Aynen ben de:)kırmızılar gelene kadar umut hep var:)senin gününe varmış canım ben 1 gün gecikince negatifı gördüm işte yine de bir
Daha anne olmadan bu kadar zormuş anne olunca neler olck meraktym
Ayy ne güzel:))Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin canımVar canım yani daha doğmadı 4 aylık olduk sağlıkla doğar Inşallah sizlere de allahım en kısa zamanda nasip etsin allahım isteyen herkese bende 1 yıl dan fazla bekledim
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucagina almak nasip etsin insallahAmin insallah en kısa zamanda siz de kavuşun minnoslara hep başkaların da okurken benim başıma gelmez diyordum geldi ve o kadar umudum bitmişti ki 8 gün geçmesine rağmen bile kan testi yapmaya gitmiyorum eşim zorla götürdü;-)Evet geç döllenme olmuştu canım dualarım hep sizlerle çünkü çok iyi anlıyorum sizi isteyen herkes anne olsun inşallah.
Evet atıyorum adet döngün 30 günde 1 ise yumurtlama 15. gündür.Ya ben bişey sorabilirmiyim internette yumurtlamadan 14 gün sonra lekelenme plursa adet 7-9gün sonra olursa yerleşme diyo.benim yumurtlamanın 9. Günü akıntı başladı bu ne demek acabaa.yani yumurtlamadan 14 gün sonra gelmek zorundamı adet
Yumurtlamadan 9 gün sonra kahverengi akıntı normal miEvet atıyorum adet döngün 30 günde 1 ise yumurtlama 15. gündür.
Yani adet döngüsünün tam ortasında yumurtlama olur. Bazı sebeplerden dolayı gecikebilir de
Amin inşalalh canımÇok teşekkür ederim Rabbim sağlıcakla kucagina almak nasip etsin insallah
Rabbim evladını sana bağışlasın canım tez zamanda bizim gibi bekleyenlere de nasip etsinAmin insallah en kısa zamanda siz de kavuşun minnoslara hep başkaların da okurken benim başıma gelmez diyordum geldi ve o kadar umudum bitmişti ki 8 gün geçmesine rağmen bile kan testi yapmaya gitmiyorum eşim zorla götürdü;-)Evet geç döllenme olmuştu canım dualarım hep sizlerle çünkü çok iyi anlıyorum sizi isteyen herkes anne olsun inşallah.
Amin canım inşallah.Rabbim evladını sana bağışlasın canım tez zamanda bizim gibi bekleyenlere de nasip etsin
Gözlerim dolduKokun neye benziyor güzel yavrum
Gül müsün, yasemin mi bilemem...
Şafak yok ki sayayım,
Kaç adım var aramızda bilemem...
Gözlerim bulut oldu, yüreğim kış,
Nevbahara kaç mevsim var bilemem...
Yerleşme kanaması olabilirYumurtlamadan 9 gün sonra kahverengi akıntı normal mi
Normal adet olmaz dimi sonuçta daha 9 gün oldu.Teşekkür ederim cevapların içinYerleşme kanaması olabilir
Canım moralini bozmayayım ama geçen ay bana öyle oldu 9. gün kahverengi akıntı oldu ama sonra regl oldum. Benimki 2 gün sürmüştü çok hafif lekelenme şeklinde. Biraz bekle yine de.Normal adet olmaz dimi sonuçta daha 9 gün oldu.Teşekkür ederim cevapların için
Adet değildir canım ama B blanche_ea dediği gibi herşey olabilir. çünkü ben de aynı kazığı yedimNormal adet olmaz dimi sonuçta daha 9 gün oldu.Teşekkür ederim cevapların için
Ya bi an önce olsam bari soğan suyu için sabır tükendi birdenAdet değildir canım ama B blanche_ea dediği gibi herşey olabilir. çünkü ben de aynı kazığı yedim
Ben geçen ay gebelik belirtilerinin tümünü yaşadım. Göğüs ağrısı damarlar göğüs ucu sızlaması adetten çooook önce geldiği için bu ağrılar kesin dedim. İshal oldum. Kasık ağrısı batma. Diyorum ya her şey. Dünyanın parasını döktüm. 10 gün kala İdrar testi yapmaya başladım. Yetmedi adet günümden sonraki her gün kan verdim. Eminim çünkü kesin hamileyim. Adetim 4 gün gecikti. Her ay 2 gün önce olan şey. Sonra kırmızılar geldi. Benim kendimi toparlama 10 gün sürdü. Daha da takip etmem kendimi dedim :)Benim de adetime 8 gün var. Ben adet belirtilerinin hepsini her ay yaşıyorum fakat adetime 3-4 gün kala oluyor genelde. Şimdiden aşırı duygusallık, şişkinlik, herşeyi yeme isteği, sinir hali başladı. Bi de acayip gaz sancıları var. Gece uyurken bile bi sancı oluyor. Yani bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum ama insan içten içe düşünmüyor değil.
Ben geçen ay gebelik belirtilerinin tümünü yaşadım. Göğüs ağrısı damarlar göğüs ucu sızlaması adetten çooook önce geldiği için bu ağrılar kesin dedim. İshal oldum. Kasık ağrısı batma. Diyorum ya her şey. Dünyanın parasını döktüm. 10 gün kala İdrar testi yapmaya başladım. Yetmedi adet günümden sonraki her gün kan verdim. Eminim çünkü kesin hamileyim. Adetim 4 gün gecikti. Her ay 2 gün önce olan şey. Sonra kırmızılar geldi. Benim kendimi toparlama 10 gün sürdü. Daha da takip etmem kendimi dedim :)
İnşallah bebeğin geliyordur inşallahhhBenim de adetime 8 gün var. Ben adet belirtilerinin hepsini her ay yaşıyorum fakat adetime 3-4 gün kala oluyor genelde. Şimdiden aşırı duygusallık, şişkinlik, herşeyi yeme isteği, sinir hali başladı. Bi de acayip gaz sancıları var. Gece uyurken bile bi sancı oluyor. Yani bu kadar erken hamilelik belirtisi olmaz diye düşünüyorum ama insan içten içe düşünmüyor değil.
İnsan zaten en ufak birşeyi bile ona yoruyor psikolojik olarak ama siz bayaa sey yaşamışsınız ya. Ay inşallah en yakın zamanda Allah dualarınızı kabul eder. Valla annelik daha şimdiden başlıyormuş. Daha ortada olmayan birşeyi bu kadar düşünmek nasıl mucizevi bir duygu aslında.Ben geçen ay gebelik belirtilerinin tümünü yaşadım. Göğüs ağrısı damarlar göğüs ucu sızlaması adetten çooook önce geldiği için bu ağrılar kesin dedim. İshal oldum. Kasık ağrısı batma. Diyorum ya her şey. Dünyanın parasını döktüm. 10 gün kala İdrar testi yapmaya başladım. Yetmedi adet günümden sonraki her gün kan verdim. Eminim çünkü kesin hamileyim. Adetim 4 gün gecikti. Her ay 2 gün önce olan şey. Sonra kırmızılar geldi. Benim kendimi toparlama 10 gün sürdü. Daha da takip etmem kendimi dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?