bende iyi sabah biraz geç uyandım apar topar evden çıktım öyle olunca sanki güne eksik başlamışım gibi geliyoriyidir kuzum.sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyi sabah biraz geç uyandım apar topar evden çıktım öyle olunca sanki güne eksik başlamışım gibi geliyoriyidir kuzum.sen?
bende pek öyle olmuyor sanki hep eksiğimbende iyi sabah biraz geç uyandım apar topar evden çıktım öyle olunca sanki güne eksik başlamışım gibi geliyor
kış geldi ya abla bebeler hep aynı.benim büyük yeni topralandı küçüğünde burnu sürekli akıyor.çorap giydiremiyorumToparladı en azından.
Minnak 16 aylık oldu oda hastaydı hafta sonu ateşi çok çıkmış daha iyi şimdi.
nüçün yawru kuşbende pek öyle olmuyor sanki hep eksiğim![]()
![]()
yani işteyken evi dışarıyı,nüçün yawru kuş
neden bbebeğiimm günaydın bu aradabende pek öyle olmuyor sanki hep eksiğim![]()
![]()
vaarr var canım olmazmıııyani işteyken evi dışarıyı,
dışarıdayken işi,
düşünmüyor musunuz?
hep birşeyleri kaçırıyormuş hissi yok mu?
kış geldi ya abla bebeler hep aynı.benim büyük yeni topralandı küçüğünde burnu sürekli akıyor.çorap giydiremiyorum
ha o bakımdan.tabi.şuan misal aklım evde.çocuklar bişeyler yapıyor ama ben görmüyorum.bu konuyu deşelersem canım çok yanar.because hala ara ara böyle çocuk büyütmemi olur diye kendime çok sormuşluğum çok kızmışlığım ve dahi çok suçlamışlığım var.hep bişeyler eksik.hayat akıyor gidiyor bilmediğimiz görmediğimiz duymadığımız yerlerde.kanun bu pufff ehhh be befo felsefe yapalımmı.sonrada olumlamalara geçelim ne dersin baby.yani işteyken evi dışarıyı,
dışarıdayken işi,
düşünmüyor musunuz?
hep birşeyleri kaçırıyormuş hissi yok mu?
sağolasın ablaBirde havalarda güzel gidiyor bir sıcak bir soğuk maalesef etkiliyor çocuklarıda.
Geçmiş olsun çocuklarınada.
sağolasın abla![]()
aynen abla ya.kış mevsimi benim mevsimimdi.şimdi yok ya diyorum.biyere gideceksek olsan kat kat giydiriyorsun hafif üşüseler ateş fırlıyor aman antibiyotik vermemeyim diyorsun uzadıkça uzuyor.hele geceleri.pufffÇocuklar konu olunca fena oluyorum hastalanmasınla onlar.
GEÇ Kalmışşın halı için filan canım kurur mu hava yağışlı değil ama nemli kalır dikkat et.vaarr var canım olmazmııı
mesela çamaşır var yıkanacak aklımın bi köşesinde duruyor bi köşesinde de halıları yolladım cuma günü o gelecek gelmeden yapılacaklar aklımda falan filan işte
güzel şeyler söylüyorsun her zamanki gibi tatlımbeni bu ara hoş görün ne desem he diyip geçin olarmı![]()
evet akıp gidiyor hayat işte . hafta sonu çalışmadım evdeydim ama dışarıyı özledim. şimdi işteyim evi düşünüyorum. ama evdede olsam hiç birşey yapmam boş boş yatarım tüm gün...ha o bakımdan.tabi.şuan misal aklım evde.çocuklar bişeyler yapıyor ama ben görmüyorum.bu konuyu deşelersem canım çok yanar.because hala ara ara böyle çocuk büyütmemi olur diye kendime çok sormuşluğum çok kızmışlığım ve dahi çok suçlamışlığım var.hep bişeyler eksik.hayat akıyor gidiyor bilmediğimiz görmediğimiz duymadığımız yerlerde.kanun bu pufff ehhh be befo felsefe yapalımmı.sonrada olumlamalara geçelim ne dersin baby.
ayy benim kafa hala bi hoş.dün ağaç ekdim.kendi kendime bağırıyorum tohumlar fidana fidanlar ağaca ağaçlar ormana ormanlar yurdumaaaaaa diye.içimdeki çığlığı buşekilde anca ataraım sanırım
bu arada paracıklarım yattı çok teşekkür ederim yardımların içinneden bbebeğiimm günaydın bu arada
ahh ahh bende ikisinden de istiyorum kurutma makinası iyi hoş da canım gün yüzü de görmesi lazım çamaşırların ama bizim gibi haftasonu bu işleri halledenler için sıkıntı bazen kurumuyor 2 gün ortalıkta çamaşır olunca da hep dağınıklık varmış gibi oluyor.GEÇ Kalmışşın halı için filan canım kurur mu hava yağışlı değil ama nemli kalır dikkat et.
evet hafta sonu çamaşır yıkadım ütüledim ama bugün baktım yine dolmuş sepetler (bizde 3 sepet var beyazlar 90 derece / renkliler 30 derece / orta renkli gömlekler 60derece )
valla evimde yer olsa kurutma makinesi aklımı çeliyor ama öncesinde şu robot süpürgelere takmış haldeyim
ya ben yazın iki defa göndermiştim halıları o yüzden bekledim kirli de değildi zaten ama tozu falan gitsin diye yolladım cuma günü gelir dedi adam gecede kombiyi falan açarım gündüz camları kurur inşallah.GEÇ Kalmışşın halı için filan canım kurur mu hava yağışlı değil ama nemli kalır dikkat et.
evet hafta sonu çamaşır yıkadım ütüledim ama bugün baktım yine dolmuş sepetler (bizde 3 sepet var beyazlar 90 derece / renkliler 30 derece / orta renkli gömlekler 60derece )
valla evimde yer olsa kurutma makinesi aklımı çeliyor ama öncesinde şu robot süpürgelere takmış haldeyim
ne demek canım bir telefon uzağındayımbu arada paracıklarım yattı çok teşekkür ederim yardımların için![]()