- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım daha var zamanın.içeriyi çok sevdi senin kuzun ..az kaldı amnesi kavuşmanıza iyi olsun da keyfi nasıl isterse:))Nstden çıktım kasılmalar düzensizmiş..bebek gayet hareketli yeri rahatmış. Sanırım çıkmaya niyeti yok daha vaktin var diyor nişanım geldi diyorum nişandan sonra haftalar da alabilirmiş Doğum bu hafta doğururum sanıyordum ama sanırım Mart’ı göreceğim bende hayırlısı olsun hayırlı zamanda inşllh.
Aynen hiç stresi yok çok rahat diyor sevindim tabi iyi olsun da geç gelse de olur bunu nst çeken kadın dedi yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım alttan bakar belki açılma falan var mı diye.Canım daha var zamanın.içeriyi çok sevdi senin kuzun ..az kaldı amnesi kavuşmanıza iyi olsun da keyfi nasıl isterse:))
Olmasın canım bu çok iyi bir durum maaşallah.açılma varsa o zaman değişir işler tabii hakkınızda hayırlısı ne ise o olsunAynen hiç stresi yok çok rahat diyor sevindim tabi iyi olsun da geç gelse de olur bunu nst çeken kadın dedi yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım alttan bakar belki açılma falan var mı diye.
suyunun durumu ultrasonda belli oluyo açılmanın belli olacağını da sanmıyorum galiba sadece bebek iyi durumda mi stresli mi o belli oluyo bide kasılma belli oluyoNstde Doğuma dair her şey belli olur mu, suyunun durumu açılma var mı falan diye yoksa sadece sancı mı belli oluyyr
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günleriniz olsunBu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Akşam nişanım geldi. Hastaneye geldiğimizde 4cm açıklık vardı. Sabaha kadar sancımı çektim. İki doz epidural alarak sancı faslını hafif atlatıp doğuma kendi sancımla girdim. Keyifli bir doğumdu. Darısı başınıza olsun inşallah
Gözun aydin canim.Allah anali babali büyütsün.dogumlar başladi bizde heycan artiiBu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Akşam nişanım geldi. Hastaneye geldiğimizde 4cm açıklık vardı. Sabaha kadar sancımı çektim. İki doz epidural alarak sancı faslını hafif atlatıp doğuma kendi sancımla girdim. Keyifli bir doğumdu. Darısı başınıza olsun inşallah
Bende var canım sanki bazen nefessiz kalacakmışım gibi geliyo özellikle gece yatarken çok oluyo burun tıkanıklığı gece var onada yüksek yastıkla yatarak çare buldum biraz olsun rahatlatıyo
Canım nefes darlığı var epeydir ayrıca çarpıntım da var gece uyandırıyor bazen..hayırlısı kavuşalım inşallah yavrularımıza
Nstde Doğuma dair her şey belli olur mu, suyunun durumu açılma var mı falan diye yoksa sadece sancı mı belli oluyyr
Gözün aydın olsun. Bol sütün olur inşBu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Bu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Canım ben bile heyecanlandım tarihi belli ılan arkadaşlara çok rahat güzel bir doğum olsun inşallah
Evet suyum azaldı canım ama bebeğin hareketleri çok arttı bu aralar suyla alakası var mı bilgim yok doğrusu seninde mi az suyunEvet cok zorluyo ama beni nefes alamamak :/ seninde suyun azdi dimi hareketleri nasil bebeginin canm
Ayy çok sevindim senin adına. Darisi başımıza ve çok guzel ozetlemissin doğumunu. Benim 3.doğumun olacak ama rahatlattı beniBu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma
Cnm.nst de bebegin kalp atimlarina ve sanci durumuna bakiliyor. Bebegin stresini bu sekilde olcuyorlar. Stres yaparsa bebek acisindan risk oldugundan nst yi onemsiyor drlar. Ultrasonda bebegin kanala girip girmedigi suyun miktarini ve bebegin gelisimine gore dr tahminde bulunabilir. Hatta soyle soyliyim kanala girmemisti ilk kizim nst de gayet iyiydi. Sadece gelisimi durmustu. Dr bakip dogumu baslatmak icin gun vermisti ama demisti ki bgn yrn gelir ama bnce haberin olsun sabah bi nst daha cektir hatta demiati. Nst yine bombostu ama aksamina suyum gelmisti. Iyi tecrubeli bi dr tahmin edebilir bnce:)Nstde Doğuma dair her şey belli olur mu, suyunun durumu açılma var mı falan diye yoksa sadece sancı mı belli oluyyr
Amin canım benim inşallah:)Amin insaallah hayirlisiyla kolay dogumlarimiz olsun canim
Amin Canım inşallah:)Amin canım cümlemizinkini kolaylaştırsın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?