Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HALA OLDU da onun için dedim haberini aldım ordan hayırlı olsun dedim kuzucanhain köfteler bilmediğim kesin bişey var
dün ben befere uğradım canım kardeşimin bebeği oldu o haberi de onun yanında aldımhain köfteler bilmediğim kesin bişey var
Bende kendime plan yaptım şimdi
- Her ay bir sonraki ayın kredisinin en az 4/1 ini bankada tutacağım böylece sıkıntı yaşadığım ay bir kısmı bankada olacak. 1.650 tl ev kredinin en az 400 - 450 tl bankada hesapta kalacak.
- Her ay kredi kartından 0,5 gr altın hesabına otomatik kesiliyor
- Bu yıl için bana gelir getirecek bir kira getirisi olan ev planlıyorum (max 100-120 bin arası).
- Bu ay bir yıllık arabanın ve evin vergi borçlarını ödedim 2020 her ikisini de zamanında ödemeyi planlıyorum.
- Evin içine tadilat gerekli ama epey maliyetli bir olay bu.
- MUTFAK İÇİN 20 BİN
- SALON İÇİN 15 BİN
- YATAK ODASI İÇİN 10 BİN GEREKLİ ORTALAMA
ogünün altın kuru kaç ise o kadar kesiliyor ama yarım gr ücreti0,5 gram için kartınızdan ne kdr kesiliyor merak ettiim
Güzel geçsin havalar da serinledi dikkat edin abla iyi gezmelerGünaydınlar hanımlar,yarın Ankara'ya gidiyoruz kısmetse pazar günü döneceğiz kuzenimde bizimle geliyor.
Oda hala ziyareti yapacak.
hayırlu uğurlu olsaun canımcımdün ben befere uğradım canım kardeşimin bebeği oldu o haberi de onun yanında aldım
haftaya da onu görmeye gidicem inşallah
durum bundan ibaret yavrum :)
tadilat için elliye yakın hesap çıkarmışsın çok değilmi.ben daha bişey planlamadım.napacağüm hiç i fikrim yok.Bende kendime plan yaptım şimdi
- Her ay bir sonraki ayın kredisinin en az 4/1 ini bankada tutacağım böylece sıkıntı yaşadığım ay bir kısmı bankada olacak. 1.650 tl ev kredinin en az 400 - 450 tl bankada hesapta kalacak.
- Her ay kredi kartından 0,5 gr altın hesabına otomatik kesiliyor
- Bu yıl için bana gelir getirecek bir kira getirisi olan ev planlıyorum (max 100-120 bin arası).
- Bu ay bir yıllık arabanın ve evin vergi borçlarını ödedim 2020 her ikisini de zamanında ödemeyi planlıyorum.
- Evin içine tadilat gerekli ama epey maliyetli bir olay bu.
- MUTFAK İÇİN 20 BİN
- SALON İÇİN 15 BİN
- YATAK ODASI İÇİN 10 BİN GEREKLİ ORTALAMA
hoşgeldin balyanak.nerelerdesinselamınnnnnnnn helooooooooooooo :)![]()
![]()
hoşgeldin .tabi tanışalaım.haftasonları pek kimse ler olmaz.nasılsınSelam kızlar
Tanışalım mııı
Sı kıl dımmm
günaydın abla.bende çarşamba günü izin alacağım galiba üç günlük .bakalım daha netleştirmedimGünaydınlar hanımlar,yarın Ankara'ya gidiyoruz kısmetse pazar günü döneceğiz kuzenimde bizimle geliyor.
Oda hala ziyareti yapacak.
hoşgeldin balyanak.nerelerdesin
iyidir kuzu bende iş güç işte hep aynınapayım buralardayım yuvarlanıyorum felan :) sen napıyosun canım
evet bu tutar hem tadilat hemde salon takımı ve yatak odası değişimi de var evlendiğimizde çok kaliteli şeyler alamamıştık ve 8 senede hepsi gümledi . kullanılıyor ama değişse çok daha güzel olurtadilat için elliye yakın hesap çıkarmışsın çok değilmi.ben daha bişey planlamadım.napacağüm hiç i fikrim yok.
Hoşbulduk , 32 yaşındayım, evliyim, hamileyimhoşgeldin .tabi tanışalaım.haftasonları pek kimse ler olmaz.nasılsın
ha takımlarda değişecek.tabi ozaman okadarı bulurevet bu tutar hem tadilat hemde salon takımı ve yatak odası değişimi de var evlendiğimizde çok kaliteli şeyler alamamıştık ve 8 senede hepsi gümledi . kullanılıyor ama değişse çok daha güzel olur