- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
Isteyim canm aksam eve gidince yapıp aticam :)Atsana burayada yaptysan yorumlayalım:)
Kiz duramam :)) anaaa bakcm da icimden bisiler gecircem yirtinirim baba oluyooonn diyee :))))Rabbım bize çene vermiş
biz seni burda frenleriz balımKiz duramam :)) anaaa bakcm da icimden bisiler gecircem yirtinirim baba oluyooonn diyee :))))
Tamam canım :)Isteyim canm aksam eve gidince yapıp aticam :)
Kiz duramam :)) anaaa bakcm da icimden bisiler gecircem yirtinirim baba oluyooonn diyee :))))
Hoşgeldin canım burda ümitsizlik diye bir şey yok :) Geç olsun güç olmasın :)Benim Bat 19 Ağustos beni de ekler misiniz? Pek umudum yok aslında ama belli de olmaz, hafif adet sancısı benzeri bi sancım var
Oyle illa kii Rabbim bu sinavi alnimizin akiyla vermeyi nasip etsn insallahHayirrr oyle düşünme. Vardır bir hayır.
Hoşgeldin canım burda ümitsizlik diye bir şey yok :) Geç olsun güç olmasın :)
Şükür gebe kalabiliyorsun canım , elbet vardır zamanıGeçen sene temmuzda kaldım ama boş gebelikti.. Bu ay kaldıysam benim için nasıl büyük bir sevinç olacak, Ah Rabbim sen gönlümüzdekini ver, güldür yüzümüzü...
Ayy direk buraya yazarm yanmda fln olmazsa ogrendigimde artk akil verirsiniz...dicem de ne gyzel hayaller gorebilecekmiyiz o gunleribiz seni burda frenleriz balım
Kız demin söyledim, burda ümitsizlik yok :) relax oluyoruz kuzucum :) Rabbim yaşatmayacağı şeylerin hayalini kurdurmaz :)Ayy direk buraya yazarm yanmda fln olmazsa ogrendigimde artk akil verirsiniz...dicem de ne gyzel hayaller gorebilecekmiyiz o gunleri
Kiz dur surprizi yap once :)))valla ben de kızdım kocişeGeldiğinde o sarı kafasını kırmak istiyorum
Aynı durumdayız batlarda aynı :)Benim Bat 19 Ağustos beni de ekler misiniz? Pek umudum yok aslında ama belli de olmaz, hafif adet sancısı benzeri bi sancım var
Adet geldi gelecek ya duygusal mod timeKız demin söyledim, burda ümitsizlik yok :) relax oluyoruz kuzucum :) Rabbim yaşatmayacağı şeylerin hayalini kurdurmaz :)
Bende de aynı kuzum bekliyorum :):)Yok beybii bekleniyrlar :) sende durumlar nasil kuzucuk
Allah razı olsun canım benim biliyorum :):)Amennaaa dost istersen Allah yeter kardesim..ama bizde variz burda her zamann olurmu :)
Kiz dur surprizi yap once :)))
Senden de razi olsn cnm bnmmmBende de aynı kuzum bekliyorum :):)
Allah razı olsun canım benim biliyorum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?