- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.288
- 798
allah sağlıkla kavuştursun az kamış sanırım doğumaHoşbulduk , 32 yaşındayım, evliyim, hamileyim
İlk çocuğumuz inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sağlıkla kavuştursun az kamış sanırım doğumaHoşbulduk , 32 yaşındayım, evliyim, hamileyim
İlk çocuğumuz inşallah![]()
Amin çok teşekkürlerallah sağlıkla kavuştursun az kamış sanırım doğuma
aynen tatlım takımlarda var aklımda.ha takımlarda değişecek.tabi ozaman okadarı bulur
sen neden izin alacaksın canım hayırdır?günaydın abla.bende çarşamba günü izin alacağım galiba üç günlük .bakalım daha netleştirmedim
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine vicks kullan o iyi gelirselam millet işte geldim burdayım.. yoğun çok yoğunum..hastayım sesim travesti gibi çıkıyo.. eve gidip horul horul uyuyasm var..şükür bu arada herkes sahalara dönmüş :)
sağol beferim sesim kötü viks boğazıma mı süreyim ?çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine vicks kullan o iyi gelir
değişiklik yaptımı yeme içmendediyetisyene gittim kilo almışım ama kastan ve ödem var ama yağdan kilo almamışım o yüzden sıkıntı yok dedi doktor tekrar aralık 16da gideceğim
cinsiyeti nedirAmin çok teşekkürler
Heyecan dorukta![]()
annemlerle birlikte belki onlara geçerimsen neden izin alacaksın canım hayırdır?
slm canısı geçmiş olsun.ah ahh benimde gidip saatlerce yatasım varselam millet işte geldim burdayım.. yoğun çok yoğunum..hastayım sesim travesti gibi çıkıyo.. eve gidip horul horul uyuyasm var..şükür bu arada herkes sahalara dönmüş :)
ben biraz yoğundum anca fırsat bulabildimSelam nasılsınız
Nasıl gidiyor kızlar
sağol canım :*slm canısı geçmiş olsun.ah ahh benimde gidip saatlerce yatasım var
yok hiç bir değişiklik yok yasaklara devamdeğişiklik yaptımı yeme içmende
iyi düşünmüssün izin varsa kaç vallaannemlerle birlikte belki onlara geçerim
evet tatlım boğazına sür üzerine tülbent sar o rahatlatır birazsağol beferim sesim kötü viks boğazıma mı süreyim ?
Kizcinsiyeti nedir