2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
Çok şükür canım. Bulantım var hala ilk günler gibi değilim hergün kusmuyorum hamdolsun ama zofer içiyorum ara ara.. Sabahları çok zor benim için kahvaltım öğleden sonrayı buluyor. Vitamin kan ilacı vs. İçemiyorum içtiğimde ilk günlere dönüyorum öyle böyle zaman geçiyor. Hala halsizlik var hep evdeyim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım inşAllah

Arkadaşlar transfer yapılalı 7 gün oldu. 2. Günün akşamı kabızlık şikayeti çektim ve lavaboda bi süre oturdum. Bir iki şiddetli ıkınma oldu ve çok pişmanım.. Böyle bi durumla karşılaşıp pozitif sonuç alan var mı

Ben de yaşamıştım benzer durumları, istemsiz oluyor sanki o an sonra çok pişman olsan da..
Hiç canını sıkma, ben emziriyorum şu an oğlumu.
Nasibi varsa ve doğacaksa önünde hiçbir engel duramaz. İnşallah pozitif sonuç almak nasip eder Rabbim.

Selam

selam, talebi nasıl yapıyoruz? Dilekçe mi veriyoruz?
Canim benim patronum biraz sıkinti cikartti mola konusunda bende riske atmamak icin dilekce verdim. Kafana takilirsa calisma bakanligini ara, bana neyi nasil yapmam gerektigini herseyi detayli anlattilar.

Merhabalar.. Allah izin verirse ağustos annesi olucam ama yinede ankete katıldım ilk denememde hamile kaldım çok şükür.. darısı diğer arkadaşlara inşallah

Üzülme sakın ben kendimi bildim bileli hep kabızdım zaten.. transferden sonrasında da aynı durum devam etti.. istemeden de olsa son gücümle ıkınıyordum ve 7.gün önce erken gebelik testinde daha sonra aynı gün kan tahlilinde hamile olduğumu öğrendim çok şükür

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inanki :) Transferin ertesi günü istemsiz olarak yaşadım, günlerdir çok olumsuzum tutmadı diye.
inşallah benim de pozitif sonuçlanır.

Çok teşekkür ederim amin inşallah :) sağolun rahatladım biraz sayenizde :)

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın inanki :) Transferin ertesi günü istemsiz olarak yaşadım, günlerdir çok olumsuzum tutmadı diye.
inşallah benim de pozitif sonuçlanır.
Olumsuz düşünme canım elini karnına koy ve orada bebeğin varmış gibi konuş.. bide bir sürü tutunması için ilaçlar ve iğneler kullanıyoruz oyüzden bi ıkınmayla tutunduysa düşmez merak etme

Merhaba canım hiç sıkıntı yapma kabızlıkla alakası yok bende hep kabızdım hatta 16.haftaya kadar hiç wcye çıkamadım kusmam yüzünden bişey yiyemedim iyice kas katı kesildim Rabbim koruyor. Test yaptınız mı?

Ya transferin 2. Günü biraz zorlandım, o yüzden aklıma takıldı tutmadı mı diye kabız olup önlemi alınıyor ama doktoruma bir gün sonra söyledim. Korkuyorum. 2 gün sonra test yapacağım

Oyy çok az kalmış, sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Doğum sonrası ağrıların az, sütün bol, bebişin uslu uykulu olsun inşallah :)
Ay maşAllah canım hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bize dua et bizede
Cok tesekkurler kızlar günler ilerlemez oldu sanki inşallah hepimiz sağ salim kucagımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…