası ağrıların az, sütün bol, bebişin uslu uykulu olsun inşallah :)
Cok tesekkurler kızlarAy maşAllah canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bize dua et bizede
Amin inşAllah canımCok tesekkurler kızlargünler ilerlemez oldu sanki inşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?