• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Sorma dün bitiktim resmen ben ki güçlü bir kadınım dün bıraktım kendimi artık.
İnşallah bir gün görüşürüz canım benim.

inşaallah ablacığım inşaallah çok isterim valla..

Bu işin sonu yok en güzeli yollarınızı ayırın.
Senin yerinde olsam açarım davayı eşin açarsa seni çok zorlar.
valla düşünüyorum ama sadece düşünüyorum aslında her şey o kadar net ki...
bugün şunu teklif edeceğim benden para istemişti ya hesap yapmış ya sözüm ona parayı ver anlaşmalı boşanalım demişti ya, diyeceğim ki sana istediğin parayı verirsem boşanacak mısın benden ? evet derse hemen açacağım davayı. tmm vereceğim parayı sana diyeceğim bakalım

Olmuyor befercim ani gerilmelerim oluyor.
Bu seferde üzülüyorum hayırsız evlatmıyım diye kendimi sorguluyorım bu seferde.
Dün abimin yanındada oldu oda çok gerliyor
sen mi hayırsız evlat...hayırsız evladın anasının yanında işi ne, hayırsız evlat ana için tek damla göz yaşı mı dökermiş :(
deme bence öyle ...

valla düşünüyorum ama sadece düşünüyorum aslında her şey o kadar net ki...
bugün şunu teklif edeceğim benden para istemişti ya hesap yapmış ya sözüm ona parayı ver anlaşmalı boşanalım demişti ya, diyeceğim ki sana istediğin parayı verirsem boşanacak mısın benden ? evet derse hemen açacağım davayı. tmm vereceğim parayı sana diyeceğim bakalım

Sen bide paramı verecen buna adam resmen seni bankamatik görüyor.
İstediği miktar neyki.

sen mi hayırsız evlat...hayırsız evladın anasının yanında işi ne, hayırsız evlat ana için tek damla göz yaşı mı dökermiş :KK43:
deme bence öyle ...

Artık bunuda düşünmeye başlıyorsun elinde değilki.Bugün eşimde dedi sizler elinizden gelen herşeyi yaptınız diyor.

O parayı verme sakın
işte o vakit çekişmeli olacak.. baya çekişmeli hem e .. adam liste yapmış.. o kadar komik ki ://
şimdi yine oraua gideceğim.. yine bize dair yapmış olduğu bu saate kadar hiç bir şey yok.. düzeltme toplama aşamasındayız ya hani.. bakalım..

işte o vakit çekişmeli olacak.. baya çekişmeli hem e .. adam liste yapmış.. o kadar komik ki ://
şimdi yine oraua gideceğim.. yine bize dair yapmış olduğu bu saate kadar hiç bir şey yok.. düzeltme toplama aşamasındayız ya hani.. bakalım..
Güzelim senin kardeşin avukat değil mi sen neden korkuyorsun verme para filan yazık günah çocuğunun rızkını boşyere

Boşver çekişmeli olsun o adam senden koparacağı paraya bakıyor.

selamlar olsun,
hayırlı cumalar olsun hepimize...
ortalık ne fena..
Allah yardımcımız olsun..
okullar tatil oldu..
millet marketlerde ne var ne yok boşaltmış yaa..
koca markete giriyorum ne soruyorsam yok bitti deniyor..
ne kadar fena şu insanlarımız.. kimsenin Allah tan korkusu kalmamış yaa...
sonumuz hayır eylesin Rabbim...

Neysesakinim Neysesakinim immm HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablacığım aynen öyle benden bir hal koparamaz Allah ın da izni ile..

selamlar olsun,
ortalık ne fena..
okullar tatil oldu..

Neysesakinim Neysesakinim immm HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. ablacığım aynen öyle benden bir hal koparamaz Allah ın da izni ile..
Sen üzme o tatlı canını boşver

selamlar olsun,
ortalık ne fena..
okullar tatil oldu..

Kesinlikle takma kafana bile üzülmene bile değmez

Günaydınlar cumartesi ben döndüm yabancı bir kadın bulduk annemle kalacak hastanede.
Birde ziyaretçi yasağı gelmişti,abim gene gidip gelecek hastaneye.
Krdeşimde şehir dışında çalıştığı için hafta sonu gidebiliyor yanına.
Bugünde brunokolospi yapılacak ciğere bakılacaktı durumu daha netleştirmek adına.

Günaydınlar cumartesi ben döndüm yabancı bir kadın bulduk annemle kalacak hastanede.
Birde ziyaretçi yasağı gelmişti,abim gene gidip gelecek hastaneye.
Krdeşimde şehir dışında çalıştığı için hafta sonu gidebiliyor yanına.
Bugünde brunokolospi yapılacak ciğere bakılacaktı durumu daha netleştirmek adına.
Yardımcı bulmanız iyi olmuş. Abla inşallah düzelecek herşey

Yardımcı bulmanız iyi olmuş. Abla inşallah düzelecek herşey

Evet iyi oldu,herhalde annemi çıkaracaklarmış hastaneden boğazındaki cihazla tabi.
Diyordum ya tedaviye çok yanıt vermiyor diye yapması gereken egzersizleri çok yapmıyordu.
Daha net değil tabi bakacağız artık,kardeşim yanına alacak annemi birde kadın bulunacak bu durumda.
Abimlere gitmez eşiyle sorunlar var aralarında yıllardır.
Durum böyle maalesef.

Evet iyi oldu,herhalde annemi çıkaracaklarmış hastaneden boğazındaki cihazla tabi.
Diyordum ya tedaviye çok yanıt vermiyor diye yapması gereken egzersizleri çok yapmıyordu.
Daha net değil tabi bakacağız artık,kardeşim yanına alacak annemi birde kadın bulunacak bu durumda.
Abimlere gitmez eşiyle sorunlar var aralarında yıllardır.
Durum böyle maalesef.
Kendi evinde yardımcı baksa olmaz mı sizde dönüşümlü gidersiniz

Back