- 12 Kasım 2018
- 3.410
- 4.771
- 83
selam kızlar, ah ablacığım ne zor (
ne yapayım benden bir isteğin var mı
Allah yar ve yardımcınız olsun..
yok yok bana dün itibari ile 1 gün süre vermiş, çantanı al gel benim yanıma yoksa avukata verecekmiş beni
bekliyorum artık verse de bir
ay ben bir de ne yaptım kızlar,
geçen hafta içi, hafta sonu sapancada eşli bir eğitim programı vardı.. çok güzel olacaktı ikimiz için diye düşünmüştüm... teklif ettim, halen bana evi söylüyor, yokluk içinde okumuş aç kalmış bunları anlatıyor. ya dedim ne alaka ben yuvamızı kurtaralım die bir teklifte bulunuyorum sana sen neden bahsediyorsun bana.. ay Allah ım ne çok ağladım o gün.. ne çok zoruma gitti.. hemen zıplar ne yapalım ne yapılması gerekiyorsa yapalım vs.. bekledim bekledim
o günden sonra da bugüne kadar sessizliğe göüldüm işte..
dün akşam da bana 1 gün süre vermiş yanına gitmem için işte ://
ne yapayım benden bir isteğin var mı
Allah yar ve yardımcınız olsun..
yok yok bana dün itibari ile 1 gün süre vermiş, çantanı al gel benim yanıma yoksa avukata verecekmiş beni
bekliyorum artık verse de bir
ay ben bir de ne yaptım kızlar,
geçen hafta içi, hafta sonu sapancada eşli bir eğitim programı vardı.. çok güzel olacaktı ikimiz için diye düşünmüştüm... teklif ettim, halen bana evi söylüyor, yokluk içinde okumuş aç kalmış bunları anlatıyor. ya dedim ne alaka ben yuvamızı kurtaralım die bir teklifte bulunuyorum sana sen neden bahsediyorsun bana.. ay Allah ım ne çok ağladım o gün.. ne çok zoruma gitti.. hemen zıplar ne yapalım ne yapılması gerekiyorsa yapalım vs.. bekledim bekledim
o günden sonra da bugüne kadar sessizliğe göüldüm işte..
dün akşam da bana 1 gün süre vermiş yanına gitmem için işte ://