• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İn

İnşAllah canim inşAllah şeytan bana çok vesvese veriyor bundan kurtulmam lazim sanirim bir an önce
Sana söylüyorum ama o vesveseler bazen beni de bırakmıyor :( misal bugün.
canım bizde ilişki olmuyor :) neden dersen biraz beklenen bir bebek olduğu için eşim çok tedirgin yapmayalım boşver bişey olur diyor :) zaten benimde canım istemiyor bu dönemde . senle satlarımız aynıydı fakat benimki geç döllenme imiş . bugün 8+3 olduk inşallah. allahım korktugumuza uğratmasın
Eşim de olmasa da olur kafasında ama ben istiyorum yine de. Bizim de beklediğimiz, istediğimiz bi bebek ama her şey normalse olmasında hiç bir sakınca yok. Yine de sonrasında beni bi korku alıyor valla 🙈
Merhaba kızlar bende kasım annelerindenim inşallah 🙏🏻
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.
Kızlar 6+3 teyim bugün az önce birkaç kez yerimden kalkarken kaşırım battı sanki bana .böyle birşey yaşayan oldu mu?daha önce hiç olmamıştı ilkkez yaşadım bugün acaba bir sıkıntı mı oldu ya koltukta otururken anı kalktım 2 kere de battı zor doğruldum yani acıdı.
Bende de olur canım. Sorun yoktur. Korkma. Yine de Ani hareket etme.

Herkeze merhaba bende allah nasip ederse kasimda 2. kez anne olmaya adayim. sat 27 subat simdilik adet gunumun uzerinden 8 gun gecti ve hala dr gitmedim. Allah herkezin gonlundekini versin!!
Allah bağışlasın . Hoşgeldin, hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah :) kan verdin mi peki?
K Kutsal Alerji canım işte bende korkmuyor değilim bişey olur diye onun için yapmıyoruz. ama kontrolümde inşallah herşey yolundadır ondan sonra yaparız arada
Ben 8. Haftada iken doktor artık 8 sin olabilir demişti. Şu an 10. Haftadayım. Yarın 10 bitiyor nasipse.

Allah bağışlasın . Hoşgeldin, hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah :) kan verdin mi peki?

Ben 8. Haftada iken doktor artık 8 sin olabilir demişti. Şu an 10. Haftadayım. Yarın 10 bitiyor nasipse.
bende 2 hafta sonra kontrolde inşallah 11. haftanın içinde olacagım dr a danışmak istiyorum bu durumu, canım sende de bel ağrısı oluyor mu ve uyanınca dilin damağın kupkuru oluyor mu benimki o kadar kuru oluyor ki ağzımı oynatamıyorum

Kızlar merhaba geçmişi okudum üzücü haberler var çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yeniden güzel haberler aldırsın🙏🏼
Benimde bugün kontrolüm vardı minik fasülyemi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür analiz yapan arkadaşlar dkda130 atıyordu ve ultrason görüntüsüne de bir bakıversinler ☺️
66F1E628-A6D4-481B-AF27-BE13D018AEA5.webp

merhaba canım evet uzun zamandır yoktun , kaç haftalık oldunuz kolları ayakları oluşmuş muydu
bugün 7+3 olduk canım 8. haftanın içindeyiz çok şükür. valla ben hala kollu bacaklı bir bebek görüntüsü göremiyorum ultrason kağıdımda :-) hatta eşim de gidiyoruz geliyoruz çocuk hala 1 cm nasıl büyüyecek bu diyor :KK70: doktorda birşey söylemedi sanırım beklediğim görüntü için henüz erken, bir sonraki randevuya 1 ay sonra gelirsin dedi 11 haftalık olacağız o zaman kolunu da görürüm bacağını da diye düşünüyorum :KK36: sen nasılsın ne kadarlık oldunuz

bu arada arada bir okuyordum bebeklerini kaybeden arkadaşlarıma çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah... birde Berf0o0o Berf0o0o arkadaşımızı göremedim uzun zamandır onu merak ediyorum

