Bende 2 gündür ağrı var 3 cm açılmada varmış ama nstde sancı yok diye doğuma almadılar konu açtm ama yazan olmadı daha var mı böyle bişey yaşayan
llistende yok ama melis selin nasil? Selin melisin tersten okunusu bir m n degismis. İleride oglun olursa da selim koyarsinKızlar bebeklerinize ne isim koydunuz? Kızımıza babası ilk ismini "Melis" koydu. Yanına isim arıyoruz. Aklımızdakiler bunlar. Sizce hangisi daha uyumlu?
- Melis Dila
- Melis Mila
- Melis Bilge
- Melis Lidya
canim ben ilk gebeligimde 2 hafta 5 cm acikla gezmistim sancilarim kendiliginden gelmeyince 39+2 de sunni sanci vermislerdi avikliktan dolayi enfeksiyon riski oldugu icinBende 2 gündür ağrı var 3 cm açılmada varmış ama nstde sancı yok diye doğuma almadılar konu açtm ama yazan olmadı daha var mı böyle bişey yaşayan
benim ilk dogumumda hic agrim yoktu 2 cm acilma vardi o sekilde doguma aldilar ama seni bu aekilde neden gondermisler anlamadim dogum isi sonucta her an hersey olabilir 3 cm acilma bi anda 6 yi da bulabilir hic ilerlemeyedebilir bu dogum konusunda doktorlarda hastanelerde farkli nedense umarim hayirlisiyla dogurursunBende 2 gündür ağrı var 3 cm açılmada varmış ama nstde sancı yok diye doğuma almadılar konu açtm ama yazan olmadı daha var mı böyle bişey yaşayan
Benimde 2 hafta oldu 3 cm le geziyorum bugün tekrar gittim hala 3 cmllistende yok ama melis selin nasil? Selin melisin tersten okunusu bir m n degismis. İleride oglun olursa da selim koyarsin
canim ben ilk gebeligimde 2 hafta 5 cm acikla gezmistim sancilarim kendiliginden gelmeyince 39+2 de sunni sanci vermislerdi avikliktan dolayi enfeksiyon riski oldugu icin
Canım ben 1. gebeliğimde kontrole gittiğimde senin gibi 3 cm açılmam vardı hemen yatış verdiler. Bende de hiç ağrı sancı yoktu ısrarla eve gideyim dedim göndermediler. Sabaha kadar beklediler sabah 6 da sunni sancı verdiler öğleyin 2 de oğlumu kucağıma aldım. Kardeşim de hamileyken kontrolde açılması vardı onu da eve göndermişlerdi 3 cm açılmayla 10 gün gezen var diye. Hastaneden hastaneye değişiyor. Hakkında hayırlısı olsun.Bende 2 gündür ağrı var 3 cm açılmada varmış ama nstde sancı yok diye doğuma almadılar konu açtm ama yazan olmadı daha var mı böyle bişey yaşayan
Benimde ilk doğumum öyle oldu 2cm ile aldılar doğuma ama bunda niye bekletiyolar anlamıyorum suni sancıya bile razıyım artık çok ağırlaştm ağrılarım da var ama nst beni yalanlıyobenim ilk dogumumda hic agrim yoktu 2 cm acilma vardi o sekilde doguma aldilar ama seni bu aekilde neden gondermisler anlamadim dogum isi sonucta her an hersey olabilir 3 cm acilma bi anda 6 yi da bulabilir hic ilerlemeyedebilir bu dogum konusunda doktorlarda hastanelerde farkli nedense umarim hayirlisiyla dogurursun
Melis Dila güzelmiş:) Biz de Asya ve Ela arasında kaldık. Allah bağışlasın bu arada☺Kızlar bebeklerinize ne isim koydunuz? Kızımıza babası ilk ismini "Melis" koydu. Yanına isim arıyoruz. Aklımızdakiler bunlar. Sizce hangisi daha uyumlu?
