benimde aklımda ara değişimi ve yeni ev var bakalım.yeni evi gittiğim yerden almayı düşünüyordum.belirsizlik baya devam edicek gibi .hayaller bahara kaldı sanki benim.şımartma fonunu bende yapacağım galiba.50 tl.150 de diğer birikimim var inş 200 atabilirim.duruma göre bakacağımBende kendime plan yaptım şimdi
bu yazdıklarımdan sonra her ay kredi hesabıma +300/+400 fazla yatırdım yani hedefe önce başladım.
- Her ay bir sonraki ayın kredisinin en az 4/1 ini bankada tutacağım böylece sıkıntı yaşadığım ay bir kısmı bankada olacak. 1.650 tl ev kredinin en az 400 - 450 tl bankada hesapta kalacak.
- Her ay kredi kartından 0,5 gr altın hesabına otomatik kesiliyor
- Bu yıl için bana gelir getirecek bir kira getirisi olan ev planlıyorum (max 100-120 bin arası).
- Bu ay bir yıllık arabanın ve evin vergi borçlarını ödedim 2020 her ikisini de zamanında ödemeyi planlıyorum.
- Evin içine tadilat gerekli ama epey maliyetli bir olay bu.
- MUTFAK İÇİN 20 BİN
- SALON İÇİN 15 BİN
- YATAK ODASI İÇİN 10 BİN GEREKLİ ORTALAMA
bu kasım ayında yazdıklarımdı ekliyorum
+
- her gün en az 2,5 lt su
- evin ve işin daha düzenli ilermesini sağlayacağım.
- iş yerinde bugünün işini yarına bırakmayacağım.
- evin pvc lerinin değişimi yapılması ve demir 2.kapı yapılması gerekli ilk 6 ay bunları yaptırmayı hedef koyuyorum kendime.
- her mart ayında altın indirim çadırından ufak tefek şeyler alıyorum.yine kendimi biraz kasıp almayı planlıyorum.
- birde iş yerinde arkadaş ile ''kendini şımartma fonu'' ona başlayacağız her ay 50 tl bir tarafa ayırıp bir birikimden sonra kendime harcamayı planlıyorum.
tamamını izlicemde arkadaş var.pufffizlemiştim bu programı
kulaklık ile izlesen olmaz mı?tamamını izlicemde arkadaş var.pufff
indiripmi izliyorsunkulaklık ile izlesen olmaz mı?
ben ütü yaparken izliyorum yada çamaşır katlarken yada bulaşık makinesi boşaltırken izliyorum
valla suhan uzağım genelde bu tür şeylere ama instangramdan bir iki sayfa takip ediyorum.Neysesakinim genelde ekonomik anlamda planlar yapmışsın.kişisel gelişim vs aklında varmı bişeyler.senin zevklerine güveniyorum takip edeceğin vlog vs.?
Senin kileri de Allah bağışlasın.akdenizliyim bençalışıyorum gündüz işyerinde akşam eve geçincede iki çocukla mesaiye devam ediyorum.hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.arada diyete odaklanıyorum vs.işte gelip geçiyor
yoo youtuden izliyorum onun reklamları ilk video açılınca parmağımla en sona kadar hiç durmadan itiyorum 30 saniye kala filan durdurup izliyorum video bitiyor ve geri başa sar oku çıkıyor o zaman tüm videoyu reklamsız izleyebiliyorumindiripmi izliyorsun
evet maalesef zor oluyor.biyerlerden gelirim olsa sanırım bende çalışmam.iki ev kirası gibiSenin kileri de Allah bağışlasın.
Valla ben çalışan annelere çok büyük saygı duyuyorum.ben evdeyken zor yetisiyorum her şeye.
Ben de 5 aylık hamileyken işi bıraktım bi daha da çalışmadım.seneye düşünüyorum inşallah
Aynen öyle gençken enerji var zaman yokevet maalesef zor oluyor.biyerlerden gelirim olsa sanırım bende çalışmam.iki ev kirası gibioda maalesef anca emekliliğe.emekli oluncada hiç bişey tanıdı kalmıyor.herşey zamanında güzel diyoruz da napıyoruz sanki.ayy çökmüşüm de haberim yok terapi
daha dün baktım profiline nerelerde bu hatun diyee.günaydın canısı hoşgeldin.nerelerdeydinGüüünaaayyydınnnnnn
Hoşbuldummmm çiçeğimmm. Gelmeye çok niyetlendim ama hep bi aksilik çıktı.daha dün baktım profiline nerelerde bu hatun diyee.günaydın canısı hoşgeldin.nerelerdeydin
iyidir kuzum hep aynı.sen neler yaptın en son yazdı galiba girdiğindeHoşbuldummmm çiçeğimmm. Gelmeye çok niyetlendim ama hep bi aksilik çıktı.
Sonunda gelebildim
Nasılsın, iyi misin ?
Bende aynı, evet yazdı Haziran. Görümcemin düğününü atlatıp gelecektim. Gelemedimiyidir kuzum hep aynı.sen neler yaptın en son yazdı galiba girdiğinde
stajer kaynana gelmiş hoşgelmişBende aynı, evet yazdı Haziran. Görümcemin düğününü atlatıp gelecektim. Gelemedim
Dora nerelerde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?