2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

selam kızlar, ah ablacığım ne zor (
ne yapayım benden bir isteğin var mı
Allah yar ve yardımcınız olsun..

yok yok bana dün itibari ile 1 gün süre vermiş, çantanı al gel benim yanıma yoksa avukata verecekmiş beni
bekliyorum artık verse de bir

ay ben bir de ne yaptım kızlar,
geçen hafta içi, hafta sonu sapancada eşli bir eğitim programı vardı.. çok güzel olacaktı ikimiz için diye düşünmüştüm... teklif ettim, halen bana evi söylüyor, yokluk içinde okumuş aç kalmış bunları anlatıyor. ya dedim ne alaka ben yuvamızı kurtaralım die bir teklifte bulunuyorum sana sen neden bahsediyorsun bana.. ay Allah ım ne çok ağladım o gün.. ne çok zoruma gitti.. hemen zıplar ne yapalım ne yapılması gerekiyorsa yapalım vs.. bekledim bekledim
o günden sonra da bugüne kadar sessizliğe göüldüm işte..
dün akşam da bana 1 gün süre vermiş yanına gitmem için işte ://

Sen hala umut edip seviyorsun bu adamı ve çok yıpranıyorsun. Neden plan yapıyorsun onunla adamın kafa başka türlü çalışıyor yazık değil mi sanada

artık değil yazık değil beferim... çünkü bende geçtim ondan... dedim ya artık 1 günlük süre vermiş ya bana.. o bir gün bugün.. yarın yok.. avukata gideceğim die yazmıştı... bekliyorum dilekçeyi.. gelir gelmez işlemler başlar.. dua ediyorum tek celsede çıkıp gitsin hayatımdan ....

Talepleri vardı onlar ne oldu peki

kağıtta belirtir bilmiyorum ki
o vakit öğrenirim
p talepler onda saplantı olmuş illa ki gelecek karşıma

Canımcım düşünmen bile yeter sağol.
Elimizden ne gelirse yspıyoruz artık.
Bugün ağladım artık

ah ablam yaa (
dua edeceğim çokça diyecek bir şey yok..
yalnız seni görmek istiyorum bir ziyaretinizde bulunmak istiyorum..
izin verirsen..
nasıl ulaşabilirim bana bilgilerini özelden gönderir misin ?

ah ablam yaa (
dua edeceğim çokça diyecek bir şey yok..
yalnız seni görmek istiyorum bir ziyaretinizde bulunmak istiyorum..
izin verirsen..
nasıl ulaşabilirim bana bilgilerini özelden gönderir misin ?

Canım benim düşünmen bile yeterli sağol.
Bende çok isterim seni görmeyi tanımayı.
Bugün kötü bir gündü annem üzüyor beni yemek yemiyor nefes egzersi yapmıyor yapamıyor.
Karşı çıkıyor olması gereken tedaviye bile karşı yinede yapılıyor yapılması lazım.
Çaba göstermiyor diyim sana nefes alma işini bile çabasız yani.
Bugün doktora dedim bunlar için çaba göstermiyor ben daha ne yapabilirim ben verecemki annemde bu eğitimleri alsın.
O zaman sizi alalım başka birisi gelsin dedi.
Sert söyledi ee kim gelecek bir tek abim var burada.Doktor çok haklı tedavi konusunda oksijen için makineden çıkması lazım ki yaşamtısona dönebilsin.Evde yne makine olacak oksijen alacak ama yüzüne maske takıp olacak.Bunun içinde şimdi boğaz delindi onun kapanması lazım.İşimiz çok zor birde buranın psikolojik hali çok fena ne hastalar var burada.Çok isterim seni görmeyi cuma günü eve dönecem herhalde abim kalacak yanında.Burda tedaviye istenilen cevabı vermezse eve çıkacak gibi.

Ne olur yanlış anlama olyrmu hiç halim yok moralim sıfır halde.
İnşallah başka bir sefere olsun olurmu.
Beni anlayacağını biliyorum.

Ablam lütfen bu dönem zor bir dönem sakin olmakta fayda var

ay ablacığım ne demek yaa (
tek anne iyi olsun tek size iyi halleri moral olsun yani kısacası can sağlığı olsun ne demek elbette bir gün bir yerde kesiştiririz biz yollarımızı..
Allah ımmm yar ve yardımcısı olsun diyecek hiç bir şey yok ;

herkese selam olsun...
ben de dün ben,m adamın yanına gittim yine... ne anlamsız ne saçma sapan bir evlilik içindeyim sormayın gitsin.. aslında ben kararlarında ser ve netimdir neden bir türlü net olamıyorum ben anlamveremiyorum ://
ölüp bitiyor musun diye sorun hayır vallahi hayır.. adam kendini sevdirecek haller içine girmedi ki hiç..
neyse gel dedi ve gittim ://
akşam ara ara konuştuk.. biraz ileriye gidince yani işin içinden çıkamayınca susturuyor beni, konuşmak istemiyor...
yani inişli çıkışlı bir gece geçirdik..
saten kendisi vardiyadaydı bir yandan çalıştı bir yandan konuşmaya çalıştı işte.. sabahı sabahı ettik valla...
bugün de oraya gideceğim
hayırlısı ://

Sorma dün bitiktim resmen ben ki güçlü bir kadınım dün bıraktım kendimi artık.
İnşallah bir gün görüşürüz canım benim.

Bu işin sonu yok en güzeli yollarınızı ayırın.
Senin yerinde olsam açarım davayı eşin açarsa seni çok zorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…