2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar evde olmaktan çok sıkıldım ben sürek li çalışmaya alışmışım şuan artık nefes alamıyorum bazen kızımıda kimseye emanet edemiyorum napacağımı bilemez hale geldim sıkıldım bunaldim i

Kızlar evde olmaktan çok sıkıldım ben sürek li çalışmaya alışmışım şuan artık nefes alamıyorum bazen kızımıda kimseye emanet edemiyorum napacağımı bilemez hale geldim sıkıldım bunaldim i
Evet canim bende calisanim ama evde bir oturabilsem bende izleyecegim ama popomun ustune oturup off calissamiydim daha diyemedim.bebegim biraz zor ama kiyamiyorum.
Kızlar bebişleriniz emeklemeye başladı mı?
Evet emeklemek denirse surunuyor yavrum.

Benimki de surunuyordu bacaklariyla itiyordu kendini ama kollarini One doğru atamiyordu. dunden beri el kol havalarda uça uça odasından çıkıp salona falan geliyor. Bugun kollarinin uzerine kalkip bacaklarini da kaldirdi. /\ bu sekilde duruyordu. Tabi yorulunca birakti kollari. Dinlenip tekrar yapiyor. Ayaga kalkmak istiyor surekli. Kucakta tutamiyorum.

Dişle ilgili soran vardı, alt iki dişimiz çıktı şimdi üsttekiler de yavaş yavaş çıkıyor ama geve uykularımız felaket gündüz de gece de sürekli huysuz hep ilgi istiyor ateşi pek yok ama ağzı hep salyalı hep üstünü ıslatıyor. Geceleri saatlerce aralıksız uyuyan bebeğim artık saat başı uyanıp meme istiyor beşiğinde yatmıyor hep yanımda sabaha kadar ağzı memede uyuyor son birkaç haftadır bizim sıkıntılarımız bunlar..

Kızlar benim bebeğiminne dışı çıktı ne tam dönüyo nede emekliyo yüzmüştü yatıramıyorum bile şuan tam 7 aylık ve 7 kilo ben bakamıyormuyum sanırım

Dişle ilgili soran vardı, alt iki dişimiz çıktı şimdi üsttekiler de yavaş yavaş çıkıyor ama geve uykularımız felaket gündüz de gece de sürekli huysuz hep ilgi istiyor ateşi pek yok ama ağzı hep salyalı hep üstünü ıslatıyor. Geceleri saatlerce aralıksız uyuyan bebeğim artık saat başı uyanıp meme istiyor beşiğinde yatmıyor hep yanımda sabaha kadar ağzı memede uyuyor son birkaç haftadır bizim sıkıntılarımız bunlar..
teşekkür ederim cevap için, biz ilk dişimizi çıkardık ucu göründü ve dün gece ateşlendi 37surekli uyanmaktan çocuk perişan oldu salya da var sadece koynumda uyuyor koyunca 10dk sonra çığlık çığlığa uyanıyor cani yanıyor sanki nasıl bağırıyor cok neseli bir bebekti şu an çok huzursuz ben dişe bağlıyorum ama yine de yarın doktoruna götüreceğim bir muayene etsin başka sıkıntı varsa anlamıyorsam bir de kıyamam şuan uyuyor mesela sürekli uyanacak gibi oluyor elini tutuyorum başını okşuyorum ninni söylüyorum yani uyuduğunda işleri yapmak için ayrılırdım yanından şimdi ayrılamıyorum bulaşıklar bekliyor ben perişan bebeğim perişan
neyse diyorum kısa kısa da olsa uykusunu alsın rahatlasın diye böyle başında bekliyorum

Ben de çalışmayı çok seviyorum zaten mesleğimi çok seviyorum bir kaç yıl böyle olacak olsaydı sıkılabilirdim ama ücretsiz iznim zaten 2.donem bitecek ben de olabildiğince bu anların tadini cikarmaya calisiyorum :KK66:hatta zaman zaman üzülüyorum ben senin kokunu nasil ozlerim minnakim diye hayiflaniyorum boyle dusunmeye calis bu anlari ozleyecegiz is baslayinca onunla her anin tadini cikar

Kızlar benim bebeğiminne dışı çıktı ne tam dönüyo nede emekliyo yüzmüştü yatıramıyorum bile şuan tam 7 aylık ve 7 kilo ben bakamıyormuyum sanırım

Kendini suçlama cnm bu sayfalarda görüyoruz mükemmel anneyim havasında bazı insanları hep ahkam kesiyorlar en doğrusu bu en iyisi şu herşeyi doğal yapıyorum 24saatimi bebekle ilgileniyorum çok eğitici oyunlar oynuyorum bla blaaaa blaaaa , elinden geleni yapmaya çalışan iyi bir annesin bu dünyada onu en cok sevecek olan kisi sensin boyle düşün önce kendine güven vicdanını biraz rahat bırak beklesin ev işleri bir duş al rahatlatıcı müziklerle, sevdiğin bir filmi ac uyuduğundakuzu, kendini önemse iyi hissett ki bebeğine de yansısın
daha iyi hissetmem dileğiyle..

