• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Babama dua edin kızlar yoğun bakımda Allah şifa versin, torunlarına bağışlasın diye 🙏🙏

Kızlarrr dün gece 2 saat süren regl sancısı gibi sancılar yaşadım, uzanıyorum geçmiyor napsam geçmiyor ama dogum sancısı gibi de keskin ve aralıklı değil bir giriyor dakikalar a bacaklarımda ve belimde biraz endişelendim, ikinci gebeliğim olduğundan paniklemedim ama bir ara doktora gitsek mi olduk sonra vazgeçtim uyudummm,sabah 4yine aynı şey 6 ya kadar sürdü 7de tamamen geçti, şuan iyiyim.. Ben dogum çok yakın diye düşünüyorum artçı sancılar gibi çünkü, tetikteyim:) bakalım hayırlısı.. Iyi ki girmemişim diyorum hastaneye..

Beni tek endişelendiren 2.Doğumun sancıları daha hafif veya farklı olabilir mi acaba ya anlamazsam :) çünkü hastanem bayağı uzak

Inşallah kolay ve başarılı bir dogum olur ,buradan sizlerle paylaşırım ve moral olur ve sizinle paylaşırım.. Diğer doğumum çok zordu 12 saat sürmüştü, suni sancılar,dikişler felan.. Sırf açılma yok diye sezeryana almak isteyen doktorlarla tartışmam ve sonunda o mucize :) ama çok zordu ,bu sefer kolay olsa keşke.. Sağlıkla doğar inşallah..

Şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır, Rabbim o kolaylıklıktan o insirahtan bana da nasip eder inşallah..

gözun aydin canim darisi ins biz bekleyenlerin basina. Ins bol sütlu uykulu gunleriniz olsun.

son haftalari artik iyice yerleri ahaldi benimkinin de hareketleri azaldi normal sanirim

39+0 i da gorduk erken dogum diye diye en gec dogum olacak bizimki galiba.
Var olan sancilarim da gitti.
Sabahtan beri hemoroidim azdi dogum arefesi baya zorluyor dogumda artik nasil olur bilemiyorum
Canım azalınca az panikledim hayırlısı inşallah senin daha az kalmış.canım kabızlık var mı peki o çok zorlar Allah yardımcımız olsun

Hayırlısı olsun inşallah canım, annem abimi normal doğumla makat geliş doğurmuş, bende makat gelişken son anda doktorlar çevirmiş ve hemen o an suyu gelip normal doğum yapmış 5 buçuk kilo doğmuşum hemde :) herkesin aynı olmuyor işte, salı günü son randevum o güne kadar yine döner diye ümitliyim yoksa benimde 38+0 oldu. son 1 hafta bu hafta doğurmuş olacağım :) İnşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)
Gittin mi canım doktora dönmüş mü bebiş

Ben doğum yaptım canım çok şükür doğum sancısıymış 😊
Aaaaa cooook sevindim hadi gözün aydın❤🤗🤗 Ben de bu sabah gittim 4 cm acılmam varmış bekliyorum nazı bitsin gelsin diyee yüz görümlüğü istiyo heralde☺ allah ayırmasın birbirinizden sizi de ❤

Back