- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
- 53
coraspin kanama olursa mı kesiliyor?Bende de kestiler coraspini. 2 doktorun da kes dediyse sanmıyorum bişi olacağını, merak etme bence, onlar asla böyle bi riske girmezler.
Kanama olmadı bende cok sükür ama doktor hem iğne hem ilacın fazla oldugunu en azındanilacı kesebilecegimi böylelikle basit bir kanama durumu olsa da bebeğe bi zarar gelmeyecegini söyledi. Coraspin kanama alanı genisletiyor cünkücoraspin kanama olursa mı kesiliyor?
Gecmis olsun cok. Ama belki bugün semra hoca görür bi mucize olur inşallah ne bileyim icim öyle istiyor :)Amin tatlım amin, Boş gebelik aklımın ucundan geçmedi bilmiyordum bile Nası birşey . Yüce mevlam daha neler öğretecek acaba :) . 20 eylül sat günüm. 4 ekim transfer 6+ 9 demişti hemşire dün .
Bende kanama olunca kestiler.coraspin kanama olursa mı kesiliyor?
Kanama olmadı bende cok sükür ama doktor hem iğne hem ilacın fazla oldugunu en azındanilacı kesebilecegimi böylelikle basit bir kanama durumu olsa da bebeğe bi zarar gelmeyecegini söyledi. Coraspin kanama alanı genisletiyor cünkü
Canım geçmiş olsun yaşadığın şey çok üzücü. Benzer durumu iki kez yaşadım daha önce o yüzden çok iyi anlıyorum seni.Kızlar dün Semra hocam ile görüştük . Sohbet sırasında histeroskobi önerdi. Aranızda bunu olan var mı nasıl bir şey , arkasından ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Ben yapmak lazım bi ufkumu açın size zahmet
Bende oldum canım şubat ayında tüpüm alınırken aynı gün histeroskopi de oldum yücel bey istemişti öncesinde miyom ameliyatı olmuştum rahmi yanlardan genişletilsin demişti ameliyatı yapan doktorumla görüşerekKızlar dün Semra hocam ile görüştük . Sohbet sırasında histeroskobi önerdi. Aranızda bunu olan var mı nasıl bir şey , arkasından ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Ben yapmak lazım bi ufkumu açın size zahmet
Bişey olmaz canımama bi daha öyle birbirine katma kimyasalları ben temizlik hastası çamaşır suyu hastası bi insandım şu an hiç bi işimi yapamıyorum her işi eşim yapıyorKızlar ya bugün yemekten sonra ocagı cifle sileyim dedim ancak bir ocak gözünün karardıgını farkettim söküp cukur kaba alıp üzerine asprin,cif,fırın temizleyici döküp kaynar su boşalttım yumuşasın diye. Ancak o sıra biraz buharı koklamıs bulundum ve suan cokkk korkuyorum. Sonrasında uzaklastım ama yine mutfakta is yaptım
Evet işte ben de eskiden zefiran kullanıyodum temizlikte öyle takıntılıydım smdi domestosa indim. Eşimde buara mutfağa girme sevdası başladı. Dün de kızartma yapmış bütün ocak batmıs dayanamadım işte. Destek mi köstek mi benimki bilemedim:)) bir de bikacgündür acaba iyi mi korkusu başladı nedenseBişey olmaz canımama bi daha öyle birbirine katma kimyasalları ben temizlik hastası çamaşır suyu hastası bi insandım şu an hiç bi işimi yapamıyorum her işi eşim yapıyor
Bana yapılmadı ama ipek hoca önermisti rahim filmimde biraz rahim dar demişti tutunmasını zorlaştırabilir bu durum en azından cizik atıp genişletelim demişti. Ama öyle fazladan bekleme olacak ve ben zaten 2 yıldır bu günü beklemişim diye istememiştim. Faydalı oldugunu cok duydum transferden önceki ay yapıp peşine transfer yapılıyorKızlar dün Semra hocam ile görüştük . Sohbet sırasında histeroskobi önerdi. Aranızda bunu olan var mı nasıl bir şey , arkasından ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Ben yapmak lazım bi ufkumu açın size zahmet
Bebeğin hareketlerini hissedene kadar o korkularımız hep olacak napalım zor elde etmişiz sonuçta eşinizde madem dağıtıyor toparlasın bari :)Evet işte ben de eskiden zefiran kullanıyodum temizlikte öyle takıntılıydım smdi domestosa indim. Eşimde buara mutfağa girme sevdası başladı. Dün de kızartma yapmış bütün ocak batmıs dayanamadım işte. Destek mi köstek mi benimki bilemedim:)) bir de bikacgündür acaba iyi mi korkusu başladı nedense
Bende oldum canım şubat ayında tüpüm alınırken aynı gün histeroskopi de oldum yücel bey istemişti öncesinde miyom ameliyatı olmuştum rahmi yanlardan genişletilsin demişti ameliyatı yapan doktorumla görüşerek[/QUOTE
Memorialda olmadın mı? Bana da genişletmeyi önerdi . Çizik atılacak polip varlığına bakılacak vs . Memorialda başka yere güvenemez gibi geliyor herşeyi bunlar biliyor ya ama şuan 4 bin liradan bahsediyolar
Saolasın cnm bana da Rahmi genişletmek polip var mı bakmak ve çizik atmak için önerdiler memorialda 4000 lira . Şimdi kürtaj oldum zaten adet olmayı beklerim önce sonra eğer yararlı birşeyse histereskopi de olurum. Yapılmadık birşey kalmasın dimi :) rabbime emanetizCanım geçmiş olsun yaşadığın şey çok üzücü. Benzer durumu iki kez yaşadım daha önce o yüzden çok iyi anlıyorum seni.
Histereskopi oldum ben 2 kere. 2 kürtaj sonrası çekilen rahim filminde yapışıklık görülmüştü onu açtılar. Genelde takip eden ay transferi deniyorlar çünkü operasyon sırasında çizik de atıyoelar ve rahim kendini yenilerken tutunma ihtimali daha yüksek olduğu söyleniyor.
Bazen de yapışıklık vs olmasa da sadece çizik atmak incelemek için de Histereskopi yapabiliyorlar. Bunun fiystı diğerine göre daha uygun oluyor. 1500 ve 3500 dü sanki ben en son olduğumda ikisi..
Canım hemen bir şey olmaz ama normalde de kimyasalları karıştırmamanı tavsiye ederim. Hiç bilmediğimiz bambaşka bir kimyasal gaz oluşabilir, soluman, cildine gelmesi vs zararlı olur. Bi de aspirin koymuş ya ilahi:)Kızlar ya bugün yemekten sonra ocagı cifle sileyim dedim ancak bir ocak gözünün karardıgını farkettim söküp cukur kaba alıp üzerine asprin,cif,fırın temizleyici döküp kaynar su boşalttım yumuşasın diye. Ancak o sıra biraz buharı koklamıs bulundum ve suan cokkk korkuyorum. Sonrasında uzaklastım ama yine mutfakta is yaptım
Ben de Histeroskopi oldum, hemen sonraki ay transfer için hazırlandım ve transfer oldum canım. Çizik de atılmıştı.Kızlar dün Semra hocam ile görüştük . Sohbet sırasında histeroskobi önerdi. Aranızda bunu olan var mı nasıl bir şey , arkasından ne kadar süre sonra hamile kaldınız. Ben yapmak lazım bi ufkumu açın size zahmet
Canım çok teşekkür ederim düşündüğün içinStrongmom_ nasılsın cnm mide bulantılrın ne durumda iyisindir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?