Korkutmak istemem ama benimkide rahat geçmedi ama dayanılmayacak gibi değil. Geneli iyi geciyomus amaBirşey sorucam size umarım cevap verirsiniz aşılamada ağrı yasadinizmi ağrılı bi işlemi acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkutmak istemem ama benimkide rahat geçmedi ama dayanılmayacak gibi değil. Geneli iyi geciyomus amaBirşey sorucam size umarım cevap verirsiniz aşılamada ağrı yasadinizmi ağrılı bi işlemi acaba ?
1 hafta oldu asilama bekliyorum igne etkisi takibi ile huniye adayim umutsuzunNaptınız kızlar varmı bi gelişme eylülde yaptıranlar sonuç almıştır artık güzel haberler yokmu hiç bu ara gerçi olsa da üzülüyorum olmasa da ya olunca neden ben değil olmasa neden böyle falan amaan napalım ya kendimizi üzmeye değermi
Ablacim istersen ben sana cevap vereyim. Asilama isleminde hic agri hissedilmiyor. Sadece ordekagzini takiyor kanulu yerlestiriyor ve yikanmis spermleri kanulden senin rahmine şiringayla gonderiyor. Sonra bi 15-20 dk uzandigin masada dinlendiriyorlar. Sonra normal hayatina devam ediyorsun. Tabi ilk asilama yaptigin gun dinlenmeni tavsiye ederim. Ben isten 2 gun izin alip bi guzel dinlenerek gecirdim. 7 ekim tahlil gunum merakla bekliyorum sonucuBirşey sorucam size umarım cevap verirsiniz aşılamada ağrı yasadinizmi ağrılı bi işlemi acaba ?
Amin tesekkur ederim gögüs agrisi yasadim canim baska bi belirtim olmadıMaşaallah. Rabbim esirgesin senide bebislerini de. Asilamadan sonraki belirtilerini hatirliyor musun. Paylasirsan sevinirim
Korkutmak istemem ama benimkide rahat geçmedi ama dayanılmayacak gibi değil. Geneli iyiUnutulmiycak bi aciydi benim icin anestezi istedim yapmadilar fakülte olduğu icin heralde pazartesi asilama günüm insallah rahat gecer diye dua ediyorumİnşallah canım son olsun bu yaşadıkların, çok zor süreçler gerçekten yaşamayan bilmez, bu ay bişey yapmıyoruz umudun yok ama inan bişey yapmadığım için daha rahat geçiyo yapsak daha çok umutlanıyoruz zoe oluyo sonra o negatifler, bende film çektirmiştim ama anestezili aldığımdan acısını bilmiyorum ama ona dayandıysan bundan pek etkilenmezsin eminim
Umarim dedigin gibi agrisiz bi sekilde atlatırım senin icinde hayirlisi olsun canim insallah bebegin senle beraberdir rabbim kucaklarimizi gobislerimizi bos bırakmasınAblacim istersen ben sana cevap vereyim. Asilama isleminde hic agri hissedilmiyor. Sadece ordekagzini takiyor kanulu yerlestiriyor ve yikanmis spermleri kanulden senin rahmine şiringayla gonderiyor. Sonra bi 15-20 dk uzandigin masada dinlendiriyorlar. Sonra normal hayatina devam ediyorsun. Tabi ilk asilama yaptigin gun dinlenmeni tavsiye ederim. Ben isten 2 gun izin alip bi guzel dinlenerek gecirdim. 7 ekim tahlil gunum merakla bekliyorum sonucu
Hadi hayırlısı aşılamadan bir iki olumlu sonuç görelim ya inş senden duyarız canım şöyle ikizler falan ne güzel olur1 hafta oldu asilama bekliyorum igne etkisi takibi ile huniye adayim umutsuzun
Ben uzun yola çıktım baya 8-9 saatlik falan dr sorun olmaz demişti ama tutmadıaşılama sonrası spor yapanınız oldu mu?
Insallah canim pek sanmiyom da mucize falan olurHadi hayırlısı aşılamadan bir iki olumlu sonuç görelim ya inş senden duyarız canım şöyle ikizler falan ne güzel olur
Olur olur ben hissediyorum senin de imzanı görücez Ben hariç herkesin oluyo çünküInsallah canim pek sanmiyom da mucize falan olur
Belki bidahaki sefere senin tutar inşallahOlur olur ben hissediyorum senin de imzanı görücez Ben hariç herkesin oluyo çünkü
İnşallah canım isteyen herkese nasip olsun bu duyguBelki bidahaki sefere senin tutar inşallah
Amiiinn inşallah bende umitsizim hiç olcak gibi gelmiyo yani inşallah olur tabi olmazsa bidahaki ay yine aşılama denicemİnşallah canım isteyen herkese nasip olsun bu duygu
Ben de oyle dusunuyorum ben haric herkez 3ledi yalnz degilsn bak yillar olduOlur olur ben hissediyorum senin de imzanı görücez Ben hariç herkesin oluyo çünkü
Benimkiler de ikiledi napalım kaderimiz böyleymişBen de oyle dusunuyorum ben haric herkez 3ledi yalnz degilsn bak yillar oldu
Bana aşılama vermedi dr bi kere denedik herşeyden nedenseAmiiinn inşallah bende umitsizim hiç olcak gibi gelmiyo yani inşallah olur tabi olmazsa bidahaki ay yine aşılama denicem
Yani sende isteyebilirsin tekrardan aşılama genelde insanların ilk aşılaması tutmuyo diyolarBana aşılama vermedi dr bi kere denedik herşeyden nedense
Amin canim insaallah. Merak etme ben 2 tane rahim filmi cektirdim onlar benim cektigim en korkunc agrilardi simdiye kadar. Asilamada hicbir agri hissetmedim ki zaten acitacak hicbirsey yapmiyorlar merak etme
Umarim dedigin gibi agrisiz bi sekilde atlatırım senin icinde hayirlisi olsun canim insallah bebegin senle beraberdir rabbim kucaklarimizi gobislerimizi bos bırakmasın
Evet bende öyle duydum hep burda da genelde öyle bi durum var ama yıldım ben ümitlenmekten ya olmicaksa da olmasın diyorum saldım artıkYani sende isteyebilirsin tekrardan aşılama genelde insanların ilk aşılaması tutmuyo diyolar