• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar oglusumu 15.30 da spinal sezeryan ile dogurdum. 3700 gr oglus :anneadayı:Cokta telas yaptigim gibi degilmis. Hemen gördüm kuzumu. Cok farkli bi duyguymus. Hep benimleymis gibi sanki

Sutum yetersiz geliyor agla agla bi hal oldu cocuk gazla birlikte humana cayi iciyorum bol su iciyorum ama streste yapiyorum. Istenildigi kadar sut gelmeyince mama verdi cocuk doktoru mecbur

Insallah bol sutlu gunlerimiz olur :dua:

Kizlar oglusumu 15.30 da spinal sezeryan ile dogurdum. 3700 gr oglus :anneadayı:Cokta telas yaptigim gibi degilmis. Hemen gördüm kuzumu. Cok farkli bi duyguymus. Hep benimleymis gibi sanki

Sutum yetersiz geliyor agla agla bi hal oldu cocuk gazla birlikte humana cayi iciyorum bol su iciyorum ama streste yapiyorum. Istenildigi kadar sut gelmeyince mama verdi cocuk doktoru mecbur

Canım gözünaydın maaşallah oğluşuna :nazar::KK200:sütün bol bol gelir canım daha anca çok yeni sen düzenli beslen fırsat buldukça uyu süt dolar memeler inşallah.humana rezene artırıyor cidden.

Ay maşallahh:KK200: oğluşuna kavustun, süt olayıni da inşallah sağlıkla aşarsıniz, bol sütlü vitaminli, eğlenceli ve gazsız günleriniz olsun♡ ve darısı bize!

hayirli olsun gecmis olsun canim. sut zamanla emzirdikce geliyor sen hic yilma hep vermeye ugras gelmese bile sut emzir. sarilik olmamasibicin ise bence verilebilir mama yavrucak uzulmesin :)

Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli ömrü olsun inşallah.

Gözun aydin canim. Ilk gun sütun cok hatta hic gelmemesi normal bebeklerin zaten ilk gun pek sute ihtiyaclari olmuyor doktor neden mamaya baslatip seni strese sokuyor anlamiyorum. Canim sen hic endiseenme
Bebek emdikce süt üretimi gerceklesecek ins. Rahat ol sen

Arkadalsar benim de
Birkac saat once afrdersjniz wc den sonra su geldi ama kesildi. Kizimda durmak bilmemisti burda birden bir avuc kadar gelip bitti anlamadim. Sancilarim
Ara ara vardi gun icinde simdi de duzensiz bir seiilde var ay heycan yaptim ins hayirla gelsin artik

amin bunca emeğimize Rabbim kucaklarımızı boş koymasın inşallah.. valla ikinci doğum daha rahat olmam gerek ama ben dahada stresliyim ya bugün yarın gelecek kaçışm yok
Ikimizin doğum aynı gün gözüküyo var mı bi değişiklik gelen giden? Benimki kanala yerleşik durumda baş pozisyonu kasılma cikiyo ama ne açılma var ne sancı. Gelmeye niyeti yok oğlanın çatlamak uzereyim heycandan ☺😀

Gözünaydın cnm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bizlere inşallah.

Canım gözünaydın maaşallah oğluşuna :nazar::KK200:sütün bol bol gelir canım daha anca çok yeni sen düzenli beslen fırsat buldukça uyu süt dolar memeler inşallah.humana rezene artırıyor cidden.
Ay maşallahh:KK200: oğluşuna kavustun, süt olayıni da inşallah sağlıkla aşarsıniz, bol sütlü vitaminli, eğlenceli ve gazsız günleriniz olsun♡ ve darısı bize!
hayirli olsun gecmis olsun canim. sut zamanla emzirdikce geliyor sen hic yilma hep vermeye ugras gelmese bile sut emzir. sarilik olmamasibicin ise bence verilebilir mama yavrucak uzulmesin :)
Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli ömrü olsun inşallah.
Gözun aydin canim. Ilk gun sütun cok hatta hic gelmemesi normal bebeklerin zaten ilk gun pek sute ihtiyaclari olmuyor doktor neden mamaya baslatip seni strese sokuyor anlamiyorum. Canim sen hic endiseenme
Bebek emdikce süt üretimi gerceklesecek ins. Rahat ol sen

Arkadalsar benim de
Birkac saat once afrdersjniz wc den sonra su geldi ama kesildi. Kizimda durmak bilmemisti burda birden bir avuc kadar gelip bitti anlamadim. Sancilarim
Ara ara vardi gun icinde simdi de duzensiz bir seiilde var ay heycan yaptim ins hayirla gelsin artik
Gözünaydın cnm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Darısı da bizlere inşallah.

