Hadi hayırlısı olsun sizin için :)) bende ctesi günü 8.gün gideceğim yumurta takibine. Çörekotu kürü uyguluyorum bakalımKızlar şuan son klomen imi de içiyorum yarin yumurta kontrolü varbakalım ne durumda yumoslar
Amin canım hepimiz için inşallahHadi hayırlısı olsun sizin için :)) bende ctesi günü 8.gün gideceğim yumurta takibine. Çörekotu kürü uyguluyorum bakalım
gonal f 638 e aldmAşılma ilaçlarının ne kadar fiyatı arkadaşlar
Bende bugün hasta oldum bakalım neler olacakBugün sol kasigimda çok ağrı oldu kızlar zonklama şeklinde yarın yine kontrol var bakalım bu sefer belli olur inşallah kaç yumurtam var? iğneyi ne zaman olacağım? asilama ne zaman olacak ? Bu soruların cevabını alıp geliyorum inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun canımBende bugün hasta oldum bakalım neler olacak
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Amin inşallah bugün gittim hastaneye gonal f 450 verdi çarşamba günü kontrolm var ilaca yarın başlıyormHakkımızda hayırlısı olsun canım
Hadi hayırlısı olsun canım hakkındaAmin inşallah bugün gittim hastaneye gonal f 450 verdi çarşamba günü kontrolm var ilaca yarın başlıyorm
İnşallah canım hadi hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Yarın randevum var. Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunBende mayista asilama olucam canim ignele bugun basladim carsamba kontrolum var hayirlisi olsun hakkimizda
Güzel haberler bekliyorm sendenVeee geri saymaya başlıyorum bugün 1. Günüm ve 13 günüm kaldı test yapmaya
İnşallah canımGüzel haberler bekliyorm senden
İnşallah güzel haberi alırsın canımMerhaba kızlar aşılama mı oldum geldimValla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?