2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kızlar sizin evde pompilişlerinizle aranızda o eğlenceli hava sürüyor mu bilmiyorum ama benim bi tane kocaman fiyonklu pofidik bir ev terliğim var ben eşimin terliğini giydim hemen acil mutfağa giderken o da benimkini giymiş geldi gülmekten öldüm. Bir de yürürken o fiyonklar sallanıyor. Sandalyeye oturdu terliği yukarı aşağı sallamaya başladı sonra uçuyor gibi yapıyor diyor ki uçacağımm

biz annelerin ortak sorunu bu

1 sene daha dişimi sıkacam.zeten oda artık patlak vermeye başladı söylemesi ayıptırikimizde birbirimizden bekliyoruz.bırakıp gidemiyo.laf olur diye

ben cocugum olmasını cok ıstıyorum ama koca ıstemıyorum
kim biri vardı koca istiyorum ama aynı evde kalmayalım diyordu.arada takılalım.evlerimiz ayrı olsun diyordu.zamnla istiyorsun biliyormusun evlenmeyi çocuk sahibi olmayı

bizde ara ara sürüyor.geçen bandana vardı saçımda çocuklar eşime taktı dolandı öyle beş on dakika çocuklarla ben yerlerde.pompiş pompiş.tabi sonra çok güldüğümden fırlattı

bizde ara ara sürüyor.geçen bandana vardı saçımda çocuklar eşime taktı dolandı öyle beş on dakika çocuklarla ben yerlerde.pompiş pompiş.tabi sonra çok güldüğümden fırlattı

Ay bi kez ben çocukken babam uyuyordu saçlarına bir sürü toka takmıştım. Sonra oyunum bitti,babam uyanmış başındakini farketmemiş öyle balkona çıkmıştı Çok gülmüştük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…