- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım geçer çok normal gerildiği için tuvalete gitmekten korkuyordum ama uzun sürmedi iyi oldu şimdi ikinci doğum olacak inşsllah yine normal olur nadip bakalımİnşllh ya.. normalde çok kötü değilim ama tuvalet ihtiyacı gelince çok kötü oluyorum
Ya tek düşündüğüm şu 2.sezeryan olucak aynı yerden mi kesicek başka yerden miCanım bir kaç gğn içinde geçer benim dikişlerim çoktu bir süre oturamadım üstüne ama azalıyor geçiyor
Canım Allah kolaylık versin ilkinden daha kolay olur gemen toparlarsın inşallah benim normaldi ama onda da dikiş var ikisinde fe birtakım zorluklar var ama sonu muhteşem:))sen yarın yavrunu koklayıp seveceksin sağlıkla gelsin bol bol sütün olsun inşallah...ne heyecan vardır sendw simdi:)Allah isteyen herkese bu mutluluğu heyecanı tattırsınYa tek düşündüğüm şu 2.sezeryan olucak aynı yerden mi kesicek başka yerden mi
Ilkine gore daha mi çabuk yoksa daha mı geç ayaklancaz
Ikıncı sezeryan olanlar cevaplarsa sevinirim
Canım hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.bol sütlü günlerin olsun.nasıl geçti doğum normal miydi?
Cok saol canim insallah sutumde olur
Bebek emiyor ama
Bagna sutum gelmiyor gibi anlamadim ki Normal dogum oldu Allahin izniyle saat 16da basladı sancım aksam 23.te hastanedeydim gece 3 te siklasti 6 da dogum oldu Allahin izniyle
Hayirli olsun. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin. Darisi bize...
Amin hepimize kuzucum
Hepimize insallah tatlimhayirli olsun darısı basimiza :)
hayirli olsun masallah canim
valla nr dedek yanlış olur ben 1 cm aciklikla 1 hafta 10 gun durmustum. baska biri ayji gun yapmıştı
Cnm benim 2. Doğumum su anda benimde 1 cm açıklığım var perşembe günü muayene olmuştum ayrıca rahim ağzında yumuşama ve bebeğin başı geliş pozisyonunda hala bekliyorum ara ara sancim oluyo ama düzenli değil 36+6 yim bugün doktorum her an gelebilir 10 gün sonrada gelebilir dedi haftam biraz erken olduğu için yat dinlen 1 hafta daha dayanalım en azından dedi bende sürekli yatıyorum ama az bisey yürüsem vajinamda batma ve sanci hissediyorum doktorum tmm dediğinde yürücem zaten hemen gelir diye düşünüyorum çarşamba tekrar gidicem bu arada
Herkese merhaba. Bende mart annesiyim inşallah38+6 dayız oğlumla. 2 hafta önce nstde sancı çıktı 2 kere nstye bağladılar 2.dede çıkınca alttan muayene oldum açılma yoktu. Geçen haftada gittiğimde 1 sancı çıkmıştı. Kasilmalarim gün içinde çok oluyo. Adet ağrısı gibi agrilarimda şiddetlenmeye başladı. Günde belki 10 15 kere belkide daha fazla karnım bi anda taş gibi oluyo. Surda 8 10 günüm kaldı. Sizce bunlar erken doğum belirtisi falan mi. Doktor yerleşmeye çalışıyordur falan dedi de ben gene de yaşayanlardan duymak istedim ☺
Bende kötü oldum perşembe gcesi mideme bir ağrı saplanmıştı sonra kustum sonrada titreme gelmişti acil gittik sancı çıktı yatış yapcaktı ben istemedim geçti şükür zaten doktorumda izne çıkmış dün gece geldi bugün kontorole geldim hayırlısıyla doğum zamnı belli olucak rabbim hepimizi bi avazda sağlıcakla kurtarsın inşHayirli geceler arkadaslar
Ben de kac aydir gelmemesi icin surekli evde durdum yatmaya calistim 38+1 oldum bu sefer de var olam sancilarim gitti gelmeyecek gibi. Bu sabah zaten bir de mide bulantisiyla uyandim hala bulaniyorum hafif afedersiniz ishal de var.
Kendimi hic iyi hissetmiyorum. Üsüttum mu bilemedim. Yarin kontrolu olan arkadaslar ins hayirli haberlerle dönerler. dogumu olan arkadasim sen de hayirla yavrunu en guzel sekilde al insallah
Canım kolay gelsin senin kaç günün var merak ediyorum ama artık takvim yok malum:))benim karnım çok sertleşiyor. Ama daha var 22 mart günüm doluyor Allah hepimize kolaylık versinGunaydin kizlar. Bakayım dedim gece doğuma kosturanlar var mi diye ama sakin geçmişe benziyor. Ben iyiyim bebek rahat.
Doğumla alakalı hiç belirtin yok. Bugün ev temizliği yapılacak.abla gelecek. Yoğun bir gun bizi bekliyor
Gunaydin kizlar. Bakayım dedim gece doğuma kosturanlar var mi diye ama sakin geçmişe benziyor. Ben iyiyim bebek rahat.
Doğumla alakalı hiç belirtin yok. Bugün ev temizliği yapılacak.abla gelecek. Yoğun bir gun bizi bekliyor
bende merak ediyorum bunuYa tek düşündüğüm şu 2.sezeryan olucak aynı yerden mi kesicek başka yerden mi
Ilkine gore daha mi çabuk yoksa daha mı geç ayaklancaz
Ikıncı sezeryan olanlar cevaplarsa sevinirim
GunaydinnnnSağol canım son 3 saatim 12ye kadar yeme içme serbestliğim bitecek yarin 8 gibi hastanedeyim ben bu gece nasıl uyurum bilemiyorum
Inanılmaz heyecan var. Sabah kavuşuyorum
insallah bi iki gune rahatlarsın canim.bend3 sormamistim ilkinde ama ben hic sonrasinda hissetmemistim bile.Valla bilmiyorum ki ne kadar olduğunu söylemediler bende sormak istemedim. Ama Doğumda kendimi çok zorladım kendim sebep oldum biraz galiba
sanki senin zaman yaklasmis bir iki gun kalmış.Herkese merhaba. Bende mart annesiyim inşallah38+6 dayız oğlumla. 2 hafta önce nstde sancı çıktı 2 kere nstye bağladılar 2.dede çıkınca alttan muayene oldum açılma yoktu. Geçen haftada gittiğimde 1 sancı çıkmıştı. Kasilmalarim gün içinde çok oluyo. Adet ağrısı gibi agrilarimda şiddetlenmeye başladı. Günde belki 10 15 kere belkide daha fazla karnım bi anda taş gibi oluyo. Surda 8 10 günüm kaldı. Sizce bunlar erken doğum belirtisi falan mi. Doktor yerleşmeye çalışıyordur falan dedi de ben gene de yaşayanlardan duymak istedim ☺
acaba baska bir doktora da mi gorunsen?Gunaydinnnn
Masallah gozunuzaydin simdiden. Gelismeleri bizede yaz.
Ya kizlar 38ci haftayi tamamladik. Makat gelis bebis son ana kadar dönme ihtimali varmi ? Doktor artik donmez diyo sezeeyan icin mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?