Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay baslicam insallah.ne yeyip ne içmek lazim acabamart ve nisanda hamile kalmak isteyenler buyrun birlikte hamile kalmanın yollarını arayalım
Topiğin hayırlı uğurlu olsun canım herkese uğur getirsin bol bol hamiş haberi alalımmart ve nisanda hamile kalmak isteyenler buyrun birlikte hamile kalmanın yollarını arayalım
hemen hemen aynı döneme denk geliyoruz.hayırlısı ile alırız inşallah bebişleri kucagımızamerhaba bayanlar bende geldim aranıza bende 2. çocugum için çalışmalara başladım ilki 6 yaşında 2017de bi gebeliğim oldu ama 6 haftalıkken kaybettim daha sonra kist oldu ilaç tedavisiyle temizlendi şubat ayında ovıtrelle oldum ay sonu adet gördüm tutmadı bu ay denemeye devam doktor protıme women diye bi ilaca başladı bat 27 mart hayırlısı olsun hepimiz için![]()
aminn cnm inşallahhhemen hemen aynı döneme denk geliyoruz.hayırlısı ile alırız inşallah bebişleri kucagımıza
Aynı durumdayız seninle bende 8 haftalikken kaybettim 5 aydir deniyoruz adetime 1 hafta kaldi bakalim bu sefer olacak miBen geçen yıldan beri deniyorum bu süreçte bir kez hamile kaldım ancak on haftalıkken kaybettim maalesefson brş aydır da hamile kalamadım inşallah bu ay olur.
hakkinda hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruzAynı durumdayız seninle bende 8 haftalikken kaybettim 5 aydir deniyoruz adetime 1 hafta kaldi bakalim bu sefer olacak mi
Amin insallah hepimiz alalim guzel haberleri insallahhakkinda hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Canım bende aynı senin gibiyim. Soğan kürünü denemek istiyorum ama 15 gün kadar sabrım yok. Birde maydanozla süt kürünü duydum istersen onu da araştır. Bende uygulamayı düşünüyorum.Merhana kizlar..Biz de 4 aydir dusunuyoruz ama daha nasip olmadi.Umutlar Mart ayina kaldi..Guzel haberi almak burada hepimize nasip olsun.Ben denemeye baslamadan once butun tahlillerimi yaptirdim..Her sey normal.Sagliksiz bir beslenme seklim vardi.Onu degistirmeye calisiyorum.Fazla kilolarimi veriyorum yavaş yavaş ve 6 aydir folik asit kullaniyorum..Havuc bol tuketmeye calisiyorum.Yumurtalarin gelismesine yardimci oluyormus..Bu ay sogan kurunu denemeyi dusunuyorumm.Vesile olur insallah.Gecen ay da ovulasyon testini denedim ama pek faydasi olmadi.Insani daha fazla sitrese sokuyor sanki..Bu ay kendim takip edecegim..Adetim cok gecikti.Adet olsam da onume baksam diye bekliyorum..
Evet canim onu da yapacagim.Ikisini de.. sut buhari zaten 3 gun yapiliyormus.Canım bende aynı senin gibiyim. Soğan kürünü denemek istiyorum ama 15 gün kadar sabrım yok. Birde maydanozla süt kürünü duydum istersen onu da araştır. Bende uygulamayı düşünüyorum.