- 12 Aralık 2012
- 2.788
- 3.348
- 208
B.evler'deyim canımHadi bakalım hayırlısı olsunnerde oturuyorsun sen Bağcılar mı
İnşallah canım, hepimiz iyi doktorlara denk gelelim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
B.evler'deyim canımHadi bakalım hayırlısı olsunnerde oturuyorsun sen Bağcılar mı
6 henüz çok yeniyizmerhaba, hayırlı olsun inşallah bu süreci hep birlikte sıkıntısız atlatırız :) kaç haftalık
Sana söylüyorum ama o vesveseler bazen beni de bırakmıyorİn
İnşAllah canim inşAllah şeytan bana çok vesvese veriyor bundan kurtulmam lazim sanirim bir an önce
Eşim de olmasa da olur kafasında ama ben istiyorum yine de. Bizim de beklediğimiz, istediğimiz bi bebek ama her şey normalse olmasında hiç bir sakınca yok. Yine de sonrasında beni bi korku alıyor vallacanım bizde ilişki olmuyor :) neden dersen biraz beklenen bir bebek olduğu için eşim çok tedirgin yapmayalım boşver bişey olur diyor :) zaten benimde canım istemiyor bu dönemde . senle satlarımız aynıydı fakat benimki geç döllenme imiş . bugün 8+3 olduk inşallah. allahım korktugumuza uğratmasın
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah.Merhaba kızlar bende kasım annelerindenim inşallah![]()
Bende de olur canım. Sorun yoktur. Korkma. Yine de Ani hareket etme.Kızlar 6+3 teyim bugün az önce birkaç kez yerimden kalkarken kaşırım battı sanki bana .böyle birşey yaşayan oldu mu?daha önce hiç olmamıştı ilkkez yaşadım bugün acaba bir sıkıntı mı oldu ya koltukta otururken anı kalktım 2 kere de battı zor doğruldum yani acıdı.
Allah bağışlasın . Hoşgeldin, hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah :) kan verdin mi peki?Herkeze merhaba bende allah nasip ederse kasimda 2. kez anne olmaya adayim. sat 27 subat simdilik adet gunumun uzerinden 8 gun gecti ve hala dr gitmedim. Allah herkezin gonlundekini versin!!
Ben 8. Haftada iken doktor artık 8 sin olabilir demişti. Şu an 10. Haftadayım. Yarın 10 bitiyor nasipse.K Kutsal Alerji canım işte bende korkmuyor değilim bişey olur diye onun için yapmıyoruz. ama kontrolümde inşallah herşey yolundadır ondan sonra yaparız arada
bende 2 hafta sonra kontrolde inşallah 11. haftanın içinde olacagım dr a danışmak istiyorum bu durumu, canım sende de bel ağrısı oluyor mu ve uyanınca dilin damağın kupkuru oluyor mu benimki o kadar kuru oluyor ki ağzımı oynatamıyorumAllah bağışlasın . Hoşgeldin, hayırlı olsun canım. Sağlıkla ilerlesin inşallah :) kan verdin mi peki?
Ben 8. Haftada iken doktor artık 8 sin olabilir demişti. Şu an 10. Haftadayım. Yarın 10 bitiyor nasipse.
merhaba canım evet uzun zamandır yoktun , kaç haftalık oldunuz kolları ayakları oluşmuş muyduSelam kizlar bi sure uzak kaldim buraya umarim herkes iyidirdün minigimi gormeye gittik 1 cm olmus bile iste buda fotografimiz
![]()
bugün 7+3 olduk canım 8. haftanın içindeyiz çok şükür. valla ben hala kollu bacaklı bir bebek görüntüsü göremiyorum ultrason kağıdımdamerhaba canım evet uzun zamandır yoktun , kaç haftalık oldunuz kolları ayakları oluşmuş muydu
:) eşin güzel söylemiş zaman geçmiyor sanki bana da büyümüyorlarmış gibi geliyor. ben en son 7+1 ken gitmiştim yani geçen hafta dr bu hafta elleri kolları ayakları oluşacak demişti açıkcası merak ediyorum ne durumda diye , bizde bugün 8+4 olduk bizde 9. haftanın içindeyiz o halde bir sonraki randevum ayın 15 inde çok heyecanlıyım :) allah korktugumuza uğratmasınbugün 7+3 olduk canım 8. haftanın içindeyiz çok şükür. valla ben hala kollu bacaklı bir bebek görüntüsü göremiyorum ultrason kağıdımdahatta eşim de gidiyoruz geliyoruz çocuk hala 1 cm nasıl büyüyecek bu diyor
doktorda birşey söylemedi sanırım beklediğim görüntü için henüz erken, bir sonraki randevuya 1 ay sonra gelirsin dedi 11 haftalık olacağız o zaman kolunu da görürüm bacağını da diye düşünüyorum
sen nasılsın ne kadarlık oldunuz
iyi ki o heyecan var çok şükür rabbime:) eşin güzel söylemiş zaman geçmiyor sanki bana da büyümüyorlarmış gibi geliyor. ben en son 7+1 ken gitmiştim yani geçen hafta dr bu hafta elleri kolları ayakları oluşacak demişti açıkcası merak ediyorum ne durumda diye , bizde bugün 8+4 olduk bizde 9. haftanın içindeyiz o halde bir sonraki randevum ayın 15 inde çok heyecanlıyım :) allah korktugumuza uğratmasın
bende ilk önce aynı şeyi sormuştum kalbi atıyor mu ilk onu söyleyin demiştim, şükür ki atıyordu inşallahta atmaya devam ediyordur. canım senin usg görüntünle bide bi üstte yeni usg görüntüsü atan arkadaşa baktım benimki sizinkilerden çok farklı neden ki anlamadım gitti , yani duruş ve yapı olarak farklı sizin ki yuvarlak gibi benim ki salatalık gibi :)iyi ki o heyecan var çok şükür rabbimeben en çok kalbinin durmasından korkuyordum doktora ilk onu sordum kalbini görebiliyor musunuz diye banada gösterdi hala atıyor pıt pıt çok şükür, artık biraz daha rahat içim.. amiiin canım çok amin
ama bu 1 ay nasıl geçecek onu bilmiyorum tabi :)
allah allah nasıl ki acaba yükleyebilir misin fotoğrafınıbende ilk önce aynı şeyi sormuştum kalbi atıyor mu ilk onu söyleyin demiştim, şükür ki atıyordu inşallahta atmaya devam ediyordur. canım senin usg görüntünle bide bi üstte yeni usg görüntüsü atan arkadaşa baktım benimki sizinkilerden çok farklı neden ki anlamadım gitti , yani duruş ve yapı olarak farklı sizin ki yuvarlak gibi benim ki salatalık gibi :)
tamam yüklüymallah allah nasıl ki acaba yükleyebilir misin fotoğrafını
çevremdekiler erkek çocugu salatalık gibi olurmuş kız ise yayvan ve yuvarlak olurmuş usg görüntüsündeallah allah nasıl ki acaba yükleyebilir misin fotoğrafını
iyi ki o heyecan var çok şükür rabbimeben en çok kalbinin durmasından korkuyordum doktora ilk onu sordum kalbini görebiliyor musunuz diye banada gösterdi hala atıyor pıt pıt çok şükür, artık biraz daha rahat içim.. amiiin canım çok amin
ama bu 1 ay nasıl geçecek onu bilmiyorum tabi :)