- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 32
Haklısınız işte nebiliyim kusmaya alışık olmayınca korktum bayaCanım ben çok çıkardım ilk zamanlarda. Günde 5 kez çıkarıyordum ve içimde birşey kalmadığı için inanılmaz bir öğürme oluyordu, artık karnımı rahmimi tutuyordum korkudan. Çok şükür bir şey olmadı. Herhalde sıkıntı olsa doktorun birşeyler söylerdi. Geçmiş olsun
Evet cnm benimde olmuştu 6 7 haftalarda o dönem çok yoğun ve stresliydi iş tempom ondan kaynaklı diye düşünmüştüm çok şükür olmadı bir daha inş sağlıkla görürüz minikleriGeçmiş olsun canım seninde mi kanamam olmuştu unutmuşum.
cinsiyet tahmini yaptı mı doktorun?
Hayırlı cumalar canım oh oh iyi yapmışsın git bencede en temizi. Ya o jel zaten başlı başına kafa karıştırıcı. Ben bıraktım mutluyum darısı sana inşallah :)Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız? Benim kahverengi akıntım az az geliyor jel simsiyah çok yürüyemiyorum o yüzden de dağılmıyor hiç.
İkili test için hasekiye randevu aldım yaptıralım bakalım İnşâAllah güzel sağlıklı sonuçlar alırız. Medipole gidiyorum normalde takip doktorum orada ama randevuma çok var zamanı geçer testin diye önümüzdeki hafta yaptırayım dedim. Birde yaptırma dediği içinde zorlamak istemedim. Zaten çok zor randevu alınıyor. İnşâAllah hayırlısı olur devlette de bi kaydımız olmuş olur :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
E Elifellam senden kaldı bana bu her hafta hastaneye gitme tutkusu:))
Hayırlı cumalar canım oh oh iyi yapmışsın git bencede en temizi. Ya o jel zaten başlı başına kafa karıştırıcı. Ben bıraktım mutluyum darısı sana inşallah :)
Aynen canım yapıp yürüyemediğim için iyice katılaşıyor. Sağlıkla bırakayım İnşâAllah.Kızlar ya ben şimdi bu hafta icinde mi tetanoz iğnesi vurulmalıyım? 20. Hafta dediler de 19+1 im suan mesela
Allah korusun canım hepimizi ve miniklerimiziEvet cnm benimde olmuştu 6 7 haftalarda o dönem çok yoğun ve stresliydi iş tempom ondan kaynaklı diye düşünmüştüm çok şükür olmadı bir daha inş sağlıkla görürüz minikleri
Çok şükür canım hafifledi ama 17haftadyız ve hala kusmalar devam ama en azından bişeyler yemeye başladım ilk defa kilo vetmediğimi gördük bugün doktorum buda iyi bişey dedi her kontrolde biraz daha kilo vermiş oluyodum, artık geçeceğine inanıyorum buda moralimi yükseltti açıkçası :)duaların için çok teşekkür ederim canı gönülden hepimiz için Aminn diyorummm
Canım bel ve kasık ağrısı bende ilk haftalardan beri var. Şimdi şekli değişti ama kasıklarım hatta tam vajina kısımlarıma çok batöa oluyor. Doktorum normal dedi. Sürekli yeri büyüyor dedi. Kanama veya dayanılmayacak bir ağrı olursa gel dedi. Dayanılmaz ağrı tam olarak nedir bilmiyorum herkeste farklıdır bence ama bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısıBugün 11 haftalık olduk cnm. Gerçekten çok evhamlıyım böyle nasıl olucak bilmiyorum. Birşey olsa bir etki gösterir heralde dimi yani.
Dedim ben hep sana ama :)Bişey olmaz canım sürekli kusanlar napsın :) Rabbim şifa versin tez zamanda bulantı ilacı içebilirsin hangisini verdi doktorun?
Bu kasık ağrısı bende de çok oluyor arada kabızlık olduğu zamanlarda daha fena iki kere çok şiddetli oldu sabaha kadar uyuyamadım hem bulantı hem ağrı çok zordu ertesi güne geçiyor doktoruma gitmiştim tesadüf olur dedi normal rahim büyüdüğü için. Ama çok yoğun bi ağrı dedim sağa sola dönemedim ara ara yine oluyor kanamanla alakalı değil demişti benim hâlâ daha kahverengi akıntı geliyor jelde simsiyah İnşâAllah bu günleri sağlıkla atlatırız. Bu arada benim sata göre bi hafta önden gidiyor MâşâAllah Yücel beyin hesabı doğru çıkıyor
Valla pis bir huy benimki sana da geçirdiğim için kusura bakma :)Kızlar hayırlı cumalar nasılsınız? Benim kahverengi akıntım az az geliyor jel simsiyah çok yürüyemiyorum o yüzden de dağılmıyor hiç.