Cok tesekkur ederiz teyzeleri 😍 kavusamayanlar bebislerine sagsalim kavussunlar 🙏

Emzirmek icin cokta zorlamamaya calisiyorum sinirlenmesin diye emzik verince hemen kapiyor. Meme 2 cekiyo bırakıyo. Insallah bu sorunu cozeriz. Aglarken icim yaniyor

kizlar benimde afedeesiniz oramdan once gaz gibi bisi cikti sonra bi avuc akintimi sumu ne oldugunu anlamadigim saydam renkte bi sivi geldi aha nisanim geldi dedim ama saydam renk ayy ne yapsam bilemedim 1 cm acilmam vardi dun yuruyus yaptim etkisimi oldu acaba

kizlar benimde afedeesiniz oramdan once gaz gibi bisi cikti sonra bi avuc akintimi sumu ne oldugunu anlamadigim saydam renkte bi sivi geldi aha nisanim geldi dedim ama saydam renk ayy ne yapsam bilemedim 1 cm acilmam vardi dun yuruyus yaptim etkisimi oldu acaba
Canim benim de dun biraz geldi arkasi gelmedi tum gece kasilmam vardi bundan birkac saat once atesbasmasiyla bir mide bulantisi afedersin ishal ölüyorum sandim. Istifar edince rahatladim ama kasilmalar ara ara devam ediyor hic uyumadim sabaha kadar

Canim benim de dun biraz geldi arkasi gelmedi tum gece kasilmam vardi bundan birkac saat once atesbasmasiyla bir mide bulantisi afedersin ishal ölüyorum sandim. Istifar edince rahatladim ama kasilmalar ara ara devam ediyor hic uyumadim sabaha kadar
benimde devami gelmedi bekliyorum bakalim her turlu belirti var cati kemiklerimde cok agriyo carsamba kontrolum vardi bakalim dayanabilecekmi ustune bide oglum hastalandi dun temizlik yapildi gece bi kustu her yer batti egilip kalkamiyorum napcami sasirdim

Gunaydin kizlar. Sabah rahat uyandım sayılır mide ağrım dışında. Hiç istahim yok. Ilk aylarima döndüm sanki.
Subat annelerini takip ediyordum arkadaş subatin ilk haftası çoğu dogum yAptı.
Biz tembel çıktık. Bir kac annemiz kucagina aldı. Bakalim aksama kadar neler bekliyor bizi

Canim takvimin de de yazıyor yaşadıklarım dogum belirtisi olabilir.

Yürüyüş etki ediyor canim.açılmaya çok yardımcı.

cok sıkıldım bugun ama yarın da insallah dogurmam. ilk cocugumu pazar guju dogurmustum pazar gunleri bir eziyet resmen...
Kızını pazar günü doğurmuştur evet hastanede ebeden başka personel yoktu. Çok sıkıcıydı. Eve başka bölümden hemsire çağırmıştı.

Canim hayirli olsun. İnsallah durum gelir.sabret.

:anneadayı: Merhaba güzel anneler♡ muhteşem bir pazar günü, ogluşla beraber yürüyüşe çıktım, hava misss, tamam bugün doğurmama gerek yok dedim:KK49: zaten oğlumun da keyfi yerinde gibi, zaman zaman çok aşırı olan akıntı geliyor saydam renkli ama pesine olan bir şey yok:)) ben çokca aha bugun geloyor galiba dediğim olmuştu çatı ağrısına kasılmalara ama zaman ilerledikçe aaaa yok dedim bu canimdan öte oğlumun gelmeye niyeti:)) bakalım belki bugunün yürümesi kosturmasi azıcık hareketlendirir onu:emir_bebek:

Ikimizin doğum aynı gün gözüküyo var mı bi değişiklik gelen giden? Benimki kanala yerleşik durumda baş pozisyonu kasılma cikiyo ama ne açılma var ne sancı. Gelmeye niyeti yok oğlanın çatlamak uzereyim heycandan ☺😀
canm benimde nts de sancım çıkıyor ama düzensiz.
kanala yerleşmiş durumda 1 cm açıklğımda var ancak gelen giden yok.. sanırım gününü geçirecek..

Back