Canım Allah yarsımcın olsun hayırlısı ile sağ salim doğsun yavrun. Sağlıcakla çıkın kavuşun birbirinizeSelam kızlar bende geldim hastaneye bekliyorum bol duanızı eksik etmeyin inş sağlıcakla çıkarız sezeryandan rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun doktorum henüz gelemdi bekliyorum öyle kızımda aklımda olucak inş herşey güzel geçer doğum yapanlar göznüz aydın bol sütünüz olsun bekleyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin allah
Canım benim de 37+5 5gün önde. kilosu biraz fazla gibi 15 gün var daha alır yine diye endişeliyim doktor bana sezaryen lafını etmedi bile.ilki 3850 ve normaldi bu 4 olur diye kaygılandım ..hangi doğum seklı hayırlı ise o olsun inşallahHayırlı sabahlar hanımlar. Ben de uzun zamandır yazmayanlardanımbiz de bugün 37+4 olduk ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor Gebeliğin başından beri makat duruyordu. 2 hafta önce dönmüştü sonra tekrar makat pozisyona döndü. Şimdi tekrar doğum pozisyonuna döndü ama kilosu yüksek göründüğü için doktorlar sezaryen doğum olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylüyor. Haftada 1 kontrole gidiyorum haftaya az çok sezaryen olup olmayacağı belli olacak. O zamana kadar bir sürpriz olmazsa Son 3 haftadır bacak ağrıları bel ağrıları ve bacak arası ağrıları tavan yaptı. Biranevvel hayırlısıyla doğsa çok hafifleyeceğim bu arada doğum yapan bebişini kucağına alanlara Allah analı babamı büyütmeyi nasip etsin. Kavuşmak için gün sayanları da hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerine inşallah
Benim de ilk bebeğim 3.420 idi bu şimdiden 3.700 görünüyor. Sezaryeni hiç istemiyorum ama bu gidişle mecbur kalıcam galiba. 4 kg ve üzerinde olursa ne devlet hastanesi ne de gittiğim üniversite hastanesi normal olmaz diyor. Ben de artık akışına bıraktım hayırlısı nasılsa öyle olsun.Canım benim de 37+5 5gün önde. kilosu biraz fazla gibi 15 gün var daha alır yine diye endişeliyim doktor bana sezaryen lafını etmedi bile.ilki 3850 ve normaldi bu 4 olur diye kaygılandım ..hangi doğum seklı hayırlı ise o olsun inşallah
Allah yardımcın olsun. Sağsalim kavuşun inşallah. Doğumun düşünmek ayrı bir de evdekini düşünmek. Anne olmak zor zanaatSelam kızlar bende geldim hastaneye bekliyorum bol duanızı eksik etmeyin inş sağlıcakla çıkarız sezeryandan rabbim hepimize yar ve yardımcı olsun doktorum henüz gelemdi bekliyorum öyle kızımda aklımda olucak inş herşey güzel geçer doğum yapanlar göznüz aydın bol sütünüz olsun bekleyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin allah
Canım haklısın 15 gün var daha alırlar 4 ü geçer devlet ünv hastaneleri sezaryen diyorsa ben de düşünmem kabul ederim.benim 3400 şu an ama 4 e yaklaşır gibi ilkinde doğum için gittiğim gün aynı doktor 3400 demiş 3850 doğmuştu.4 sonrası zor cidden.sağlıklı gelsinler de hangisi olursa olsun ikisi de olur..senin maaşallah kuzucuk tontişBenim de ilk bebeğim 3.420 idi bu şimdiden 3.700 görünüyor. Sezaryeni hiç istemiyorum ama bu gidişle mecbur kalıcam galiba. 4 kg ve üzerinde olursa ne devlet hastanesi ne de gittiğim üniversite hastanesi normal olmaz diyor. Ben de artık akışına bıraktım hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Yaa senden haber bekliyodum dogum yapmissin bile masaallah demek ki yasadiklarin dogum belirtisiydiii :) gozun aydin Allah anali babali buyutsun canim bizede oyle kolay dogum nasip etsin :)Guzel anneler saat gec anca yazabildim. 1 haftadir ishal vardi 3 kilo vermistim ve 2 gundur hafif hafif islaklik hissediyodum aksam esim geldi yemek yedik bebegin kilosunu merak ettim bi acile gidelim bakalim dedik. Siramizi bekliyorduk ki ayaga bir kalktim suyum geldi bi anda ki hic bi seyim yoktu. Sonra birden bire bi sanci girdi doktor hemen muayne etti 5 cm aciklik vardi bebek kanala girmisti nasil hissetmedin dediama sonrasi velhasil 8buckta odaya ciktim 22.25te oglum dogdu. Allah hepinizi bi avazda kurtarsin
Kaç haftalık oldun canım ?Kızlar bende muayeneden geldim henüz doğurmuyorum 1 cm açıklıkla beklemedeyim bakalım ne zaman gelicek pitircigim
Canım benim de 1 parmak açılmam var cumartesi gününden beri akıntı da öyle
37+2 bugün cnmKaç haftalık oldun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?