hayirli olsun masallah size :) darisi basimiza :)Kuzum bende dün doğum yaptım nasıl emzirmeyi halledebildiniz mı
KV halt etmiş ben doğuma girdim.ciktim taktigima agladigima bebeğime o uzuntuyu verdigime pişman oldum resmen
Kızlar ben dün spinal sezeryan oldum detayları yazacağım size
Helal sana maaşallah boşver canım bak yavrun seninle ay ben de heyecanlandım daha var bana:))Allah analı babalı büyütsün gözünaydın boll sütlü günler:)detayları bekliyoruz:))Kuzum bende dün doğum yaptım nasıl emzirmeyi halledebildiniz mı
KV halt etmiş ben doğuma girdim.ciktim taktigima agladigima bebeğime o uzuntuyu verdigime pişman oldum resmen
Canım günaydın hayırlı kandiller.doğumlar yakın ben de acaba erken gelir mi diye merak ediyorum bu da abisi gibi tembel sanırım doktor gelmezse 40 dolunca yatış yapıcaz dedi:))dua edelim bolca Rabbim hayırlısını versin inşallah
Gozun aydin canim insaallah bol bol emer bebisin :)Hanımlar iyi geceler bugün ben de yavruma kavuştum şükür emzirmeyi başarırsak tamamdır darısı tüm bekleyen annelere inşallah
Aynengeceler gecmek bilmiyor sanki. her agri baskıda acaba mi oluyorum ama sonra duruluyor
Maalesef ya asla almıyor ağzına reddediyor ağız hep kapalıKuzum bende dün doğum yaptım nasıl emzirmeyi halledebildiniz mı
Canim bence dr nasil uygun goruyorsa oyle olsunKızlar bugün perinatolog randevum vardı. Adet tarihime göre 37+4 deyiz. bebeğim makat geliş ve minik bir bebek olunca perinatologa göründük. şuan kilosu 2700 -+300 gr oynayabilir dedi. 5 gün önce kilosu 2500 dü. boyuda 49-50 cm kadar. Ancak adet tarihime göre 37+4, ultrasona göre 34+2 olarak görünüyor. Raporda (BPD ve HL haftasına göre küçük gözüküyor diğer değerleri normal) Perinatolog bebek gayet sağlıklı suyun iyi kalp atışı kan akımları vs. herhangi bir sakıncalı durum gözükmüyor dedi. Adet tarihinine göre 38+ larda bebek dönmemiş olursa sezeryan yapılabilir dedi. Bebek makat geliş olduğu için kordon sarkması veya suyun gelmesi,kakasını yapması, doğumun başlaması gibi durumlar seni de zora sokabilir dedi. Salı günü son kez kontrol olucam eğer bebek dönmemiş olursa o hafta sonuna kadar sezeryan yapılacak. Kafam çok karıştı. Bir yandan 40. haftama kadar beklemek istiyorum bir yandan da ya birşey olursa diye korkuyorum.
Hatirliyorum seni dualarina aminn diyorumm Rabbim en hayirli vakitte saglikla kucagina alacagin hayirli evlat nasip etsin insaallah canimSelammm guzel anneler tam okuyamadım ama sanırım artık bebeklerınıze kavusuyorsnz bnı hatrlamyanlar için yazıyorum bnde sznle hamıle kalmştm ama bbgımı kaybetmıştım şimdi szlerı gornce mutlu oldum Rabbim hayrlı dogumlar nasp etsin bnde tekrar calşmalara basladım bakalım rabbım nasıp eder inşallah
Allah sifa versin minigine canim bol bol emzir atlatirsiniz insaallahBen de bu pazartesi doğum yaptım bugün 4.gunumuz ve sarılık değeri 7 cıktı. Şu an memelerim çok acıyor bol bol emziriyorum çiş ve kaka ile sarılığı atlatsak bari ya
Annem şekerli şu içiriyor ama yine de gözleri daha da sararmış gibi geldi bana yarın tekrar doktora goturcem bakalım. 135 gr kilo kaybımız var. Gece çok uykusuz kalınca 20 cc mama verme hakkım var 1 kereliğine
Yoksa zombi gibi geziyorum
Canım bende tık yok valla sadece baskı hissediyorum doktor da beklemiyor öyle anladım:))günümüz aynı bakalım canım acep kim önce doğuracak:))S Sevdalinka00 kiz hangimiz once doguracaz :))))
Canım tarih belli belki azcık erkene çeker doktor daha iyi bilir tabii:))son günler cidden zor geçiyor insan kurtulayım istiyor dönmek işkence kalkmak da işkence ama şükür tabii bugünümüze:)Amin inş canım benim de erken gelmezse sezeryan tarihim 22 mart ya da kendi belirleyecek,dün akşam ilk defa nasıl geçecek bu günler dedim zorlanıyorum artık :)
Hayırlısı ve her türlü kolay doğumlar olsun inşş
Canım en Hayırlı zamanda gelsin inşallah sağlıkla alırsın kucagına.Hayirli kandiller kizlar.. 40+0 olduk bugun Benim takvim bitmis gitmis bile ama kizimin keyfi yerinde cok hareketli zaten gelesi yokmubarek gunun hurmetine hayirla saglikla kolayca kavusalim insaallah
İnsaallah canim sagolCanım en Hayırlı zamanda gelsin inşallah sağlıkla alırsın kucagına.
Al benden de o kadar. Dün belim ve bacaklarıma doğru inen adet sancısı gibi bir sancı akşam 6 gibi bir geldi sabaha kadar dört döndümgeceler gecmek bilmiyor sanki. her agri baskıda acaba mi oluyorum ama sonra duruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?