Canim benim de dun biraz geldi arkasi gelmedi tum gece kasilmam vardi bundan birkac saat once atesbasmasiyla bir mide bulantisi afedersin ishal ölüyorum sandim. Istifar edince rahatladim ama kasilmalar ara ara devam ediyor hic uyumadim sabaha kadar
umarim acilmam ilerlemistir cok zorlaniyorum artikYürüyüş etki ediyor canim.açılmaya çok yardımcı.
allah sifa versin cnmKızlar babam yoğun bakımda nolur ona dua edin , hamilesinizAllah ona şifa versin .
Nolcak bizim bu halimiz acabacanm benimde nts de sancım çıkıyor ama düzensiz.
kanala yerleşmiş durumda 1 cm açıklğımda var ancak gelen giden yok.. sanırım gününü geçirecek..
valla soranlardan arayanlardan bıktım artık.. doğsalarda kurtulsak.. birde bugün çok midem yanıyo bulanıyo inşallah doğum belirtisidir.Nolcak bizim bu halimiz acaba
Acele etme benim nst de sancım hiç çıkmıyor.. vallahi artık ümidi kestim. İlki notöal doğum bari bu sezeryana kalmasavalla bende de duzensiz sancilar var ama bakalim yarin kontrole gidecegim normalde cuma gunu idi ama pazartesiye ertelemistim. keske yarin ya da sali dogsa artik.
O dediğin kaç gündür bendede var. Midem bulanıyo hafif hafif. Bazende yaniyo. Hatta bugün sarı sümüksü akıntı oldu biraz. Dedim bugün gelcek ama ses yok hala. Kasiklarima ağrı girdi ama baskıdan dolayı sanırım sonra geçti. Yerinede yerleşmiş anlamadım ne zaman gelcek oglusum. Insanlarda sürekli doğdumu ettimi falan diye arıyolar sıkıldım bende. Bide artık kavusup koklasmak ıstiyorum çok merak ediyorum nasıl bişey.valla soranlardan arayanlardan bıktım artık.. doğsalarda kurtulsak.. birde bugün çok midem yanıyo bulanıyo inşallah doğum belirtisidir.
Allah sifa versin. Sizlere bağışlasın inşallah.Kızlar babam yoğun bakımda nolur ona dua edin , hamilesinizAllah ona şifa versin .
Gözün aydın canım. Darısı bizlere inşallah.Hepinize hayırlı akşamlar :)
Geçen hafta pazartesi günü kızımı kucağıma aldım epidural ile
3500 doğdu kuzum
Çok ama çok farklı bir duygu
Süt için sabır gerekiyor bolca, bebişler meme konusunda çok aceleci beklemeye tahammülleri yok :)
Ama kokuları, nefes alışları, bakışları hepsi çok güzel
Doğumları yaklaşan arkadaşlarıma rabbim kolaylıklar versin inşallah
Doğum yapan arkadaşalarada bol sütlü günler dilerim :)))
Allah'ım inşallah nolur Rabb'im duysun bizi nolur Allah'ım.Allah sifa versin. Sizlere bağışlasın inşallah.
hayirli olsun masallah :)Hepinize hayırlı akşamlar :)
3500 doğdu kuzum
Süt için sabır gerekiyor bolca, bebişler meme konusunda çok aceleci beklemeye tahammülleri yok :)
2016 nisan annelerinde en son ben ve bir arkadaş vardı ikimiz 41 de doğurmuştuk diğer sezaryen doğum haricinde normal yapanların hepsi doğurmuştu.. burdada inşallah 41 e kadar gitmem.. salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım doğurabilecekmiyiz :))O dediğin kaç gündür bendede var. Midem bulanıyo hafif hafif. Bazende yaniyo. Hatta bugün sarı sümüksü akıntı oldu biraz. Dedim bugün gelcek ama ses yok hala. Kasiklarima ağrı girdi ama baskıdan dolayı sanırım sonra geçti. Yerinede yerleşmiş anlamadım ne zaman gelcek oglusum. Insanlarda sürekli doğdumu ettimi falan diye arıyolar sıkıldım bende. Bide artık kavusup koklasmak ıstiyorum çok merak ediyorum nasıl bişey.
Bu zamana kadar zor dayandım zaten 41i nasıl beklerim bilmiyorum. 7 Gün 7 ay gibi gelir bana2016 nisan annelerinde en son ben ve bir arkadaş vardı ikimiz 41 de doğurmuştuk diğer sezaryen doğum haricinde normal yapanların hepsi doğurmuştu.. burdada inşallah 41 e kadar gitmem.. salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım doğurabilecekmiyiz :))
Aynı gidiyoruz bakalim kim elini cabuk tutucak40+0 dan herkese selamlar.. ne zaman gelecek artık bilemiyorum pek gelesi Yok ☺
Canım maaşallah gözünaydın darısı biz bekleyenlere inşallah.Hepinize hayırlı akşamlar :)
3500 doğdu kuzum
gözun aydin canim darisi ins biz bekleyenlerin basina. Ins bol sütlu uykulu gunleriniz olsun.Hepinize hayırlı akşamlar :)
3500 doğdu kuzum
son haftalari artik iyice yerleri ahaldi benimkinin de hareketleri azaldi normal sanirimKızlar iki gündür bebek hareketlerini az hissediyorum.siz de durumlar nasıl yarın 38+3 inşallah.dokrora soracağım canım sıkıldı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?