2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayirli olsun masallah size :) darisi basimiza :)

Helal sana maaşallah boşver canım bak yavrun seninle ay ben de heyecanlandım daha var bana:))Allah analı babalı büyütsün gözünaydın boll sütlü günler:)detayları bekliyoruz:))

Amin inş canım benim de erken gelmezse sezeryan tarihim 22 mart ya da kendi belirleyecek,dün akşam ilk defa nasıl geçecek bu günler dedim zorlanıyorum artık :)

Hayırlısı ve her türlü kolay doğumlar olsun inşş

Ben de bu pazartesi doğum yaptım bugün 4.gunumuz ve sarılık değeri 7 cıktı. Şu an memelerim çok acıyor bol bol emziriyorum çiş ve kaka ile sarılığı atlatsak bari ya
Annem şekerli şu içiriyor ama yine de gözleri daha da sararmış gibi geldi bana yarın tekrar doktora goturcem bakalım. 135 gr kilo kaybımız var. Gece çok uykusuz kalınca 20 cc mama verme hakkım var 1 kereliğine
Yoksa zombi gibi geziyorum

Maalesef ya asla almıyor ağzına reddediyor ağız hep kapalı

Canim bence dr nasil uygun goruyorsa oyle olsun

Hatirliyorum seni dualarina aminn diyorumm Rabbim en hayirli vakitte saglikla kucagina alacagin hayirli evlat nasip etsin insaallah canim

Allah sifa versin minigine canim bol bol emzir atlatirsiniz insaallah

Canım tarih belli belki azcık erkene çeker doktor daha iyi bilir tabii:))son günler cidden zor geçiyor insan kurtulayım istiyor dönmek işkence kalkmak da işkence ama şükür tabii bugünümüze:)

Hayirli kandiller kizlar.. 40+0 olduk bugun Benim takvim bitmis gitmis bile ama kizimin keyfi yerinde cok hareketli zaten gelesi yok mubarek gunun hurmetine hayirla saglikla kolayca kavusalim insaallah
Canım en Hayırlı zamanda gelsin inşallah sağlıkla alırsın kucagına.

geceler gecmek bilmiyor sanki. her agri baskıda acaba mi oluyorum ama sonra duruluyor
Al benden de o kadar. Dün belim ve bacaklarıma doğru inen adet sancısı gibi bir sancı akşam 6 gibi bir geldi sabaha kadar dört döndüm Doğuracam artık herhalde dedim ama sabaha doğru geçti. Zaten ayağa kalkınca da aşağı acayip bir baskı var çıkıverecek diyorsun ama çıkmıyor bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…