2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yürüyüş etki ediyor canim.açılmaya çok yardımcı.
umarim acilmam ilerlemistir cok zorlaniyorum artik
Kızlar babam yoğun bakımda nolur ona dua edin , hamilesiniz Allah ona şifa versin .
allah sifa versin cnm

valla bende de duzensiz sancilar var ama bakalim yarin kontrole gidecegim normalde cuma gunu idi ama pazartesiye ertelemistim. keske yarin ya da sali dogsa artik.
Acele etme benim nst de sancım hiç çıkmıyor.. vallahi artık ümidi kestim. İlki notöal doğum bari bu sezeryana kalmasa

valla soranlardan arayanlardan bıktım artık.. doğsalarda kurtulsak.. birde bugün çok midem yanıyo bulanıyo inşallah doğum belirtisidir.
O dediğin kaç gündür bendede var. Midem bulanıyo hafif hafif. Bazende yaniyo. Hatta bugün sarı sümüksü akıntı oldu biraz. Dedim bugün gelcek ama ses yok hala. Kasiklarima ağrı girdi ama baskıdan dolayı sanırım sonra geçti. Yerinede yerleşmiş anlamadım ne zaman gelcek oglusum. Insanlarda sürekli doğdumu ettimi falan diye arıyolar sıkıldım bende. Bide artık kavusup koklasmak ıstiyorum çok merak ediyorum nasıl bişey.

Kızlar ben de dün göründüm doktora, nst de biraz sancim çıktı ama açılma var mı bilmiyorum kontrol etmedi,bebek kilo almamış ona çok sevindim 3700 dü çünkü, bekledikçe artacak diye korkuyorum, 4 yıl önce diğer oğlumu 40+3de normal doğurmuştum.. Bu da bekleyecek galiba ancak doktorum 40hafta dolunca istersen suni verip başlatabiliriz dedi, ben stresiyim kilosundan felan ama çok rahat daha dun 4bucuk kilo normal dogurttum korkma diyor ,seni ancak şu durumda sezeryana alırım dedi bebeğin kalp atışında bir sıkıntı olursa yoksa suyun güzel bebeğin durumu iyi herşey normal dedi ama birincide bu kadar stresli değildim çünkü başıma ne geleceğini bilmiyordum :))) şimdi biraz gerginim.. Sezeryan hiç istemiyorum ama normalde de bir aksilik olmasa bari.. Buarada bulantılar bende de oluyor

He he herkeste aynı şikayet evet bende de mide de ağrı yanma.ishal gibi sancilar.
Evet herkes arayıp daha dogurmadin mi demeler.
Dün kasilmaa daha çöktü bugün yok.
Gece kalktığımda mide bulantısı...
Yaramazlar bir dogsunlar tek parmakla dovucem pıtı pıtı

Hepinize hayırlı akşamlar :)
Geçen hafta pazartesi günü kızımı kucağıma aldım epidural ile
3500 doğdu kuzum
Çok ama çok farklı bir duygu
Süt için sabır gerekiyor bolca, bebişler meme konusunda çok aceleci beklemeye tahammülleri yok :)
Ama kokuları, nefes alışları, bakışları hepsi çok güzel
Doğumları yaklaşan arkadaşlarıma rabbim kolaylıklar versin inşallah
Doğum yapan arkadaşalarada bol sütlü günler dilerim :)))

Gözün aydın canım. Darısı bizlere inşallah.

hayirli olsun masallah :)

2016 nisan annelerinde en son ben ve bir arkadaş vardı ikimiz 41 de doğurmuştuk diğer sezaryen doğum haricinde normal yapanların hepsi doğurmuştu.. burdada inşallah 41 e kadar gitmem.. salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum bakalım doğurabilecekmiyiz :))

Bu zamana kadar zor dayandım zaten 41i nasıl beklerim bilmiyorum. 7 Gün 7 ay gibi gelir bana

40+0 dan herkese selamlar.. ne zaman gelecek artık bilemiyorum pek gelesi Yok ☺
Aynı gidiyoruz bakalim kim elini cabuk tutucak Saka maka artık doktorlar tarihi yanlıs mı hesaplıyo diyorum. Benim adet tarihime gore farklı ama bebek hep onden gitti hep ayin onu on ikisi gibi dogar dendi ama 10 mart oldu hala bisey yok ben de stres ediyorum. Halbuki en rahat yerdeler bebekler en guvenli yer mis gibi...

Kızlar iki gündür bebek hareketlerini az hissediyorum.siz de durumlar nasıl yarın 38+3 inşallah.dokrora soracağım canım sıkıldı ..

Canım maaşallah gözünaydın darısı biz bekleyenlere inşallah.

gözun aydin canim darisi ins biz bekleyenlerin basina. Ins bol sütlu uykulu gunleriniz olsun.

Kızlar iki gündür bebek hareketlerini az hissediyorum.siz de durumlar nasıl yarın 38+3 inşallah.dokrora soracağım canım sıkıldı ..
son haftalari artik iyice yerleri ahaldi benimkinin de hareketleri azaldi normal sanirim

39+0 i da gorduk erken dogum diye diye en gec dogum olacak bizimki galiba.
Var olan sancilarim da gitti.
Sabahtan beri hemoroidim azdi dogum arefesi baya zorluyor dogumda artik nasil olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…