Ben de çalışmayı çok seviyorum zaten mesleğimi çok seviyorum bir kaç yıl böyle olacak olsaydı sıkılabilirdim ama ücretsiz iznim zaten 2.donem bitecek ben de olabildiğince bu anların tadini cikarmaya calisiyorum :KK66:hatta zaman zaman üzülüyorum ben senin kokunu nasil ozlerim minnakim diye hayiflaniyorum boyle dusunmeye calis bu anlari ozleyecegiz is baslayinca onunla her anin tadini cikar

Kendini suçlama cnm bu sayfalarda görüyoruz mükemmel anneyim havasında bazı insanları hep ahkam kesiyorlar en doğrusu bu en iyisi şu herşeyi doğal yapıyorum 24saatimi bebekle ilgileniyorum çok eğitici oyunlar oynuyorum bla blaaaa blaaaa , elinden geleni yapmaya çalışan iyi bir annesin bu dünyada onu en cok sevecek olan kisi sensin boyle düşün önce kendine güven vicdanını biraz rahat bırak beklesin ev işleri bir duş al rahatlatıcı müziklerle, sevdiğin bir filmi ac uyuduğundakuzu, kendini önemse iyi hissett ki bebeğine de yansısın
daha iyi hissetmem dileğiyle..
Yazdiklariniz çok etkileyici teşekkür ederim

kızlar bebeklerinizin alt dişleri ard arda mi çıktı yani birincisi çıktıktan hemen sonra ikinci mi çıktı??? bizim dişi çıkmasına rağmen huzursuzlugumuz devam ediyor acaba yanındaki mi çıkıyor diye düşünüyorum uyku yok perisaniz

Benim kizim daha hic diş çıkarmadı bol salya var sadece doktorumuzda bakti daha var dedi çıkmasına. En az 1 ay daha dis gözükmüyor. Cikmaya baslayinca neler olacak cok merak ediyorum. Uykumuz vs herşey iyi insallah diş cikarirkende rahat olur.

kızlar bebeklerinizin alt dişleri ard arda mi çıktı yani birincisi çıktıktan hemen sonra ikinci mi çıktı??? bizim dişi çıkmasına rağmen huzursuzlugumuz devam ediyor acaba yanındaki mi çıkıyor diye düşünüyorum uyku yok perisaniz
Bizim birkaç gün arayla çıktı ama huzursuzluğu devam ediyor üst dişlerde sıra sanırım.. bence tüm dişler çıkana kadar huzursuzluğu bitmeyecek belki azalır

bence dişten değil uyku problemi artık eminim
çünkü bu gece de kurulmuş saat gibi 1 saatte bir kalktı dişi acıda ne bileyim bir iki saat olur bir yarim saat olur ama 8 kere kalktı hepsi tam bir saat arayla 12bucuk 1 buçuk 2 buçuk 3 buçuk 4bucuk 5bucuk gibi.. hepsinde kucağıma alınca tekrar uyudu, bebeğim kendi kendine uykuya dalamıyor sorunu bu 4.aydan sonra uyku gerilemesi yaşıyoruz, ona kendi kendine uyumayı öğretebilirsem uyku geçişlerinde bu kadar zorlanmayacak

Kizlar biz 7 bucuk aylik olduk dişimiz gelmedi daha emeklemeyi de hic sevmiyo benim kiz emekleme pozisyonuna gelince kollarini acip agliyo
Canim dis i kafaya takma bizde 7 aylik olduk doktor bakip 1-2 ay daha var dedi. Gec gelmesi de belki daha iyi olur. Buyudugu için daha çabuk toparlayabilir. Yani insallah oyle birsey olur.

çünkü bu gece de kurulmuş saat gibi 1 saatte bir kalktı dişi acıda ne bileyim bir iki saat olur bir yarim saat olur ama 8 kere kalktı hepsi tam bir saat arayla 12bucuk 1 buçuk 2 buçuk 3 buçuk 4bucuk 5bucuk gibi.. hepsinde kucağıma alınca tekrar uyudu, bebeğim kendi kendine uykuya dalamıyor sorunu bu 4.aydan sonra uyku gerilemesi yaşıyoruz, ona kendi kendine uyumayı öğretebilirsem uyku geçişlerinde bu kadar zorlanmayacak
Dis doneminden bir aliskanlik olabilir. .Gecen haftalarda bizde surekli her saat kalktik gunduz zombi gibiydim. Ben bazi uyanislarinda emzirdim bazilarinda ise sırtını sivazlayarak yeniden uyumasini sağladim. Sirtinin sivazlanmasina alışık o sekilde cok fazla uyuttum ama iste uyku duzeni bazen bozulunca sekteye ugrayabiliyor.. 5 dk kadar aglayip mirildanip sonra uykuya daldı. Normal de oksurse uyanir aglardi. Dun akşam uyurken 2 - 3 kez oksurmesine ragmen hic uyanmadan yeniden uykuya daldı. Ağladığı zamanlarda kucagima aldigim an uyuya kaliyordu dedim o zaman aciktigi icin aglamiyor baska derdi var. 2-3 saat sonra uyanirsa emziriyorum acikmistir diye ama 1 saatte uyanirsa kucaga almayip yerinde uyurken yeniden uyutmaya calisiyorum.

Aynı sorun bende de var kalkıyo 2 dk emip geri uyuyo ama asla kendi uyumuyo

X