- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Her zaman dualarımdasınızAmin inşallahhh canım yAaaa,bol bol dua edin bana lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman dualarımdasınızAmin inşallahhh canım yAaaa,bol bol dua edin bana lütfen
Aminnn inşallaaahhhhoy oy kıyamam Allah bağışlasın işallah sağlıklı sıhatli
Allah rıza olsun canimHer zaman dualarımdasınız
İkizlerin baskısı daha cok oluyor demek ki :)inşallah geçici bir süredirSagolun kizlarrrrr ama cikardimmm aglamis gibiyim yuzum kizardi gozlerim sulandi. Oglumda hic boyle olmamistim hayirrrrr istemiyom bulanan bi mideeee cok kotuuu.
Ben ayva kraker ve leblebi tüketiyorumKizlar sabah 9 gibi kahvalti yaptim (bu arada cok yemem kahvaltiyi) bi agirlik coktu ustume zaten sabah zor kalkmistim geri uyumusum 12ye kadar esim aramasa daha uyanmicakmisim. Kalktigimdan beri midem bulaniyo su ictim ama bogazimda haa cikti haa cikacak ne bastirir bunu. Cok kotu biseyyyyy
Kesin soracagım cok merak ettim clexane ben de kullanıyorum. Ne zaman cagırdı bi daha? bana 1 hafta sonra gelişimini görecegim ondan sonra ayda bir olur dedi 11 veya 12. Haftayı istiyor
Klasik cubuk kraker iyi geliyor bana içim çok yanınca da elma yiyorum
laiyka dün ben gene şiştim ne progesteronmuş şişip şişip iniyom balon gibi oldum
Ikiz mi degil mi bilmiyorum ama hayirlisiyla cikarsa yada cikarlarsa cekecegi var benden esimde dalga geciyo insan kendine boyle yapmak icin once para harcar mi diye bunlar gecici dedim sen sonrasini dusunnnn. Dun gecede uyandiriyo beni tam daliyodum ne guzel. Aklima geldi biz yardimci mi tutalim yoksa annenin yanina mi gitmek istersin diyo. Dur daha bisey belli bile degil zamani gelsin doguma yakin konusuruz dedim uyumusum hemen zaten uykucu biriyimdir iyice kafam kalkmaz oldu yastik beni cagiriyor resmennn.İkizlerin baskısı daha cok oluyor demek ki :)inşallah geçici bir süredir
Normalde evden kraker eksik olmaz cocukta cok sever bakiyorum hepsini bitirmisler. Ekmek kemiricem azBen ayva kraker ve leblebi tüketiyorum
Allah sabır versin canım çok iyi anlıyorum seni insan ne düşüneceğini bilmiyor. Ben 12. Haftada kaybettim bebeğimi Allah kimseye yaşatmasın bir daha göstermesin inşallah. Sağlıkla hayırla tekrar nasip etsinBen hala hastanedeyim, düşük yapıyorum çok üzgünüm bu ikinci denememde aynı hüsran. Hersey baştan iyiken nasıl bi anda böyle oluyor anlamıyorum. Artık hiçbir Umudum yok, elimizden gelen herseyi yaptık takdir Allah’ın. Böyle uygun görmüş Rabbim. Çok kötüyüm. İnşallah sizlerin gebeliği sağlıkla devam eder Arkadaşlar, kendinize çok dikkat edin..
ben 4 ay çektim 6 kilo verdim. Anneme gidiyordum yemeğe. Dayan kuzum geçecek.Sagolun kizlarrrrr ama cikardimmm aglamis gibiyim yuzum kizardi gozlerim sulandi. Oglumda hic boyle olmamistim hayirrrrr istemiyom bulanan bi mideeee cok kotuuu.
Valla 1 keresi gozumu korkuttu 4 ayi dusunemiyorummmm. Az corba bisey icmeyi denicem.ben 4 ay çektim 6 kilo verdim. Anneme gidiyordum yemeğe. Dayan kuzum geçecek.
Sagol canım inşallah. Hep beraber kucağımıza alalım.C A N O hayırlı olsun gözünaydın canım sağlıkla kucaklamak da nasip etsin
hatta çorbaya ekmek doğramyı dene. Ben o zamanlar en çok makarna yiyordumm. Midemi bastırsın diye.Valla 1 keresi gozumu korkuttu 4 ayi dusunemiyorummmm. Az corba bisey icmeyi denicem.
Aminn inşallah canımSagol canım inşallah. Hep beraber kucağımıza alalım.
Valla ogure ogure yedim. Soylemesi ayip dun brokoli corbasi yapmistim. Baslarda cikaricak gibi oldum da simdi iyiyim cok sukurhatta çorbaya ekmek doğramyı dene. Ben o zamanlar en çok makarna yiyordumm. Midemi bastırsın diye.
Pgd den bahsediyorsan yapılmadı. Kontrollerde doktorların cihazlarının yeterliliği kontrol ediliyor muEğer genetiğe göndermediyseniz zaten 11-14. Haftalar ikili tarama haftası perinatolog ilr ense kalınlığı ölçüp kan veriyorsun.
Ayy şişkinlil kötü valla beniö akşamları kaburgama batıyorki yani en sonr 6 aylık hamileydim kaburga bakması olduğunda. Birde kilolu gebe kaldım ben yaa
Bende kıyafet baktım elbise düşünüyorum gebe çorabıyla baktım birkaç siteye ama indirim yazıp normal fiyattan veriyorlae birde denemeden almaya çekiniyorum nedense. Benimde akşamları oluyor şişkinliğim ve sabaha sadece kilom kalıyor. Zaten ben kan testini öğrendiğimden beri gebe pantolonlarımı giyiyorumPgd den bahsediyorsan yapılmadı. Kontrollerde doktorların cihazlarının yeterliliği kontrol ediliyor mu
Yani tarama ölçümleri etkin mi ki yeterince
Benim akşam oluyor genelde şişliğim sabaha iniyor bu sabah o da olmadı yeni pantolonlar için black friday i bekliyom
Kızlar doktordan geldim. Kuzumun kalp atışı başlamış. Sesini de duyduk çok şükür.
Bir aksilik oldu...
Karnım agrıyordu, belimi sıkıyor gibi hissediyordum ya. İçeride foliküller varmış ve büyümüşler. 10 cm den küçük olduğu için takip olacak dedi. Bol su ve yürüyüş dedi. Eger şikayet artarsa hastanede sıvı tedavisi olur dedi..
Var mı böyle folikül olan arkadaslar. İlac kullanımın dan geriden gelen yumurtalarmış.
10 gun sonra kontrol