- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.454
Sagol canimmm. Allah razi olsunnAy hadi hayirlisi canimm :))
Aynen o ole biliyorm da yumrtlama donemmden once olmstu erken buyudugunden:) normal miydi canim dogumun. Inss saglikla alirsn kucagina hepimiz icin inss:)Ben ilk çocuktan tecrübeli biri olarak yazıyorum. Haftası aynen hesaplanıyor. 39+1 de doğum yapmışım buda aynı olur bir aksilik olmazsa tabi. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)
O kadar olacak. Bende esime yapıyorumAmin canim aminnn. Saglikli sekilde alalim kucaklarimiza benimde midem bulaniyo hafiften. Dunden beri vardi konduramadigim icin hamileyim diye esime soyleyememistim bugun soyledim aaayyy simdiden nazlar niyazlar basladi diyodedim bunlar iyi gunlerinnnn 1 tanesinin 1 nazi olur iki cikarsa yandin sennn. Ilkinde cahilligime geldi bisey hissedemedim ama bunda tecrubeliyim diyeee
Insallah canım. Sezeryan ile doğum yaptımAynen o ole biliyorm da yumrtlama donemmden once olmstu erken buyudugunden:) normal miydi canim dogumun. Inss saglikla alirsn kucagina hepimiz icin inss:)
Evet bende bakıyorum ama gelmedi galiba. Insallah Herşey yolunda gidiyordur.Bugun doktora gidecek biri yok muydu kizlar kafam karisti cuma miydi iki kisi vardi sanki:))
Aynen canım pazartesi gidince söylerimGöz kararması bende de oluyor. Kimisi belirtileri yoğun yaşıyor. Insallah uzun sürmez. Bulantın devam ederse doktoruna söylemelisin.
Çok şükür
Evet ilacı oluyor canım. Ben hiç ihtiyaç duymadım ama kullanan arkadaşlar var.Aynen canım pazartesi gidince söylerim
Bulanti hapi felan oluyomu canım
Doktorum sehir icindendin dimi dedi evet dedim buraya kan vermeye geliceksin demisti. 2 gun sonra yine gel dedi iste degere katlanmismi bakicaklar. Belki benim cift embriyo diye erken cagirmistir cunki iki tanenin degeri hemen yukseliyo diye olabilir.YaOrkide_sever bizim senle herşeyimiz aynı gündü bir tek test günümüz farklı niye doktor 12 günde istediki acaba bide sonucu alınca tekrar doktoramı çağırdılar seni?
Var bulanti ilaci canim ben bi ara cok fena usutmustum geniz akintim midemi bulandiriyomus vermisti doktor. Gebelik icinde vardir kesinEvet ilacı oluyor canım. Ben hiç ihtiyaç duymadım ama kullanan arkadaşlar var.
Yiyemiyorum zaten azcık mercimek çorbası iciyorumOyy baya zorlasmis senin canim simdiden:s hep dinlenmeye cals. Bulanti olunca bisi de yiyemessin ki
Kapi kilitlicek ne var kiKızlar evde tekken duşa girip kapıyı sakın kilitlemeyın başınız dönebilir. Dikkat
İçerisi buhar yapıyor ve ben bu sebepten ilk gebeliğimde az daha banyoda baygınlık geçiriyordum. Kapıyı açarken ayağım kaydı eşimi çağırmıştım Allah'tan belimden tuttu yoksa gitmiştimKapi kilitlicek ne var kicolugu cocugu yatirip bende bi bici bici yapimmm 4 gundur kokustummm
Allah korusun canimm amannn. Ben normaldede kilitlemem bu sebeplerden insanlik hali.İçerisi buhar yapıyor ve ben bu sebepten ilk gebeliğimde az daha banyoda baygınlık geçiriyordum. Kapıyı açarken ayağım kaydı eşimi çağırmıştım Allah'tan belimden tuttu yoksa gitmiştim
Amin canım. Aynen Herşey insanlar içinAllah korusun canimm amannn. Ben normaldede kilitlemem bu sebeplerden insanlik hali.
Bn yarın gidicem inş kese görebiliriz hayırlısıylaBugun doktora gidecek biri yok muydu kizlar kafam karisti cuma miydi iki kisi vardi sanki:))
Hayirli olsunnn insallah gorursunuzzzzBn yarın gidicem inş kese görebiliriz hayırlısıyla
Bende yarın gidiyorumBn yarın gidicem inş kese görebiliriz hayırlısıyla
Doktorum sehir icindendin dimi dedi evet dedim buraya kan vermeye geliceksin demisti. 2 gun sonra yine gel dedi iste degere katlanmismi bakicaklar. Belki benim cift embriyo diye erken cagirmistir cunki iki tanenin degeri hemen yukseliyo diye olabilir.