- 2 Ocak 2018
- 498
- 1.247
Kalp atımını duydunuz mu ymrsisBenim transferim 12 ekim bebeği ilk kez 2 gün önce gördüm alttan muayenede aramızda 6 gün var sanki erken bakmışlar gibi yolk sac varmıydı kese kontrolünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atımını duydunuz mu ymrsisBenim transferim 12 ekim bebeği ilk kez 2 gün önce gördüm alttan muayenede aramızda 6 gün var sanki erken bakmışlar gibi yolk sac varmıydı kese kontrolünde
Cnm göründümü nokdu naptın benim chma 21 gün oluyo transfer olalı bndede görünürmü kiAma açılmiyor
Kese gördüm canım amaCnm göründümü nokdu naptın benim chma 21 gün oluyo transfer olalı bndede görünürmü ki
Benim görülmez o zaman peki sen kaç kere kan verdin ben iki kere verdim 12.gün 75 14.gün 221 çıktı doktor bihafta sknra tekrar verirsin delik deşik olmursun dedi sen en son hangi degeri gördünde gittin kese görmeyeKese gördüm canım ama
Kalp atisi icin duyulmadı
pazatesi tekrar gidicem
Yolk sac diye bebeğin kesesinin içindeki ikinci kese o varsa bebek var demek oluyorNe varmıdı kese kontrolunde anlamdım canım :/
Böyle bişey demedi hiç canımYolk sac diye bebeğin kesesinin içindeki ikinci kese o varsa bebek var demek oluyor
Ultrason görüntüsü varmı elindeBöyle bişey demedi hiç canım
Var foto koymaya çalisiyorum ama koyamadım canımUltrason görüntüsü varmı elinde
İnternettem yolk sac ultrason görüntüsü yazıp görsellere bakarsan çıkıyor az çok anlayabilirsin karşılaştırıncaVar foto koymaya çalisiyorum ama koyamadım canım
12ve 14.günden sonra bidaha kan vermedim canımBenim görülmez o zaman peki sen kaç kere kan verdin ben iki kere verdim 12.gün 75 14.gün 221 çıktı doktor bihafta sknra tekrar verirsin delik deşik olmursun dedi sen en son hangi degeri gördünde gittin kese görmeye
Cnm görüntü bulanık mı karanlık mı anlayamadım yazılar flnda okunmuyor bak ben örnek bir ultrason bulup ekliyicem
Ben vercem yarın tekrar sonuca göre haftaya gitcem nasipse doktora bide sen ilaçlara devam ediyormusun iğne jel ve estrofem falan kullanıyor musun12ve 14.günden sonra bidaha kan vermedim canım
Yaa hayrlı olsun maşallah kalbinide duyarsın inşallah
Coraspin 100Ben vercem yarın tekrar sonuca göre haftaya gitcem nasipse doktora bide sen ilaçlara devam ediyormusun iğne jel ve estrofem falan kullanıyor musun
İnşallah canım kalbini duymadan rahat edemicem hala kendimi hamile gibi göremiyorumYaa hayrlı olsun maşallah kalbinide duyarsın inşallah
Tmm kuzum bnde kullanıyorumda sorayım dedim kese görünce bırakılıyomu diyeCoraspin 100
Crinone jel ve folik asit kullanıyorum canım
Göruntu kalitesi böyle canım çok kaliteli değilCnm görüntü bulanık mı karanlık mı anlayamadım yazılar flnda okunmuyor bak ben örnek bir ultrason bulup ekliyicem