- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün normal miydi doğum?Rabbim bol süt versin inşallahHanımlar iyi geceler bugün ben de yavruma kavuştum şükür emzirmeyi başarırsak tamamdır darısı tüm bekleyen annelere inşallah
hayirli olsun gozun aydin :) bibkac gune onu da basarirsiniz.Hanımlar iyi geceler bugün ben de yavruma kavuştum şükür emzirmeyi başarırsak tamamdır darısı tüm bekleyen annelere inşallah
Gözun aydin canim ins darisi eve hayirla cikmayaHanımlar iyi geceler bugün ben de yavruma kavuştum şükür emzirmeyi başarırsak tamamdır darısı tüm bekleyen annelere inşallah
Canım Aleykümselam hatırlıyorum seni Rabbim en hayırlı en uygun zamanda yine nasip etsin inşallah.Allah isteyen herkese evlat nasip etsinSelammm guzel anneler tam okuyamadım ama sanırım artık bebeklerınıze kavusuyorsnz bnı hatrlamyanlar için yazıyorum bnde sznle hamıle kalmştm ama bbgımı kaybetmıştım şimdi szlerı gornce mutlu oldum Rabbim hayrlı dogumlar nasp etsin bnde tekrar calşmalara basladım bakalım rabbım nasıp eder inşallah
Amiiinnn inşallah canımmmCanım Aleykümselam hatırlıyorum seni Rabbim en hayırlı en uygun zamanda yine nasip etsin inşallah.Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
Bende şuan tamda öyleyim 38+5 hala tık yok bende ağrıyla uyanıyorum hadi geldi gelecek diyorum tık ağrı kesilİyogeceler gecmek bilmiyor sanki. her agri baskıda acaba mi oluyorum ama sonra duruluyor
Teşekkür ederim canım hayır sezeryandıCanım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün normal miydi doğum?Rabbim bol süt versin inşallah
canım tesekkur ederim Rabbim tekraBi kaç sayfa okudum da duygulandım ya kızımdakı hamılelıgım dogum faln aklıma geldı Rabbim yardımcınız olsun
aminn insallah canim. tesekkur ederiz. Rabbim tekrar nasip etsin.Selammm guzel anneler tam okuyamadım ama sanırım artık bebeklerınıze kavusuyorsnz bnı hatrlamyanlar için yazıyorum bnde sznle hamıle kalmştm ama bbgımı kaybetmıştım şimdi szlerı gornce mutlu oldum Rabbim hayrlı dogumlar nasp etsin bnde tekrar calşmalara basladım bakalım rabbım nasıp eder inşallah
Canım günaydın hayırlı kandiller ..son günler artık gelse diye bekleniyor azcık kalmış senin .Gunaydin kızlar. Bugünde gayet rahat uyandık.hergün bir heyecan. Acaba bugün mu? O büyük gun diyorum.
Memlekette inanılmaz yağmur ve rüzgar var.
Kandiliniz mübarek olsun
Canım günaydın hayırlı kandiller.doğumlar yakın ben de acaba erken gelir mi diye merak ediyorum bu da abisi gibi tembel sanırım doktor gelmezse 40 dolunca yatış yapıcaz dedi:))dua edelim bolca Rabbim hayırlısını versin inşallahKandilimiz mübarek olsun 37+4 teyim,dün gece inanılmaz çatı ağrılarım oldu acaba doğum mu başlayacak diye düşünmedim değil,kızım da sanki bu haftalar daha rahat geçmişti ya da hatırlamıyorum hiç emin değilim. Bakalım bu mübarek gecede kimler doğuracak Allahın izniyle,bol bol dua etmeyi unutmayın bi ara acaba oruç mu tutsam diye düşündüm bugün için sonra vazgeçtim,herkesin gözü bende tepkileriyle uğraşamam diye :)
Doğuranların da gözü aydın diyorum :)
Hanımlar iyi geceler bugün ben de yavruma kavuştum şükür emzirmeyi başarırsak tamamdır darısı tüm bekleyen annelere inşallah
Canım kv ne yaparsa yapsın hiç takma kafana yavrun gelecek kucağına azcık kaldı bak 7.30 da başlayacak inşallah doğumun ..Rabbim bir avazda kurtarsın.güzel haberlerini bekliyoruz canım bebiş geliyor boşver sen kv yi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?