- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Canım yeni gördüm gözün aydın Allah sag salim büyütmeyi nasip etsin inşallah :))Selamlar, 39+2 de cumartesi günü sezeryan la aldım kucağıma kuzuyu. Tansiyon yüksekliği sebebiyle bekşryemedik normal doğumu.
Bi takım nedenlerden dolayı da Epidural yapılamıyordu bana, genel anestezi oldu.
Şu an kucağımda emziriyorum kendilerini:) Allah isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin inşallah, çok başka bir duygu. Ben çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür 37ye kadar da çalışmıştım.
Ama doğum sonrası zor geçiyor, gaz sancıları çok fazla. Sezeryan düşünenler bi bunu ve çarelerini arastırsın derim. Gazdan dolayı bebeği kucağıma alamıyorum tek basıma, her harekette canım yanıyor
Normal olabilsin isterdim bu yüzden ama nasip olmadı işte.
Bu sancılar da kısa sürede geçer umarım. Bi tavsiyesi olan varsa da seve seve dinlerim :)
Hepinize hayırlı doğumlar
İyiz canım sen nasılsın? Evet biraz zorlandık ama alıştıkKızlar nasılsınız? Forum değişmiş zor adapte oldum
İyiyim ben de sağolasın :) nasıl gidiyor gebelik? Ay cevremde benden sonra tüm arkadaslarımın iştekilerin hatta eşimin arkadaşlarının eşlerinin hamilelik haberini aldım. Düşünüyorum da şu zorlu tüp bebek yolculuguna iyi ki erkenden çıkmışım... sanki herkesin haberini alırken daha cok acı cekerdim eksik hissederdim...İyiz canım sen nasılsın? Evet biraz zorlandık ama alıştık
İyi çok şükür canım hamdolsun bu günümüze bulantılar devam ediyor ilk günlere göre hafif olsada yine de bulantı ilacı alıyorum.İyiyim ben de sağolasın :) nasıl gidiyor gebelik? Ay cevremde benden sonra tüm arkadaslarımın iştekilerin hatta eşimin arkadaşlarının eşlerinin hamilelik haberini aldım. Düşünüyorum da şu zorlu tüp bebek yolculuguna iyi ki erkenden çıkmışım... sanki herkesin haberini alırken daha cok acı cekerdim eksik hissederdim...
Yaa şimdi gördüm, çok sevindim. Her daim mutlulukla sağlıkla birlikte olun inşşalah allah analı babalı büyütsün tebrik ederim cnm darısı hepimizin başına :)Selamlar, 39+2 de cumartesi günü sezeryan la aldım kucağıma kuzuyu. Tansiyon yüksekliği sebebiyle bekşryemedik normal doğumu.
Bi takım nedenlerden dolayı da Epidural yapılamıyordu bana, genel anestezi oldu.
Şu an kucağımda emziriyorum kendilerini:) Allah isteyen herkese istediği vakitte nasip etsin inşallah, çok başka bir duygu. Ben çok rahat bi hamilelik geçirdim şükür 37ye kadar da çalışmıştım.
Ama doğum sonrası zor geçiyor, gaz sancıları çok fazla. Sezeryan düşünenler bi bunu ve çarelerini arastırsın derim. Gazdan dolayı bebeği kucağıma alamıyorum tek basıma, her harekette canım yanıyor
Normal olabilsin isterdim bu yüzden ama nasip olmadı işte.
Bu sancılar da kısa sürede geçer umarım. Bi tavsiyesi olan varsa da seve seve dinlerim :)
Hepinize hayırlı doğumlar
Benim de hep sat a göre hesaplandı ve hep öndeydi gelişim. Hatta transfdr tarihine göre hesaplandı bi kere, onda daha da önde çıktı. Sıkı takipteysen bebek öyle hissedilmeden kanala girmiyor. Bir de kanala girse bile sezeryana her an dönülebilir. Ondan endişen olmasın.Kızlar ya sizin doktorunuz sata göre mi hesaplıyor bebeği? Ama tüp bebek diyince daha farklı hesaplaması gerekmiyor mu? Recep has öyle yapmıştı yani +5 gün eklemişti ama takip doktorum sat baz alıyor. Doğumu da haliyle 39. Haftaya verdi 38 yerine. Yani onun hesabına göre 38 benimkine göre 39. Ben sezeryan olmalıyım cünkü beynimde mikroadenom var ve ıkınırken kanama yapabilir demişti beyin cerrahı. Ya beklemez erken gelirse? Ya bu doktor beni bekletirken bebek doğum kanalına girer ve ben normal yapmak zorunda kalırsam?
