2019 Nisan Tüp Bebek Anneleri

Kaçıncı denemede hamileliğiniz oluştu?

• Ankete Katılan
    50
MâşâAllah canım darısı başımıza İnşâAllah sağlıklıdır bebeğim

Aynen ne güzel MâşâAllah herkesin imtihanı farklı bunu anlayamıyorlar Rabbim imtihanımızı kolay eylesin

Kızlar elim ıslaktı bulasık makinesinden elektrik carptı acaba bebeğe bisey olur mu

Amiin inşallah. Varımız yogumuz ugruna eridi ama mükafatı herseye değer cok sükür
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah
Kızlar elim ıslaktı bulasık makinesinden elektrik carptı acaba bebeğe bisey olur mu
yok canım sana bişey olmadıktan sonra bebeğe bişey olmaz da dikkat et beni de annemlerde çarptı yazın meğer prizde bozukluk varmış topraklaması bozulmuş. Priz değişince düzeldi çok dikkat et kötü çarpıyor çünkü öyle korkmuşum ki kendi evimde ki makineden korkar oldum

Cankiriklarim E Elifellam kızlar Doğum iznine ne zaman çıkıyorsunuz?
Neler aldınız bebişlerinize oda hazırlayacak mısınız? Ben henüz hiç bişey almadım kayda değer
Suan 30+4üm 31+6 da ya da 32+0 da ayrılınıyormus sanırım. Bekliyorum günümü doldurmayı. Okul zeytinburnu ev kadıköy mahvediyor beni yollar hele trafikte. Doğum nisana geliyor ya ücretsize ayrılmadan yaz tatili girecek araya. Yaz tatili dönüsü ücretsize ayrılacagım. Ama maalesef 1 dönem ancak ayrılacagım. Seneye subat isbası

Cankiriklarim E Elifellam kızlar Doğum iznine ne zaman çıkıyorsunuz?
Neler aldınız bebişlerinize oda hazırlayacak mısınız? Ben henüz hiç bişey almadım kayda değer
Biz oda takımını ve anne yanı besiğini sipariş verdik martın 9unda gelecek. 1 ay önceden havalandırmak gerekiyormus mobilyaları. Hem erken filan olur Allah korusun, hazır olsun dedik. Bebek arabasını da aldım onu baya erken aldım taksiti bu ay son. Son zamana yıgmamaya calısıyorum ki maddi zorlanmayalım aniden. Basit seyler kaldı perdesi halısı sampuanı bezi ıslak mendili tırnak makası gibi seyler :) büyük kalemleri hallettik ama nasıl ödenecek bakalım doğumu da özelde yapacagım sezaryen 5500 istediler.

Valla bu izin konularından pek anlamıyorum çalışmadığım için ama neden bu kadar az izniniz hayırlısı olsun.
Güzel günlerde kullanın canım. Bebek arabasını hangi model aldın? Bende henüz araştırma aşamasındayım. Evim küçük olduğu için oda yapma şansım yok bi beşik bi dolap kendi odama sıkıştırmaya çalışcam bende özelde düşünüyorum doğumu 2000₺ civarı sen hangi hastaneye gidiyorsun?

Sorma simdiden ondan ayrılıp işe gitmek gözüme zor geliyor toplam 4 ay hakkın var gerisi ücretsiz izin oluyor. Tek maaşla hayatta gecinemeyiz ücretsiz izni abartırsam bebek arabası biz mamas&papas aldık 3400e hem ilk yaş hem de 3 yaşa kadar 2 parçası var. Ama peg perego indirimdeydi e bebekte cok daha iyi. Tamamen katlanıyor bizim aldıgımız o cok önemliydi benim icin. Ama kraft alanlar da cok mutlu kraft tavsiyesi de cok. Biz de doğuya gitme durumumuz var. Oraya gidersek oda yapmak icin hic sansım olmucak en azından burdayken alayım orda da kullanırım dedim. Central hospital da cengizhan kolata yapacak insallah. Sezaryen isticem beynimde mikroadenom var ıkınırken kanama yapabilir demisti endokrin doktorum. Riske atamam

Anladım canım hayırlısı olsun çift maaşa alışınca tabi tek maaş zor olur :) mamas papas bende çok isterim ama çok pahalı:/ bizde tek maaş olduğu için o kadar bütçem yok en fazla 1000-1500₺ civarı oda en üst sınır. Travellerde hevesim var ama evde koyacak yer yok katlanması falan sıkıntı. Eşimde travel istiyo buluruz bi yere tıkıştırırız diyo:) benim de küçük bi odam var iki kanepe var onlarda Yen'i bebek odası yaparsam ziyan olacaklar yeni bi eve çıkarsam tekrardan koltuk alamam. Şuan kendi evimiz ama eşim çıkmak istiyor bu evden o yüzden çok plan yapamıyorum bu ev için. Kuzular sağlıkla gelsin su akar yolunu bulur

Ay ev kendinin olsun camurdan olsun ya varya o kadar zor ki kira.. her sene artış her sene artış 1500le oturduk 1850 2000 diye devam etti ve ediyor kiramız. Ev alsak kredi öderdik ama peşinat lazım tabi bakalım doğu dönüsü istanbuldan uzaga gitmek istiyorum iki memur gecinmeye calısmak cok zor burda

Travel tavsiyesi joie marka verebilirim. Ebebekte haftasonu %28 indirimi vardı onu bekleyip aldık. Kullanışlı katlanınca da ufalıyor bayağı. En büyük tercih sebebim oydu zaten. Göz atabilirsin onlara.
Bu arada sabah kontrolüm vardı, tansiyonum yüksekti biraz, 14-10. Doktor böyle gönderemem dedi, yatırdı hastaneye. Tahlillerim yapıldı, protein vs çıkmadı idrarda. Tansiyonum da şu an normal çıkıyor. Sabah muhtemelen eve çıkacağız. Yani inşallah.. Dualarınızı bekliyorum..

Evet bende öyle diyorum kiraya çıkmak istemiyorum ama eşim nedense sevmedi burayı. Bencede memursunuz istediğiniz yere gitme imkanınızda var. Ama çok stres olma rızkı veren Allah elbet bir kapı açılır
çok çok geçmiş olsun canım. Var mıydı tansiyon problemin daha önce İnşâAllah tekrarlamaz. Güzelce yat dinlen.

Joie modelini bende çok beğendim hatta geçen haftalarda hepsiburadada 730₺ye düşmüştü tam alacaktık oto koltuğu yok diye vazgeçtik. Siz hangi modeli aldınız? Dün civilde baktım bi kaç model galiba denemeden alamicam

Litetrax 4 aldık canım travel olarak. Ctesi şubat indirimi ile 1150 ye geliyordu fiyatı.
Takip etmek lazım ara ara indirime yine girer illa ki.

Ne güzel heyecanlı bekleyişler kızlar bunlar araba, oda vs düşünsenize nereden nereye sohbet konuları. Rabbim nazarlardan korusun çok şükür inşallah. Çalışan arkadaşlar gerçekten zor hele yol uzun iş ağır ve hamilelik fazla yoruyorsa. Sabır diyorum sadece. Rabbim kolaylık versin. Ben de sizlerin tecrübelerinden yararlanıcam artık.

Evet canım zaman geçiyor sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz İnşâAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…