2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım daha var zamanın.içeriyi çok sevdi senin kuzun ..az kaldı amnesi kavuşmanıza iyi olsun da keyfi nasıl isterse:))

Canım daha var zamanın.içeriyi çok sevdi senin kuzun ..az kaldı amnesi kavuşmanıza iyi olsun da keyfi nasıl isterse:))
Aynen hiç stresi yok çok rahat diyor sevindim tabi iyi olsun da geç gelse de olur bunu nst çeken kadın dedi yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım alttan bakar belki açılma falan var mı diye.

Nstde Doğuma dair her şey belli olur mu, suyunun durumu açılma var mı falan diye yoksa sadece sancı mı belli oluyyr

Aynen hiç stresi yok çok rahat diyor sevindim tabi iyi olsun da geç gelse de olur bunu nst çeken kadın dedi yarın da kendi doktoruma gidicem bakalım alttan bakar belki açılma falan var mı diye.
Olmasın canım bu çok iyi bir durum maaşallah.açılma varsa o zaman değişir işler tabii hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Bu sabah normal doğumla kızımı aldım kucağıma

Akşam nişanım geldi. Hastaneye geldiğimizde 4cm açıklık vardı. Sabaha kadar sancımı çektim. İki doz epidural alarak sancı faslını hafif atlatıp doğuma kendi sancımla girdim. Keyifli bir doğumdu. Darısı başınıza olsun inşallah

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü günleriniz olsun

Gözun aydin canim.Allah anali babali büyütsün.dogumlar başladi bizde heycan artii

Bende var canım sanki bazen nefessiz kalacakmışım gibi geliyo özellikle gece yatarken çok oluyo burun tıkanıklığı gece var onada yüksek yastıkla yatarak çare buldum biraz olsun rahatlatıyo

Evet cok zorluyo ama beni nefes alamamak :/ seninde suyun azdi dimi hareketleri nasil bebeginin canm

Gözün aydın olsun. Bol sütün olur inş

Masaallah gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insaallah:) ilk dogum muydu acaba? Kacinci haftadaydin canim :)

Ayy çok sevindim senin adına. Darisi başımıza ve çok guzel ozetlemissin doğumunu. Benim 3.doğumun olacak ama rahatlattı beni

Nstde Doğuma dair her şey belli olur mu, suyunun durumu açılma var mı falan diye yoksa sadece sancı mı belli oluyyr
Cnm.nst de bebegin kalp atimlarina ve sanci durumuna bakiliyor. Bebegin stresini bu sekilde olcuyorlar. Stres yaparsa bebek acisindan risk oldugundan nst yi onemsiyor drlar. Ultrasonda bebegin kanala girip girmedigi suyun miktarini ve bebegin gelisimine gore dr tahminde bulunabilir. Hatta soyle soyliyim kanala girmemisti ilk kizim nst de gayet iyiydi. Sadece gelisimi durmustu. Dr bakip dogumu baslatmak icin gun vermisti ama demisti ki bgn yrn gelir ama bnce haberin olsun sabah bi nst daha cektir hatta demiati. Nst yine bombostu ama aksamina suyum gelmisti. Iyi tecrubeli bi dr tahmin edebilir bnce:)

Kizlar tum gun kasildim. Ilk kizimda hic hatirlamiorum bu kdrini. Butun gun bi o yana bi yana kasildi durdu karnim. Oyleki on tarafimda gobek deligi cevresi fazla kasilmaktan aciyor hala. Alt tarafa baski yaptikca mesane cis baskisi yapio yada akintiya sebep oluyor. Gunde 3 5 olurdu bgn 20 30 olmustur. Hic boyle bisi yasayan yada duyan oldu mu? Dogum habercisidir diye dusumdum ama bir yandan da bi sikinti yoktur ins. Yrn kontrolum var perinatologuma gidicem takip dr um dopplerle bakilsin bir de diye istemisti gelisim yavasligi sebebiyle ordan çıkan sonuca gore dogumu baslatma karari alabilriim dedi bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…