- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim buyudukce hareketleri azaliyor eger gun icinde bi kac kez guclu hareket hissediyorsan sıkıntı yokturKızlar iki gündür bebek hareketlerini az hissediyorum.siz de durumlar nasıl yarın 38+3 inşallah.dokrora soracağım canım sıkıldı ..
duygulandim desem hoscakal demek falan....Hayırlı geceler herkese artık takvimin son günü buradan 3 yıl boyunca beklediğim bu takvime bebeğimle beraber hoşçakal demeye geldim:)
Kızlar babam yoğun bakımda nolur ona dua edin , hamilesiniz Allah ona şifa versin .
Elhamdulillah insallah tum isteyip arzulayanlara nasip etsin Rabbim bu duyguyu amaHayırlı geceler herkese artık takvimin son günü buradan 3 yıl boyunca beklediğim bu takvime bebeğimle beraber hoşçakal demeye geldim:)
Ben doğum yaptım canım çok şükür doğum sancısıymışBen de aynıyım bıçak gibi girip çıkıyo ne yaşayacağımı bilmedigim için ağrıyı da anlamıyorum korkmalı mıyım diye
Yok sadece takvime bugün terk edecek beni :)duygulandim desem hoscakal demek falan....
Amin inşllh, girerim tabi sadece takvimimle vedalaşayım dedim :)Elhamdulillah insallah tum isteyip arzulayanlara nasip etsin Rabbim bu duyguyu ama
Sen hoscakal deme ara ara gir
Gözün aydın canım. Darısı bizlere inşallah.Ben doğum yaptım canım çok şükür doğum sancısıymış
Rabbim sifasini versin insallah canimBabama dua edin kızlar yoğun bakımda Allah şifa versin, torunlarına bağışlasın diye
Canım azalınca az panikledim hayırlısı inşallah senin daha az kalmış.canım kabızlık var mı peki o çok zorlar Allah yardımcımız olsungözun aydin canim darisi ins biz bekleyenlerin basina. Ins bol sütlu uykulu gunleriniz olsun.
son haftalari artik iyice yerleri ahaldi benimkinin de hareketleri azaldi normal sanirim
39+0 i da gorduk erken dogum diye diye en gec dogum olacak bizimki galiba.
Var olan sancilarim da gitti.
Sabahtan beri hemoroidim azdi dogum arefesi baya zorluyor dogumda artik nasil olur bilemiyorum
Gittin mi canım doktora dönmüş mü bebişHayırlısı olsun inşallah canım, annem abimi normal doğumla makat geliş doğurmuş, bende makat gelişken son anda doktorlar çevirmiş ve hemen o an suyu gelip normal doğum yapmış 5 buçuk kilo doğmuşum hemde :) herkesin aynı olmuyor işte, salı günü son randevum o güne kadar yine döner diye ümitliyim yoksa benimde 38+0 oldu. son 1 hafta bu hafta doğurmuş olacağım :) İnşallah sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi :)
Aaaaa cooook sevindim hadi gözün aydın❤ Ben de bu sabah gittim 4 cm acılmam varmış bekliyorum nazı bitsin gelsin diyee yüz görümlüğü istiyo heralde☺ allah ayırmasın birbirinizden sizi de ❤Ben doğum yaptım canım çok şükür doğum sancısıymış
Canım yarın gidicem kısmetse, dün gece çok hareketliydi inşallah döner diye bekledim ama başı hala yukarı da dönmedi sen gittin mi ?Gittin mi canım doktora dönmüş mü bebiş