- Melis Dila
- Melis Mila
- Melis Bilge
- Melis Lidya
Senin de günun az kalmis süpriz yumurtalar gibi Topikte kaldikkızlar merhaba bende aranızdayım. oğlum müsade ettikçe okuyorum takip ediyorum sizleri.. bende bekliyorum sabırsızlıkla bugün belim çok ağrıyor ayrıca akıntım bembeyaza döndü inşalah gelsin artık ya
günüm az ama maşallah geleceği yok gibi beni görenler hiç karnın aşağıya inmemiş diyor. üstelik ben hala rahat rahat çarşı pazar geziniyorum.. çok sıkıldım bu durumdan artık ya.Senin de günun az kalmis süpriz yumurtalar gibi Topikte kaldik
Ay haydi hayirli haberlerini bekliyoruzBennurum_35 in kardesiyim. Daha bebişimiz gelmedi, gelecek az kaldı inşaallah. Dua edin
inşallah sağlıkla bebisine kavusmustur ablanBennurum_35 in kardesiyim. Daha bebişimiz gelmedi, gelecek az kaldı inşaallah. Dua edin
Kizlar sagolun merak etmissiniz cogunuz Allah razi olsun.. Dogum yaptim gece oniki bucuk gibi , kizim ve ben iyiyiz cok sukur. Sadece bende biraz zor nefes alma problemi var kaburgalarim mi aciyo nerem aciyo anlayamadim gecer mi diye beklicem birazzor oldu biraz ama saglikla kavustum sukurler olsun.. Darisi sizlere olsun insaallah sizler kolayca alirsiniz kucaginiza canlarm
Çok sukur kurtulmussun. Zorlamadandir canim geçer insallah. Kolay mi dogum yapman canından can çıktı. Hayırlısıyla darisi bizlere. Bol Sütun olur insallah.Kizlar sagolun merak etmissiniz cogunuz Allah razi olsun.. Dogum yaptim gece oniki bucuk gibi , kizim ve ben iyiyiz cok sukur. Sadece bende biraz zor nefes alma problemi var kaburgalarim mi aciyo nerem aciyo anlayamadim gecer mi diye beklicem birazzor oldu biraz ama saglikla kavustum sukurler olsun.. Darisi sizlere olsun insaallah sizler kolayca alirsiniz kucaginiza canlarm
Canım gözünaydın hayırlı olsun kavuştun yavruna darısı başımıza inşallah.şükür geçti gitti kurtuldun.Kizlar sagolun merak etmissiniz cogunuz Allah razi olsun.. Dogum yaptim gece oniki bucuk gibi , kizim ve ben iyiyiz cok sukur. Sadece bende biraz zor nefes alma problemi var kaburgalarim mi aciyo nerem aciyo anlayamadim gecer mi diye beklicem birazzor oldu biraz ama saglikla kavustum sukurler olsun.. Darisi sizlere olsun insaallah sizler kolayca alirsiniz kucaginiza canlarm
gözün aydin canim, Ins onunuzdeki gunlerde daha da iyi olursun. Insan hepsinini unutuyor tekrar hayirli olsun hosgelmis bebisin.Kizlar sagolun merak etmissiniz cogunuz Allah razi olsun.. Dogum yaptim gece oniki bucuk gibi , kizim ve ben iyiyiz cok sukur. Sadece bende biraz zor nefes alma problemi var kaburgalarim mi aciyo nerem aciyo anlayamadim gecer mi diye beklicem birazzor oldu biraz ama saglikla kavustum sukurler olsun.. Darisi sizlere olsun insaallah sizler kolayca alirsiniz kucaginiza canlarm
ins hakkinda hayirisi neyse en kolayi nasil olacakea oyle olsun canim guzel haberleribi bekliyoruzBende 10 gibi kontrole gidicem. Bakalim ne durumdayız. Gayet guzel uyandım. Hiç bir sey yok. Yinede çantamı arabaya koyayim diyorum. Çarşıda oyalanicam. Birsey olursa hazırlıklı olalım.
Gözün aydınKizlar sagolun merak etmissiniz cogunuz Allah razi olsun.. Dogum yaptim gece oniki bucuk gibi , kizim ve ben iyiyiz cok sukur. Sadece bende biraz zor nefes alma problemi var kaburgalarim mi aciyo nerem aciyo anlayamadim gecer mi diye beklicem birazzor oldu biraz ama saglikla kavustum sukurler olsun.. Darisi sizlere olsun insaallah sizler kolayca alirsiniz kucaginiza canlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?