2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gozun aydin canım gecmis olsun hayirli olsun

nurum_35 gozun aydin cnm ne guzel doguyo bebisler tek tek allahim bizide kurtarsin sagsalim insallah

Arkadaslar suyumuz iyi hersey yolunda bebegin yeri rahat. Nst de 3 sancı çıktı. Doktorum bekleyeceğiz dedi. Ve bol yürüyüş önerdi.şimdide yürüyorum 10dk bir kasılma geliyor. Yürüyüş gerçekten etkili

Aa bu arada bu hafta hiç istahim yoktu. Hemen bebis 200gr zayıflamış. Sadece canim ona sıkıldı.3kilo görünüyor.geçen hafta 3300 du.yemeği bırakmayın

okkesa naptın canım onda randevun vardı
E esramtirak yanlış hatırlamadıysam doğumun vardı bugün Allah kurtarsın canım
yok canim ben bekleyenlerdenim
haydi bakalim hurma ve tarcin da sanci yapiyor diyorlar ya istersen onlardan da ye
Aa bu arada bu hafta hiç istahim yoktu. Hemen bebis 200gr zayıflamış. Sadece canim ona sıkıldı.3kilo görünüyor.geçen hafta 3300 du.yemeği bırakmayın
canim ölcum hatasi bence sen hic stres yapma bir mm bile oynadiginda kac gram degisiyor.

Canım senin iştah siz kolundan değil o ölçüm ile ilgili bu salı 3.700 dediler bana bir önceki hafta 3.100 ondan önceki hafta 3.400.
Hatta 3.400 dedikleri hafta 1 günsonrası devlet hastanesine gittim 3.150 dedi. Bu hafta 3.700 dediler ertesi günü devlet hastanesi 3500 dedi çok takılma üzme kendini

Kızlar son haftalarında mide bulantısı yaşayan var mı?. Her sabah bazen öğlen bile yediklerimi çıkarır oldum. Son hafta bebek kilo alsın isterken istifra etmekten bebek kilo da alamıcak :S

İşte ben son zamana kadar beklemek istiyorum ama dönmemişse alıyorlar sezeryana ne yapıcam bilemedim
Bende beklemeyi çok istiyorum. Ama bebeğimi de riske atamıyorum. Bizim gelinimiz yenidoğan bebek yoğun bakımında hemşire, geçen gün ters geliş bir bebeğin son zamana kalması sonrası sezeryana alamadan normal yolla olmuş . Bebek beyin kanaması geçirmiş. yoğun bakımda yatıyor şimdi dedi. Birazda korktum açıkçası son ana bırakmayı o yüzden düşünmüyorum. İlki sezeryan olsa bile ikincileri artık normal doğumda yaptırabililiyorlar. İkinciye inşallah normal olur :)

Doğum yapan arkadaslar hayirli olsun. Hepinize evlatlarinizla saglikli ve bol sütlü ömürler olsun insallah. Bugünkü kontrolde benim de hic acilmam sancim cikmadi ama doktorum 4 kiloya yakin ölçüyorum boyu da uzun bekledikce doğum zorlasacak sali dogumu baslatalim dedi. Ilk dogumum, cok gerginim. Suni sanciyla dogum daha mi zor oluyor acaba?

Ay inşallah kolaylıkla geçer doğumun, maşallah gercekten bebisin kilosu tam sevmelik ama beklerse daha da cok alır mı ki acaba kendiliginden gelse Doktora güvenmekten başka çaresi olmuyor insanın belli bir noktadan sonra, umarım sorunsuz sağlikla alirsın kucağına

Canım normal sancıyı ben hiç bilmiyorum 40+0 da doktor yatış yaptırdı.suni sancı verdi 3 saat de doğumum oldu şükür.kıyas yapamam ama sunide de Rabbim kolaylığını veriyor dayanılıyor.3850 kg 54 cm dogdu ilk çocuğum kafası da büyüktü.epizyo oldu bu nedenle zorladı ama geçti gitti.doktor ilkinde de sezaryen demedi hiç çatı muayenesi dahi yapılmadı bana cerrahpaşa da yapmıştım yine oraya devam ediyorum.doktor illa sezaryen derse de hayırlısı olsun canım ben dw ikisine hazır olmaya çalışıyorum panik var ama bir iki gün sabredip geçecek
İnanki şu son haftalar bana daha zor geliyor kalkamıyorum eğleniyorum yatakta dönme işkence çarpıntı da cabası...sağlıkla doğuracagız hepimiz inşsllah geçip gidecek.Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

kızlar benim oğlumda iri giden bebeklerden malesef.. oğlum 3.300 doğmuştu. bu 3.600 kii doğacak gibide durmuyor kerata daha alır mı doğum zor olcak gibi me geliyor çok korkuyorum bu yüzden..
Canım 41 e filan beklerse alır ama 3800 filan olur korkma Allah kolaylığını verecek inşallah hem ikinci doğum canım ...Allah yardımcımız olsun sağ salim kavuşalım evlatlarımıza

Gözün aydın canımi rabbim sağlıklı uzun ömür versin. Darısı da bize olsun. Haşa geşen giden yok bizde

Kızlar son haftalarında mide bulantısı yaşayan var mı?. Her sabah bazen öğlen bile yediklerimi çıkarır oldum. Son hafta bebek kilo alsın isterken istifra etmekten bebek kilo da alamıcak :S
Benim de midem çok bulanıyor ama ağzımdaki acı tat geçmediği üçin sürekli ağzıma bir şeyşer atıyorum.

Canım bir iki güne doğumun başlayabilir genellikle alttan muayeneden sonra doğum başlıyor. İnşalllah salıya kadar başlar. Bugün ben de nst ye girdim sancı yok bebek 3 kilo civarı dedi dr. Çarşamba beni de muayene edecek alttan. Bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…