Gebeliğe Hazırlık 2019 da HSG NEREDE ÇEKİLDİNİZ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

olite

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2008
1.739
4.619
658
Kızlar merhaba ben hsg çektiricem sonomed ve hekimoğlunu aradım. Sonomed 650 hekimoğlunda 350 baya fark varr. Sizler nerde ne kdra hsg çektirdiniz bana yardımcı olabilir misiniz. Forumda net bilgi bulamadım son yıla dair.

ben devlette yaptırdım cok da memnun kaldım acıkcası .

Bende yaptırırım acısından fln korkum yok ama işyerinden sürekli izin almak istemedipşm için birde haftasonuna denk geldiği için özelde çektirmek istiyorum.

Yok mu çektiren başka biri.
Hsg de bana dr 3 günlük antibiyotik ve çektirmeden 2 saat önce bir tane içmem için ağrı kesici yazdı. Eşimin bişe kullanması gerekiyor mu. Eşim banada kullan dedi diyo ama ben orayı kaçırmışım.

Esinin hsg ile hic ilgisi yok ki, onun bir sey kullanmasi gerekmiyor. Sperm ornegi verecekse onu bilemiyorum.

Eşinle alakası yok canım mevzunun. O seni lobide bekleyecek :) ben fulya açık mr’da çektirdim. Çok da memnun kaldım çok kibarlar en ufak ağrım acım olmadı. 600₺ idi. Çektirmeden önce ben antibiyotik de ağrı kesici kullanmadım. Çektirdikten sonra antibiyotik yazdı ordaki doktor enfeksiyon olmasın diye, o kadar

Çok sağolun kızlar bende hekimoğlundan aldım randevu cumartesi günü çektireceğim hayırlısı ile inşallah bişe çıkmaz

Ben cevat albayrak’a yaptirdim sisli echomar cok memnun kaldim sifir aciydi. 600 tl. Nisan ya da mayis gibiydi 2019

Ben esenyurt esencanda çektirdim 320 tl ilaçlı çok memnun kaldım 4 ay önce çektirdim

Abadolu yakasında donomed diye bi yer var ben orayı aradım 650 tl dedi. Çok pahalı gerçekten o yüzden hekimoğlundan aldım randevu.
Hekimoğlunda çektiren var mı.

Kızlar yok mu deneyimlerini paylaşabilecek birileri

ben ümraniye devlet hst de cektirdim benki igneden korkuma doktora gitmem hicbisey olmadı cok da memnun kaldım

Kızlar bende rahim filmimi çekildim hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrım sızım olmadı. Tüplerim açık Allaha şükür ancak uterus arkuat görünümündeymiş bu bir sıkıntı yaratır mı

Merhaba ,

Doktorum DR.Cevat Bayrak'ı önerdi .Ancak ben anestezili yer arıyorum.Istanbul'da anestizi ile çekim yapan yer var ise ppaylaşır mısınz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…