2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 2 temmuz sonuç 95
4temmuz sonuç 300
6 temmuz sonuç 964
(bat 3 temmuz)

benimki 3’er 3’er katlama modunda❤️
nasıl sizce?
Aşılama ya da tup bebek mi ikiz gibi. .

Bu arada benim saglikli bir gebelikse (insallahhhh) kesin gec dollenme 1hafta kadar. 19 mart yapacagim zaman gecsin hocaya da gideyim de. Son aylarda hep 35 gunde bir oluyordum. Seninle ayni sat ama benim bugun deger 78.

geronimo_s geronimo_s aşılama değil.. 10aylık evliyim. 4.ayımızda 5 haftalık düşük yaptım. bu ikincisi bakalım. eşimin ailesinde çok ikiz var,olurmu ki acaba. bazı 3e 4ekatlayanlar ikiz çıkabiliyormuş,bazısıda çıkmıyomuş. bakalım keseyi görebilirsek inşallah❤️ ben 12.günde yumurtladım,ovulasyon testiyle hamile kaldığımı düşünüyorum bu ay:-)

Aynen benim bazen belirtilerim oluyor, bazen hiçbir şey olmuyor. Doktorum da çok rahat her şey yolunda gibi söylüyor, ama daha ultrasonda göremedim. 2.kan testimin sonucunu yarın alıcam. Sonra ya kalp sesini duymazsam falan hamilelik stresi çok farklıymış gerçekten zaman geçmek bilmiyor. Normal hayatıma devam edemiyorum hala kesin gibi gelmiyor, hala inanamıyorum :KK43: Allah tez zamanda kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin
Beta kaçtı canm senin? Folik asit progeston bide 2 tane proluton iğne verdi tedbir amaçlı benim kayıpların var o yüzden

Hem de ne stres aynen bende de var haftaya ultrasonum bakalım :)

Kızlar az önce peçeteye sildiğimde kremsi kahverengimsi bir şey gördüm sanki çok korkuyorum adet mi olacağım :KK43:

Kızlar az önce peçeteye sildiğimde kremsi kahverengimsi bir şey gördüm sanki çok korkuyorum adet mi olacağım :KK43:
yok canım sakin ol. adet tabikide olmazsın.. gebelikte görülen kahve rengi lekelerin çoğu normal kabul ediliyor. sancın çok yoksa bi problem yoktur Allahın izniyle.. bolbol dua et❤️

kızlar 2 temmuz sonuç 95
4temmuz sonuç 300
6 temmuz sonuç 964
(bat 3 temmuz)

benimki 3’er 3’er katlama modunda❤️
nasıl sizce?
Maşallah canım çok güzel katlanmış bir yerine iki bebiş olabilir mi acaba:emir_bebek:tabi bunu öğrenmek için çok erken
merhaba arkadaşlar Allah nasip ederse bende mart annesiyim :anneadayı:
Hayırlı olsun tebrikler:nazar:
Canm sen keseyi görmüşsün içind e banisi gördünmü yoksa kaç atisiylami göreceksin cnm bende keseyi gördüm ama bebisi göremedim içind e cumaya tandevu
Tam 5 haftalıkken sadece kese gördüm canım. 7 hafta dolunca kalp atışı için gittiğimde ilk kez bebeği görücem kısmetse:emir_bebek:

Kesenin etrafında oluşan bi kanamadır canım yerleşme kanaması. Kahverengi olması sorun değil. Takip edersin kırmızıya döner ya da sancı olursa o zaman tehlike demek.

Maşallah canım çok güzel katlanmış bir yerine iki bebiş olabilir mi acaba:emir_bebek:tabi bunu öğrenmek için çok erken

Hayırlı olsun tebrikler:nazar:

Tam 5 haftalıkken sadece kese gördüm canım. 7 hafta dolunca kalp atışı için gittiğimde ilk kez bebeği görücem kısmetse:emir_bebek:
Hayırlısı olur ins canm inş bebisi görüp kalp atislarinida duyalım canm

yok canım sakin ol. adet tabikide olmazsın.. gebelikte görülen kahve rengi lekelerin çoğu normal kabul ediliyor. sancın çok yoksa bi problem yoktur Allahın izniyle.. bolbol dua et❤️

Kesenin etrafında oluşan bi kanamadır canım yerleşme kanaması. Kahverengi olması sorun değil. Takip edersin kırmızıya döner ya da sancı olursa o zaman tehlike demek.

En ufak bir sancım yok çok şükür, beyaz akıntıdan biraz koyu gibiydi endişelendim tabi adet mi olacağım diye ağlamaya başladım hemen :KK43: sanki içimden bir şeyler sökülüyor akıyor gibi hisler var yarına bir çıkabilsem BARİ :KK43:

En ufak bir sancım yok çok şükür, beyaz akıntıdan biraz koyu gibiydi endişelendim tabi adet mi olacağım diye ağlamaya başladım hemen :KK43: sanki içimden bir şeyler sökülüyor akıyor gibi hisler var yarına bir çıkabilsem BARİ :KK43:
Canm progeston kullanmiyinmi

Uykum düzenim altüst oldu, geç saate kadar durup gözümü 5-6 gibi açıyorum. Hamilelikte oluyor mu acaba kendi kendime uyanıyorum uykumu alamadan sonra gündüz saatlerce uyuyorum tekrar

X