İkili test için hasekiye randevu aldım yaptıralım bakalım İnşâAllah güzel sağlıklı sonuçlar alırız. Medipole gidiyorum normalde takip doktorum orada ama randevuma çok var zamanı geçer testin diye önümüzdeki hafta yaptırayım dedim. Birde yaptırma dediği içinde zorlamak istemedim. Zaten çok zor randevu alınıyor. İnşâAllah hayırlısı olur devlette de bi kaydımız olmuş olur :) Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
E Elifellam senden kaldı bana bu her hafta hastaneye gitme tutkusu:))
Herhalde 20+ larda yaptıracağız. Ben de emin değilim. Sağlık ocağı arar muhtemelen. Bizim hemşire bazen cepten arıyor. Sağlık ocağında mı vurulacaksın sen? Bir de kaç doz dediler?Kızlar ya ben şimdi bu hafta icinde mi tetanoz iğnesi vurulmalıyım? 20. Hafta dediler de 19+1 im suan mesela
Artık dokturum bile ona göre hesaplıyor kadınıda kendimize çevirdik:) benimde 11+0 da MâşâAllah 11+3 çıktı ben hâlâ çok bişey yiyemiyorum annem gelmişti şehir dışından o biraz yemek falan yapınca toparladım ilk günlerdeki gibi değilim çok şükür ama bulantı var ayakta duramıyorum bugün üst komşuma çıktım orada da hep yattım kafamı kaldıramıyorum :/ ve hergün zofer çok direniyorum ama olmuyorDedim ben hep sana ama :)
En doğrusu Yücel Bey'in hesabı. Transfere göre tam uyuyor. Gerçi bizimki biraz atağa geçti transfere göre tam günüydü, şimdi 3-4 gün öne fırladı. Doktorum tatlı yeme dedi. Dedim daha yeni gözümü açtım azıcık yiyip bırakayım dedim:)
Bende hemen hemen her hafta gittim :) randevuma çok var doktorum çok yoğun ve randevu sıkıntısı var 15-20 gün full dolu. Gidersem haftaiçi çok beklerim. bize kalp atışı dinletmek zararlı bu ara çok girdin dedi bi kaç saniye açıp kapatıyor o bile yetiyor bize MâşâAllah kuzuma Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin evlatlarımıza da bizedeValla pis bir huy benimki sana da geçirdiğim için kusura bakma :)
Ama doktorum normalde daha soğuk be zırt pırt kontrole gelinmesini sevmez bana sonsuz hak verdi, istersen her gün gel dedi. Senin yaşadıklarından sonra çok normal dedi, kredim bol yani sağolsun.
Hazır kayıt açtırıp ücret ödemişken tabii ki kontrol süresi içinde yine gidiyorum. Ultrasonun zararını da sordum, telefonun daha zararlı dedi.
Renkli bi de yüz pozu verdi bizimki onuda aldık geldik eve bin şükür, elhamdulillah
11 haftamız bitti canım şuan 12. Haftanın içindeyiz tam zamanı test için bende salı günü 12+1 olunca gidicem Rabbim nasip ederse İnşâAllahKızlar birşey daha sorucam bnm kafam karıştı şimdi bana doktorum 12. 13. Hafta içerisinde gel dedi programa göre suan 11+0 12nin içinde mi oluyorum yoksa 11in içinde mi oluyorum. Ben ayın 19una randevu aldım 2li için
Hoşgeldin canımselamlar. bende varım :)
Bildiğim kadarıyla yok canım sizin ikinci gebelik mi?İkinci bebeği olanlar var mı?
Öyle yapayım ozaman. E Elifellam bazen arıyor inşallah arar da tam netleştiririm :) ya ben de daha gecen pazar gördüm 1 hafta olucak icimde bir korku bir telaş. İlk öğrendiğimde bile daha sakindim 7+2 de görmeye gitmiştim ama şimdi nedense hep bir korku telaşAynen canım yapıp yürüyemediğim için iyice katılaşıyor. Sağlıkla bırakayım İnşâAllah.
Şuan zaten 20. Haftandasın canım önümüzdeki haftaiçi yaptırabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?