Ya cok tesekkur ederim cevabın icin inan yüreğime öyle bir su serptin kii nasıl korkuyodum nasıl mutsuzdum anlatamam uyuyamıyodum günlerdir yani:)) gercekten Allah razı olsunBenim de hep sat a göre hesaplandı ve hep öndeydi gelişim. Hatta transfdr tarihine göre hesaplandı bi kere, onda daha da önde çıktı. Sıkı takipteysen bebek öyle hissedilmeden kanala girmiyor. Bir de kanala girse bile sezeryana her an dönülebilir. Ondan endişen olmasın.
Zaten 39 a kadar kalması daha iyi bebek için. 39 yönünde kendini öyle motive et :) tüm gelişimini tamamlamış olacak annesi.
Selam canım, sorduğun için teşekkür ederim
İyi iyi maşallah sen de 3 ayı bitirmişsin bu arada. Güzel bir aşama 3 ayı da bitirmek. Allah devamını hayırla getirsin inşallah.Selam canım, sorduğun için teşekkür ederimçok şükür şuan yolunda herşey. Ultrasonu karnıma takıp öyle gezmek İstiorum hep. Her hafta Dr gittim ne yapıyor iyi mi acaba diye diye annelik böyle birşey sanırım.12+4 üz daha. İkili yaptım temiz çıktı çok şükür. Ense kalınlığı da iyi. nıpt yaptırdım sonucunu bekliyorum Dr um da titiz biraz ecopirin ve hibor verdi onları kullanıyorum önlem amaçlı hepimiz rabbime emanetiz inşallah hepimiz. Sen nasılsın ne kadar kaldı? Sağlıklı keyifli doğumlar dilerim buradaki herkese :)
İyiz çok şükür canım bizde 28.haftamızdayız. İki hafta önce şeker yüklemesi yapıldı biraz zor geldi bayılıyordum biraz yüksek çjktı ikinciyi istemedim dahiliyeye gittim diyetisyen vs. Onlarla uğraştım. Bulantılara devam hala normale dönemedim. Senin az kalmış sağlıkla doğsun hepimizin kuzuları inşGruptaki diğer arkadaşlar siz ne alemdesiniz? Bi güncelleme alalım lütfen
Bugün 1 aylık olduk, aşımız var, doktora gidicez birazdan. Diyorsun ya rüya gibi bu günleri yaşamak. Kucağınıza aldıktan sonra o rüya gibi hissi daha da artıyor. Hamile kaldığıma kalabildiğime daha kolay inanmıştım ama şimdi kucağımda bu gerçek mi Allah ım diyorum her seferinde. Sizin de çok az kaldı bugünlerinize, heyecanla takipteyim:)Gruptaki diğer arkadaşlar siz ne alemdesiniz? Bi güncelleme alalım lütfen
Gerçekten sizin adınıza mutluyum. Muhtemelen rüya gibidir. Geçen 2017 de ki sağlıklı embriyo genetik mevzularında yaziniza denk geldim. Rabbim cümlemize tüm isteyenlere nasip etsin. Güzel günler yakın olsun ins. Bu mübarek günde tüm dualar kabul olsunins aminBugün 1 aylık olduk, aşımız var, doktora gidicez birazdan. Diyorsun ya rüya gibi bu günleri yaşamak. Kucağınıza aldıktan sonra o rüya gibi hissi daha da artıyor. Hamile kaldığıma kalabildiğime daha kolay inanmıştım ama şimdi kucağımda bu gerçek mi Allah ım diyorum her seferinde. Sizin de çok az kaldı bugünlerinize, heyecanla takipteyim:)
Oh maşallah kuzuya. Allah sağlık versin. Ben daha önce 4 defa hamile kaldım hamile olmak da harika ötesi. Şu an 5. Kez hamileyim ama ilk defa çok yaklaştık mutlu sona. İnanamıyorum, başkasının doğumunu bekler gibiyim. Allah'ım hepimizd güzel sonu nasip etsin, isteyen herkese.Bugün 1 aylık olduk, aşımız var, doktora gidicez birazdan. Diyorsun ya rüya gibi bu günleri yaşamak. Kucağınıza aldıktan sonra o rüya gibi hissi daha da artıyor. Hamile kaldığıma kalabildiğime daha kolay inanmıştım ama şimdi kucağımda bu gerçek mi Allah ım diyorum her seferinde. Sizin de çok az kaldı bugünlerinize, heyecanla takipteyim:)
Ah canım siz de bayağı büyüdünüz kırk bir kere maşallah.İyiz çok şükür canım bizde 28.haftamızdayız. İki hafta önce şeker yüklemesi yapıldı biraz zor geldi bayılıyordum biraz yüksek çjktı ikinciyi istemedim dahiliyeye gittim diyetisyen vs. Onlarla uğraştım. Bulantılara devam hala normale dönemedim. Senin az kalmış sağlıkla doğsun hepimizin kuzuları inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?