• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum . Yaklaşık 7. Haftaya giricez bu hafta. 5.Haftada progesteron hormonum 4.77 çikti ama doktor hic bir sey demedi değer bayağı düşük neden vermediğini gercekten merak ediyorum çok şükür lekelenme veya kanama.yok insAllah da.olmaz

Valla ben de anlamadım. İyice karıştı okuduklarımla 😃
benim de karından bakılan usg de bu şekilde. Benim de öyledir o zman heralde :))

Allah sabır versin. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin tekrar inşallah. .Çok üzüldüm canım. :KK43:

Canım yaaa :KK43: Allah sabır versin, Yavrunu sana bağışlasın. En hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olur tekrar inşallah.

Kıyamam ona yaa :KK43: çabucak toparlarsın inşallah.

Senle aynıyız biz. Rabbim bağışlasın inşallah. Ben en son dün gördüm. 1 ay göremeyecem. Nasıl dayanırım bilmiyorum

Al benden de o kadar canım. Allah korusun :KK43: ben 10. Haftadayım. Dün gördüm en son.

Hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de pcoluyum. Kasımda soğan kürü yaptım ama olmadı o zaman. En son kaplıcaya gittim. Sonrasında hamile kaldım. Etki etti mı bilemiyorum ama.
sizin de bebeğiniz hayırlı olsun, rabbim yazmış birşeyler vesile oluyor işte çok şükür. sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Kızlar sizlere bir şey sormak istiyorum . Yaklaşık 7. Haftaya giricez bu hafta. 5.Haftada progesteron hormonum 4.77 çikti ama doktor hic bir sey demedi değer bayağı düşük neden vermediğini gercekten merak ediyorum çok şükür lekelenme veya kanama.yok insAllah da.olmaz
Merhaba.Benim de ilk ogrendigimde 17 cikti.Bana da degerim dusuk gibi geldi ama doktor degerin iyi dedi..Alt sinir ne diye bakayim dedim.Yazmiyordu..Benim de hiç fikrim yok.

Merhaba.Benim de ilk ogrendigimde 17 cikti.Bana da degerim dusuk gibi geldi ama doktor degerin iyi dedi..Alt sinir ne diye bakayim dedim.Yazmiyordu..Benim de hiç fikrim yok.
Bende bi bilsem . Yükseldi mi onu da bilmiyorum sadece bir kere kan verdim iki hafta sonfa tekrar gidicem

2253769
kizlar işte progesterin değerim yaninda bir sey yazmiyor

Kuzum hiç bilmiyorum. Doktorum ne böyle bi şey istedi ne den ben baktım. Ultrasonda bi problem yoksa gerek yok zaten ilaca. Ben kullanıyorum ama benim 2. Bir boş kesen var. Ondan dolayı doktor kullan dedi
K Kutsal Alerji aynen canım randevu gününü iple çekiyorum, hep bi tedirginlik var herşey allahtan , inşallah bişey olmaz bebişlerimize sen kaç haftalık oldun tam
Ayy sorma. En çok da ilişki sonrası çok tedirgin oluyorum. Acaba bi şey oldu mu diye. Allah bağışlasın inşallah sâğlıklı ise. Ben bugün 9+5 im ama arkadaşımın ölçümüne göre 9+3. Az bi fark olabiliyor böyle. Haftasına göre uyumlu dedi. 23 mm idi pazartesi günü. Senin ?

Kuzum hiç bilmiyorum. Doktorum ne böyle bi şey istedi ne den ben baktım. Ultrasonda bi problem yoksa gerek yok zaten ilaca. Ben kullanıyorum ama benim 2. Bir boş kesen var. Ondan dolayı doktor kullan dedi

Ayy sorma. En çok da ilişki sonrası çok tedirgin oluyorum. Acaba bi şey oldu mu diye. Allah bağışlasın inşallah sâğlıklı ise. Ben bugün 9+5 im ama arkadaşımın ölçümüne göre 9+3. Az bi fark olabiliyor böyle. Haftasına göre uyumlu dedi. 23 mm idi pazartesi günü. Senin ?
Canim çok şükur kanama fln olmadı inşAllah olmaz da merak ediyorum bende mesela bu kadar düşükken yumurtlama bile olmazmiş ultrasonda gayet güzel dedi doktor bebeğikalp atisi gördük iki hafta sonraya çagirdi dinlemek için

Canim çok şükur kanama fln olmadı inşAllah olmaz da merak ediyorum bende mesela bu kadar düşükken yumurtlama bile olmazmiş ultrasonda gayet güzel dedi doktor bebeğikalp atisi gördük iki hafta sonraya çagirdi dinlemek için
İki hafta sonra gümbür gümbür duyarsın inşallah canım. Doktor gayet güzel demiş. Stres yapma. Stres çok etkiler hormonları. Sabırla bekle canım.

Bende Nagihan Kaya'ya gidiyorum şu an, ama hamile olduğu için başka bir doktor belirleyeceğiz, Nagihan hoca yönlendireceğim dedi bakalım☺
Hadi bakalım hayırlısı olsun 😊 nerde oturuyorsun sen Bağcılar mı

canım bizde ilişki olmuyor :) neden dersen biraz beklenen bir bebek olduğu için eşim çok tedirgin yapmayalım boşver bişey olur diyor :) zaten benimde canım istemiyor bu dönemde . senle satlarımız aynıydı fakat benimki geç döllenme imiş . bugün 8+3 olduk inşallah. allahım korktugumuza uğratmasın

Kızlar 6+3 teyim bugün az önce birkaç kez yerimden kalkarken kaşırım battı sanki bana .böyle birşey yaşayan oldu mu?daha önce hiç olmamıştı ilkkez yaşadım bugün acaba bir sıkıntı mı oldu ya koltukta otururken anı kalktım 2 kere de battı zor doğruldum yani acıdı.

Kızlar 6+3 teyim bugün az önce birkaç kez yerimden kalkarken kaşırım battı sanki bana .böyle birşey yaşayan oldu mu?daha önce hiç olmamıştı ilkkez yaşadım bugün acaba bir sıkıntı mı oldu ya koltukta otururken anı kalktım 2 kere de battı zor doğruldum yani acıdı.
bende de olmuştu bazen ani harekette yine oluyor. dedgin gibi acıyor ve batıyor bence normal bişey , zararı yok diye düşünüyorum

Back
X