Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben de:)kırmızılar gelene kadar umut hep var:)senin gününe varmış canım ben 1 gün gecikince negatifı gördüm işte yine de bir
Daha anne olmadan bu kadar zormuş anne olunca neler olck meraktym

Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucagina almak nasip etsin insallah

Evet atıyorum adet döngün 30 günde 1 ise yumurtlama 15. gündür.
Yani adet döngüsünün tam ortasında yumurtlama olur. Bazı sebeplerden dolayı gecikebilir de

Evet atıyorum adet döngün 30 günde 1 ise yumurtlama 15. gündür.
Yani adet döngüsünün tam ortasında yumurtlama olur. Bazı sebeplerden dolayı gecikebilir de
Yumurtlamadan 9 gün sonra kahverengi akıntı normal mi

Rabbim evladını sana bağışlasın canım tez zamanda bizim gibi bekleyenlere de nasip etsin

Kokun neye benziyor güzel yavrum
Gül müsün, yasemin mi bilemem...

Şafak yok ki sayayım,
Kaç adım var aramızda bilemem...

Gözlerim bulut oldu, yüreğim kış,
Nevbahara kaç mevsim var bilemem...

Kokun neye benziyor güzel yavrum
Gül müsün, yasemin mi bilemem...

Şafak yok ki sayayım,
Kaç adım var aramızda bilemem...

Gözlerim bulut oldu, yüreğim kış,
Nevbahara kaç mevsim var bilemem...
Gözlerim doldu

meleba ne alemdesiniz ben bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20180923-162021.png
    150,3 KB · Görüntüleme: 39
Benim de adetime 8 gün var. Ben adet belirtilerinin hepsini her ay yaşıyorum fakat adetime 3-4 gün kala oluyor genelde. Şimdiden aşırı duygusallık, şişkinlik, herşeyi yeme isteği, sinir hali başladı. Bi de acayip gaz sancıları var. Gece uyurken bile bi sancı oluyor. Yani bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum ama insan içten içe düşünmüyor değil.

Ben geçen ay gebelik belirtilerinin tümünü yaşadım. Göğüs ağrısı damarlar göğüs ucu sızlaması adetten çooook önce geldiği için bu ağrılar kesin dedim. İshal oldum. Kasık ağrısı batma. Diyorum ya her şey. Dünyanın parasını döktüm. 10 gün kala İdrar testi yapmaya başladım. Yetmedi adet günümden sonraki her gün kan verdim. Eminim çünkü kesin hamileyim. Adetim 4 gün gecikti. Her ay 2 gün önce olan şey. Sonra kırmızılar geldi. Benim kendimi toparlama 10 gün sürdü. Daha da takip etmem kendimi dedim :)

İnşallah bebeğin geliyordur inşallahhh

İnsan zaten en ufak birşeyi bile ona yoruyor psikolojik olarak ama siz bayaa sey yaşamışsınız ya. Ay inşallah en yakın zamanda Allah dualarınızı kabul eder. Valla annelik daha şimdiden başlıyormuş. Daha ortada olmayan birşeyi bu kadar düşünmek nasıl mucizevi bir duygu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…