bugün 7+3 olduk canım 8. haftanın içindeyiz çok şükür. valla ben hala kollu bacaklı bir bebek görüntüsü göremiyorum ultrason kağıdımda :-) hatta eşim de gidiyoruz geliyoruz çocuk hala 1 cm nasıl büyüyecek bu diyor :KK70: doktorda birşey söylemedi sanırım beklediğim görüntü için henüz erken, bir sonraki randevuya 1 ay sonra gelirsin dedi 11 haftalık olacağız o zaman kolunu da görürüm bacağını da diye düşünüyorum :KK36: sen nasılsın ne kadarlık oldunuz
:) eşin güzel söylemiş zaman geçmiyor sanki bana da büyümüyorlarmış gibi geliyor. ben en son 7+1 ken gitmiştim yani geçen hafta dr bu hafta elleri kolları ayakları oluşacak demişti açıkcası merak ediyorum ne durumda diye , bizde bugün 8+4 olduk bizde 9. haftanın içindeyiz o halde bir sonraki randevum ayın 15 inde çok heyecanlıyım :) allah korktugumuza uğratmasın

:) eşin güzel söylemiş zaman geçmiyor sanki bana da büyümüyorlarmış gibi geliyor. ben en son 7+1 ken gitmiştim yani geçen hafta dr bu hafta elleri kolları ayakları oluşacak demişti açıkcası merak ediyorum ne durumda diye , bizde bugün 8+4 olduk bizde 9. haftanın içindeyiz o halde bir sonraki randevum ayın 15 inde çok heyecanlıyım :) allah korktugumuza uğratmasın
iyi ki o heyecan var çok şükür rabbime :KK36: ben en çok kalbinin durmasından korkuyordum doktora ilk onu sordum kalbini görebiliyor musunuz diye banada gösterdi hala atıyor pıt pıt çok şükür, artık biraz daha rahat içim.. amiiin canım çok amin :KK200: ama bu 1 ay nasıl geçecek onu bilmiyorum tabi :)

iyi ki o heyecan var çok şükür rabbime :KK36: ben en çok kalbinin durmasından korkuyordum doktora ilk onu sordum kalbini görebiliyor musunuz diye banada gösterdi hala atıyor pıt pıt çok şükür, artık biraz daha rahat içim.. amiiin canım çok amin :KK200: ama bu 1 ay nasıl geçecek onu bilmiyorum tabi :)
bende ilk önce aynı şeyi sormuştum kalbi atıyor mu ilk onu söyleyin demiştim, şükür ki atıyordu inşallahta atmaya devam ediyordur. canım senin usg görüntünle bide bi üstte yeni usg görüntüsü atan arkadaşa baktım benimki sizinkilerden çok farklı neden ki anlamadım gitti , yani duruş ve yapı olarak farklı sizin ki yuvarlak gibi benim ki salatalık gibi :)

bende ilk önce aynı şeyi sormuştum kalbi atıyor mu ilk onu söyleyin demiştim, şükür ki atıyordu inşallahta atmaya devam ediyordur. canım senin usg görüntünle bide bi üstte yeni usg görüntüsü atan arkadaşa baktım benimki sizinkilerden çok farklı neden ki anlamadım gitti , yani duruş ve yapı olarak farklı sizin ki yuvarlak gibi benim ki salatalık gibi :)
allah allah nasıl ki acaba yükleyebilir misin fotoğrafını

Eklentiler

• 5BA8921F-2C4B-40C5-B5E1-5BFC4738010A.webp
    5BA8921F-2C4B-40C5-B5E1-5BFC4738010A.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 75
aa evet sanki ayakta dik duruyor gibi :) canım bence bunda korkulcak bişey yoktur ki olsa doktorun söylerdi mutlaka banada bu sefer kesemin şekli çok ilginç geldi yamulmuş bişeyler olmuş sanki :) ilk görüntümde yusyuvarlaktı halbuki. bu arada kesenin sağında olursa kız solunda olursa erkek diyorlar seninki de sağ tarafta gibi aslında :)

Back
X