2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah, Hayırlı olsun diyorummm :) herkes çat çat doğuruyor galiba ben de yalancı sancılarla uğraşıyorum:)

Ilk doğumunuz muydu ve bebek kilosu ultrasonda kaç çıkıyordu acaba ?

Canım maaşallah çok güzel olmuş doğumun Rabbim biz bekleyenlere de böyle kolay doğum nasip etsin hayırlısı inşsllahşimdi sana boll sütlü günler bebişi koklaya koklaya çektiğin o 8 saatlik sancı da unutulmuştur bile:))

Günaydın kızlar. Sanırım benim de nisanim geldi biraz önce turuncu renkte çok az da olsa. Sancım çok az kasıklarımda hafif var. Dua edin nezaman gelir benim bebis bilmiyorum.
Canım nişan geldiyse bir iki güne gelir yavrun kolay doğum olur inşsllah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sancılar da başlamış yavaştan Allah güç versin

maşallah canım maşallah darısı bize olsun bende hala tık yok beklemedeyim.. ne güzel bir doğum olmuş Allah analı büyütsün yavrunu bol bol sütün olsun inşallah..

Arkadaşlar nisan gelmeye devam ediyor. Ama bir gram ağrım yok. Evdeyim bebeğim hareketlerini takip ediyorum. Arada yürüyorum. Hatta şimdi evdekilere yemek yapıyorum...
Canım başlıyor agrılar da gelir önce suyun gelir belki agrılar sonra artar kolaylık versin Rabbim.takipteyim ben de habersiz bırakma emi.

Hayırlı olsun dogum yapanlara ❤ Ben 4 cm acıklıkla geziyorum 3 gündür arkadaslarim biz 3 cm açıklıktan 3-4 saat sonra dogum yaptık sen nasil geziyosun diyolar yürüyüş hareket öyle geçiyo gelesi yok ayrılmak istemiyo benden. Ters dönmüş ama kanalda değilmiş doktorun dediğine göre. Biz beklemeye devam bakalım... ☺

ben hala doktordayim acikligimda bi ilerleme yok nst cekiliyorum muayene olurken doktor bu sefer eliyle itti ve cnm acidi bebegin kafasi da kanalda cuma sabah 8.30da cagirdi olursa cuma yatisini yapalim dedi bakalim hayirlisi artik

ben hala doktordayim acikligimda bi ilerleme yok nst cekiliyorum muayene olurken doktor bu sefer eliyle itti ve cnm acidi bebegin kafasi da kanalda cuma sabah 8.30da cagirdi olursa cuma yatisini yapalim dedi bakalim hayirlisi artik
Canım hakkında hayırlısı inşallah sağsalim kavuşursun bebeğine normal doğumunda bekleme sıkıntısı var heran olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…