Evet. Yedikten sonra şeytana uydum diye sayıklamaya başladımAfiyet olsunson zamanlarinda cok tatli seyler tuketme canim. Ben zamaninda yedim bir sistim butun 8 aya bedel oldu.
Öhö öhö Ayy öksürük tuttuValla tatli ismi verdin diye yaziyorumyine kolay etimek tatlisi mercimek koftesi az bi kurabiye.
Biri mercimek köftesimi dediay bu akşam yapmazsam rahat uyuyamam şimdi ben
Bende 7. Haftadayım ikiz olduğu için midir bilmem bariz göbeğim cıktıKızlar sizin göbeğiniz çıktımı benim pantolonlarım fln olmuyor pijamalarda aynı şekilde kilo vermeme rağmen göbeğim çıktı erken değilmi ?
Basit bisey canim isteyen yapabilir bence. Bu arada senin yemek yarisman vardi tarif kapicam diyodun nolduÖhö öhö Ayy öksürük tuttuisim vermeyelim, aş erenler olabilir
ultrason normal dedi cnm kan verdim sonuca bakalim aricaz dediler estrofem baslicaz.Gittin mi canim hastaneye basladin mi?
O gobek bende tedavi basindan beri varBende 7. Haftadayım ikiz olduğu için midir bilmem bariz göbeğim cıktı
Hayirli olsun canim rabbim bu sefer guldursun yuzunu insallah. Kesin dna testine yollucakmisiniz?ultrason normal dedi cnm kan verdim sonuca bakalim aricaz dediler estrofem baslicaz.
Kaptım tabiiiBasit bisey canim isteyen yapabilir bence. Bu arada senin yemek yarisman vardi tarif kapicam diyodun noldu
Haklisin canım ben 6 ay önce açik miyom ameliyatı olmuştum bi nevi sezaryan. Sonrada tup bebek tedavisi hep bunların etkisiO gobek bende tedavi basindan beri varama sonucta iki tane daha cok yer kaplar genisletir
Sagol canim benim ne zaman keyfim gelirde o zaman giriyorum mutfagaKaptım tabiiiönümüki hafta başı Yapcam, sende katıl Nevreste ye tarifi özelden yazman gerekiyor o sana tarif bulur. Soğuk mezeler zaten kolay geçecek
Canım ben kaçırdım geçmiş olsun sana ne oldu ki?ultrason normal dedi cnm kan verdim sonuca bakalim aricaz dediler estrofem baslicaz.
Benim hamileliğimin ilk haftalarında 4 aylıkmışım gibi karnım çıktı. Ayak bileklerimde ödem olştu ama geçecek. Bitki çaylarıda içemiyorum ya.Artık doğumdan sonraO gobek bende tedavi basindan beri varama sonucta iki tane daha cok yer kaplar genisletir
Aynen bende de laparoskopiden kalma gobek oldu bi gobegimin alti var zaten. Bazen sinir oluyorum. esimde kedi şeyini gordu yine kavga ediyo derHaklisin canım ben 6 ay önce açik miyom ameliyatı olmuştum bi nevi sezaryan. Sonrada tup bebek tedavisi hep bunların etkisi
Valla zor ana olmak iste de napalim bebisler icin cekiyoz vucudumuzdan vazgeciyoz.Canım ben kaçırdım geçmiş olsun sana ne oldu ki?
Benim hamileliğimin ilk haftalarında 4 aylıkmışım gibi karnım çıktı. Ayak bileklerimde ödem olştu ama geçecek. Bitki çaylarıda içemiyorum ya.Artık doğumdan sonra
Koptum ben buna yasa. Enişte alemmisAynen bende de laparoskopiden kalma gobek oldu bi gobegimin alti var zaten. Bazen sinir oluyorum. esimde kedi şeyini gordu yine kavga ediyo der
İnşallah canım, sagolasınSagol canim benim ne zaman keyfim gelirde o zaman giriyorum mutfagasimdi katilirsam yapmak zorunda kalirim. Sana kolay gelsin o yuzden birincilik senindirrr
Oyledir yeterki firsat bulsun.Koptum ben buna yasa. Enişte alemmis
Hhe yok kiz uyuma komasi:) sorada yataga yatnxa bantidn zor uyudum hic gcmiyo bugundw ole zor oturup calisiyom masada:)Okurken odum koptu komaya girmisim yazmissinne guzel yat uyu iste erkenden de dinlen kendini de bebisleri de yorma
Oyle canim duadn baska care yok. Uyku ve bulantilarla ugrasiyorm iste calisrken sor oluyo tatlim:) sen nasilsin agirlasmissindir artik sen havalarda cok sogudu dikat et kendineGünaydın canım. Denk gelmemesi için dua edicem. Bu gün ziyaretine gitti. Benim elimden sadece bu kadarı geliyor. Kaderimizde bunları aynı gün yaşamak varsa elimizden bişey gelmez.Sen nasılsın tatlım.
Oh neguzel masallah kuzum benmde arstrmam lazim bilgim yok:) ben de hala zor inanigorm bulantilar hatrlatiyo:)) olmayacagini saniyodm hep Allaha sukur hep sukredip dua ediyorm. Kucagina da alicaksn mukemmel bi duygudur eminim suan onu canlandiramihorm bile:))Kuzum bana göre herşeyi tamamlandı. Bu gün eşim hastaneye gitti dedim ya kv de uğrayacak. Orda teyzeleri ona ciciler almışlar onları getiriler kundak şeklinde battaniye görmüşsünüzdür belki üzerinde tavşan var. Onları verirler muhtemelen. Atarım resmini. Çantayı hazırlamak için eğilip doğrulamıyorum şuanda. eşimin izinli olduğu bir gün ondan yardım alarak hazırlamak istiyorum. İnternetten doğum çantası hazırlama videolarına bakıp tamamladım herşeyini. Geriye minik oğlumu beklemek kaldı. Ben halen inanamıyorum hamile olduğuma ve yakında kucağıma alacağıma.Benimle aynı duyguları hisseden varmı aranızda?
Oyle canim duadn baska care yok. Uyku ve bulantilarla ugrasiyorm iste calisrken sor oluyo tatlim:) sen nasilsin agirlasmissindir artik sen havalarda cok sogudu dikat et kendine
Oh neguzel masallah kuzum benmde arstrmam lazim bilgim yok:) ben de hala zor inanigorm bulantilar hatrlatiyo:)) olmayacagini saniyodm hep Allaha sukur hep sukredip dua ediyorm. Kucagina da alicaksn mukemmel bi duygudur eminim suan onu canlandiramihorm bile:))