2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim ikinci nasipse 5 yaşında oğlum var bu sezeryan olacak 15 marttan sonra alırız dedi dr bakalım hayırlısı hakkımızda
Allah bağışlasın canım benim de 3.5 yaşında oğlum var.ilki normal miydi?az kalmış hayırlısı ile sağlıkla kavuş yavruna inşallah

ins cnm komposto iciyorum su iciyorum sutum az bisi geliyo ama dahada gelecek ins ama smdi kuvezde okdugu icin sut lazm anne sutuyle duzelr dediler ya bakalim hayrlisi
Ins.bol bol sütun olsun canim.süt bebek emdikce cogaliyor.emziremedigin icin azdir.sut arttirici çaylardan kullan bence.eczanede satiliyor.bende cok işe yaramisti.hem.tadida guzel.

Allah bağışlasın canım benim de 3.5 yaşında oğlum var.ilki normal miydi?az kalmış hayırlısı ile sağlıkla kavuş yavruna inşallah
Allah bağışlasın canım ilkide sezeryandı şimdi bunu bile bile gidicem ya oyüzden daha çok korku var senin belli mi nasıl olacağı

Gece ruyamda nisan geldi :) onun disinda bi belirti yok canim, yani daha dogrusu sanci bilmedigim icin arada kasiklarim yokluyo ama nedir ne degildir bilmiyorum. Cok iyi yapmissin krese vermekle, bi 15 gundur evde cildiriyoruz kizla, iyice azgin inatci bisey oldu cikti. Bagirma aglama sebepsiz seyler. Valla bebek bakmaktan zor cocukla ugrasmak....

Doğum yapan arkadaşlar hayirli olsun allah analı babalı büyütsün inşallah Rabbim bizleride hayirlisiyla kurtarsin bu gün sabah kontrolüm vardı nst de sancı cıkmadı doğum belirtisi hiçbirşey yok dedi doktor normal doğumu bekliyoruz 40 haftayı doldurup suni sancıya kadar bekleyebiliriz dedi sabırsızlanıyorum bende bian evvel doğsun istiyorum

Allah bağışlasın canım ilkide sezeryandı şimdi bunu bile bile gidicem ya oyüzden daha çok korku var senin belli mi nasıl olacağı
Canım ilkinde yaşadık aynı şeyleri gayet biliyoruz o yüzden tıpkı sen gibi korkuyorum..benim ilki normal olmuştu en son tersti döndü doğum pozisyonuna.tekrar bir oyun etmezse normal görünüyor.ama canım tsh yüksek çıktı gebelikte çarpıntı zorluyor .4 mart kontrolde soracağım nasıl olur diye doktora.ama cerrahpasa sonuna kadar normali zorluyor bilemedim.

Senin ve bebeğin için hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah canım benimde 2 mart kontrolüm var suyum azalmıştı eğer dahada azaldıysa belki hemen alır gibi geliyo riske atmaz herhalde

Yavas yavas doğum tarihleri nelli oldu ne güzel doguranlarda basladi ne guzel doğum yapan anneler bizi unutmayin

Nefes darligi beni mahvediyo yasayan var mi baska bide burun tikanikligi var hic nefes alamiyorum yarin kontrolum var benimde ne dicek dr bakalm

Nefes darligi beni mahvediyo yasayan var mi baska bide burun tikanikligi var hic nefes alamiyorum yarin kontrolum var benimde ne dicek dr bakalm
Bende var canım sanki bazen nefessiz kalacakmışım gibi geliyo özellikle gece yatarken çok oluyo burun tıkanıklığı gece var onada yüksek yastıkla yatarak çare buldum biraz olsun rahatlatıyo

Senin ve bebeğin için hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah canım benimde 2 mart kontrolüm var suyum azalmıştı eğer dahada azaldıysa belki hemen alır gibi geliyo riske atmaz herhalde
Canım Sağolasın.riske atmaya hiç gerek yok büyüdü kuzular.doktor daha iyisini bilir. Önce Allah'a sonra onlara emanetiz.azcık kaldı senin hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Nstden çıktım kasılmalar düzensizmiş..bebek gayet hareketli yeri rahatmış. Sanırım çıkmaya niyeti yok daha vaktin var diyor nişanım geldi diyorum nişandan sonra haftalar da alabilirmiş Doğum bu hafta doğururum sanıyordum ama sanırım Mart’ı göreceğim bende hayırlısı olsun hayırlı zamanda inşllh.

Canım nefes darlığı var epeydir ayrıca çarpıntım da var gece uyandırıyor bazen..hayırlısı kavuşalım inşallah yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…