Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende tiroid hastasıyım doktorum hormon testi de yaptırdı serbest testosteron biraz yüksek çıktı yarın doktora gidicem bu şekilde yaşayan oldu mu acaba aranızda bu gebeliği zorlaştırıyor mu bilginiz var mı

Haklısın saol canım benim desteklerin için
canım

Balım bu son süreç olur ve 9 ayın sonunda bebişini kucağına alırsın inşallah .
Doktor alttan mı muayene etti kuzum

Canım benim ya, ben de sizleri çok seviyorum. Allah için hepinizin yeri apayrı bende. Sizi üzenlere ve topiği gereksiz yere işgal edenlere izin vermeyeceğim

hsg için devlete gidicem balım, artık nasip kısmet :)
Git canim tabi aklinda birsey kalmasin. Yarin bir gun illa dr lar isteyecekler. Ben tedavime basladim herseyi onune koydum dr un. Bastan bitsin bu surec diye.
Artik yeni teknoloji ile aci sizi yok. Benim bulundugum ilde devlet hastanesi yapmadigi icin ozelde yaptirdim. Mecburen yani. Ama iyi oldu.
Canimsin rabiaammm iyi dileklerin icin tsk ederim. Senin de insallah guzel haberlerini alacagiz. Sevgiyle kal bizimle kal...

Canim bildigim birsey varsa hormonlarin cok onemli oldugu. Ama artik ilacla filan yoluna sokulmayam hormon yok. O yuzden canini sikma arastirmalarini yap kontrollerine git. Sevgiler

Canim bildigim birsey varsa hormonlarin cok onemli oldugu. Ama artik ilacla filan yoluna sokulmayam hormon yok. O yuzden canini sikma arastirmalarini yap kontrollerine git. Sevgiler
Saol canım benim aynen araştırmalara başladım bakalım yarın doktor ne söyleyecek sonuçları görünce

Kızlar yumurtam büyümemis 10 mm kalmıs klomen işe yaramadı yani , bi dahaki ay femaraya baslayacagız . Femarayla olumlu sonuc alan arkdaslar var mı ?

Kızlaaarrr konuşmalarımıza sohbetinize uzun süre bakamadım. Geçen ay gebe olmadığımı öğrendiğimde çok üzüldüm. Çok fazla umut etmiştim.. (Rabbim ne zaman hayırlısı ise ozaman versin) Kafamı toplamam gerekiyordu, kendime zaman verdim, çalışmaya başladım. İyice rahatladım artık bundan sonra stres yapmadan rahat rahat bekliycem bu süreçte herkesin böyle olması gerekiyor, inşallah birbirimize güzel haberlerimizi verelim

Hsg çektirmek süper bi karar kuzum :) R4bi4 için rahatlayacak duyunca

balım adetim bitti sence doktor verir mi hsg canım :/

Merhaba balım nasılsın :)
Merhabalar adet oldum ben önümüzdeki maça bakacağız artık napalım
Sağlık olsun canım, yeni bat ne zaman

Kızlar yumurtam büyümemis 10 mm kalmıs klomen işe yaramadı yani , bi dahaki ay femaraya baslayacagız . Femarayla olumlu sonuc alan arkdaslar var mı ?
Canım inşaallah femara son olur da bebişin gelir, ama ben kullanmadığım için bilmiyorum

Ayy insallah femara iyi gelir birde pendkte bir baharatcı var ondan aldm kürler var bakalm nolcakkk

Cnm Bn bu ay için kullandım umarım güzel sonuçlar alıcam

takipteyim yazdığım konulara hala bana cevap veren yok neyse salla

ben kullanmıyorum ablam kullanıyo kullanıyo yarın gidicez kontrole yazarım sana hsgyi biraz ertele istersen yada doktora görün o belki başka çözüm üretir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…